6 aylık evliyim ve çok zor herşey

ağzına sağlıkkkk

Ben özgürlüğümden vazgeçtim kaynanamın ve kocamın sözünden çıkmıyorum sende çıkma diyorsun yani . Bu anlattığın şey saygı duymak değil

iyi misiniz? sizi pek iyi görmedim, epey üzgün sıkıntılı depresyonda gibi görünüyorsunuz da ?

siz bu adamla dünyanın başka bir ucunda da yaşasanız sorun yaşardınız çünkü kocanızın kendisinde iletişim sorunu var , denge kurmayı bilmiyor ,aile olmayı bilmiyor haklıya haklı haksıza haksız demeyi bilmiyor , eşi gerildiğinde sakinleştirmeyi bilmiyor

şimdi daha yeni evli olmanızın verdiği acemilikte var eşinizle kavga etmeden kimseyi araya katmadan ona kırgınlıklarınızı düşüncelerinizi tatlı tatlı anlatıp sizi anlamasını sağlayın derim. elinizdeki odunu biraz şekillendirmeniz lazım

keşke bunu yapabilse aslında bu yaşta okuyor olması gerekti
Bencede.Şuan üniversite okumak yerine kaynana evi bekliyor.
Birde çocuk falanda yok, engeli yok. Kocası da boşan o zaman diyor. Aile apartmanı > evliliği yani. Boşanmaya bu kadar meraklı bir adamla evli kalmak büyük hata.

Yengem aile apartmanında oturdu. Tatillerde giderdik asla onun evine girmezdik rahatsız etmezdik. Hizmet de beklemezdik . Anneannem dahil herkes kendi işini kendi yapardı. Kimse uyuma saatine uyanma saatine karışmazdı. Aileden biriydi o da hizmetçimiz değildi. Böyle aile apartmanları da var. İş eş de bitiyor bir de. Eşini ezdirmezse kimse ezemez.

6 yıllık evliyim kayınvalidemin 1 kere çağırılmadan geldiğini hatırlamam ya da benim aynı şekilde. En son bayramdan sonra tatil dönüşü gittik hem biz geldik demek için hem de kedimin yiyip kustuğu 2 çiçeğim var oraya emanet vermiştik, almak için. Gündüzden mesaj atmış filanca yemeği yaptırıyorum uçaktan inince direkt bize gelin diye, okey dedik uça uça gittik. Ayrı ilçelerde oturan adamdan daha mesafeli olduğuma inanıyorum, eşim de öyle. Tarzımız bu. Benim ailem de yürümeyle 3 dk onlara da frenliyiz tek taraflı değil yani. Yok işte aynı binada oturunca hayat biter yok aynı ev falan ben pek anlayamıyorum bu mevzuları. Binadaki komşumdur, Allah yokluklarını göstermesin bugün bişey olsa çalacağım ilk kapıdır.
Benim kaynana kokoş biraz ben yapışsam o istemez. Kadının derdi büyük, vakko çantalar çok pahalılaşmış dokunsan ağlayacak benle uğraşacak hali mi var sanki.

Eş çok önemli ama şu da var. Bazı aileler eve kim geldi kim gitti, gelin dışarıya çıkınca nereye gitti diye takip ediyor. Sürekli diken üstünde olmak istemezdim. Sizin anlattıgınız istisnalar bence.

Kesinlikle katılıyorum 2 sene içinde dibi de gördüm zirveyide. İş tamamen kişide eşte bitiyor. Oranı azaltmak ya da tamamen kesmek kişinin elinde. Yinede cuma vakti hep dua ederim Rabbim herkese hayırlı ev nasip etsinde yuvalar huzursuzlanmasın.

Ailenizle konuşun, eziyet gördüğünüzü anlatın bir süre onlarda kalacağınızı bilsin. Giderken mutlaka düğünde takılan takıları yanınızda götürün. Eşinize de başta verdiği vaadleri hatırlatıp sözünde durmadığını, eğer ayrı bir düzen kurmayacaksa boşanacağınızı söyleyin. Evet siz boşanma mevzusunu açmışsınız ama sizi ciddi görmemiş.
Bir kaç ay müsaade edin, düzeltiyor mu düzeltmiyor mu. Düzeltmiyor, hâlâ boşanırsan boşan diyorsa zaten yol belli.
Şimdi eşiniz bu sebeplerle benden boşanmaz, diyor ona göre de size rest çekiyor. Kazın ayağı öyle değilmiş, görsün.

Degil aynı apartman ayni sokakta bile oturulmamalı ama cok cok istisnalar var ben de tanıyorum aile apartmanında yasayan birini ben cok memnunum mesafemiz var her gün dipdibe değiliz ama arayı acmadan komsu gibi gidip geliyoruz diyor biz ayni sokakta yasarken papaz olduk bazi insanlar cok sanslı

Sen hiç anlatma biliyoruz hepimiz. Siz uzak durun birbirinizden en iyisi

Vallahi ceycey dünyanın en iyi ailesi olsun hepimiz ayrı saraylarda yüzlerce hizmetlimiz olsun beni altınlarla yakutlarla donatsinlar yooookkk kendi ailemle bile aynı apartmanı istemem . Ne kadar uzak o kadar güzel

Sizin havalı anlayışınız ne kadar basit, me kadar ucuz. Avamlık bu olsa gerek

Çok
canım senin derdin nedir sen kendini böyle mi tatmin ediyorsun anlamadım yani buraya bunları neden yazmak gereğini duyuyorsun anlamadım neyse Yinede ben teşekkür ediyorum güzel yorumların için umarım kınadığın şeyler başına gelmez çünkü gerçekten dediğin gibi olmuyor insanın başına gelince sonra anlıyor neyse uzatmayacağım dediğin gibi acınacak durumumda seninle uğraşıyorum…

Herkese öncelikle çok teşekkür ediyorum o güzel yorumlarınız beni aydınlattığınız için size minnettarım ailemle konuştum evime geldim dün yazamadım sayfada engel yedim kusuruma bakmayın lütfen hepinize tek tek teşekkür ediyorum tekrardan. Dün olanları aşağa da anlatıyorum

Akşam çay yaptım birlikte içiyorduk sakince sordum dedim sen bana verdiğin sözleri tutmayacaksan ben gerçekten boşanmak istiyorum önce sustu bişey demedi ben çayı mı içtim yüzüğü bıraktım yanına gittim valizimi toplamaya hala inanmıyor tabi topladım direk annemi aradım dedim babama söyle taksi tutsun gelsin beni alsın direk kapatım geldi ne yapıyorsun sen derdin nedir bağırdı çağırdı tabi önceleri uzaklaşırdım sesini yükseltmesin diye bende bağırdım dedim ben senin ve ailenin hizmetcisi değilim ağzımda başka bişey çıkmadı annem ordan arıyor beni cevap vermedim neyse eşim gitti konuştu annemle annemde dedi kızıma ver verdi dedim babam gelmedi mi sonra baktım ailesi kapıda hepsi odaya geçtim kapıyı kilitledim saat 10 du herkes ne oluyor bizi rezil mi edeceksiniz ben kulaklarımı kapattım ailemi bekledim eşim o şurada küfürler hakaretler ediyordu abisi diyordu defolup gitsin ne önünde duruyorsun falan kaynanam yalandan ağlamalar gelip konuştu bende tek kelime etmedim sonra annemle babam birlikte gelmiştiler direk arabaya bindim gittim yanlız kızlar altınları alamadım buna çok üzüldüm ama bi önemi yok eşim sabah yazdı dedi ben sözümde duracaktım ama bu yaptıkların yüzünde melekte olsan sana parmağım oynamaz böyle ama mutluyum emin olun hepinizden tekrardan teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…