- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi elifsavas05
-
ağzına sağlıkkkkAa neden bebeklinickcim :) Bende aynı apartmandayım hemde gayet ben oturmak istedim :) kayınpederim diğer binalarımıza da bak dedi ama ben burayı beğendim :)
Biliyor musun hayatıma müdahale ettirmemek için uzaklara gitmeme hiç gerek yok. :) Bu sanki koca aldatmasın diye kadınlardan uzak tutmak gibi oluyor. :) Kaynanasından başka memlekete kaçanlardan bile daha az derdim vardır emin olabilirsin :) Sen birine dur demek için ötelere kaçıyorsun sanırım :)) O sebeple biraz konuşmalara dikkat edersek iyi olur, yoksa bizde senin koca buluşun ya da bulamayışın hakkında yorumlar yaparız hoş olmaz. :)
Ben özgürlüğümden vazgeçtim kaynanamın ve kocamın sözünden çıkmıyorum sende çıkma diyorsun yani . Bu anlattığın şey saygı duymak değilBen 8-9 aylik evliyim. Inanin 6. Ayda ayni sıkıntılarla boğuştum.son 1-2 haftadir kafam o kadar rahat ki. Evliligin o donemi gercekten sıkıntılı. Benim de arkadasim yok kimseye anlatamazdim. Ailem yasli insanlar ne anlatsam iki katini anliyor korkuyorlar beni de kormutuyorlardi. Baya aylarca kimseye anlatmadim. Beni buradaki baska bi gelinle cok kiyasladilar. Kaynanasiyla oturacakmis falan. Kaynanamgilleri cok severim severek giderim ama her gun gitsekte fark etmiyor. Hatta kadir kiymet azaliyor. Esim kendi ailesine gitmeyi gorev biliyor. Bazen sen tek git ben uyusam diyorum kusuyor. Ama inan sorun bu degil. Bir süre sonra amaaan nolacak gideyim üf deyip kurtuluyorum. Esinle konusman cok onemli. Bir de kaynanani karsina alma hep yaninda dursun. Kaynananla ne kadar yakin olursan esin sana o kadar saygi duyuyor. O istemedi anlarda sen gitmek icin cirpin. Zorla gotur. Bazen istemeyecek surat yap.
Ay şu baştan aileyle ayni apartmanda yaşamayı kabul edip evlenenleri hiç anlamıyorum
Koca bulamam sandığınızdan evlendiğinize o kadar eminim ki siz ve diğerlerinin.
Gerçi evet bulamazdiniz da koca
Yine aynı tipleri bulurdunuz yine taviz verirdiniz
iyi misiniz? sizi pek iyi görmedim, epey üzgün sıkıntılı depresyonda gibi görünüyorsunuz da ?Acınacak haldesin bana mı laf yetistiriyosun
Hahahah kaynananlara ve kocana eziklenedur. Evlencem diye çıldır herseyine razı gel o yüzden adamınsusa susa otur. Bı durusun asaletin olmasın. Durumun içler acısı evliliğin evlilik değil.
Sonra bana gel bikbikbik et
keşke bunu yapabilse aslında bu yaşta okuyor olması gerekti
Boşan ve git üniversite oku, meslek sahibi ol.Bu aile ve kocayla ömür geçmez.Hele birde çocuk yaparsan daha kötü olur.
Bencede.Şuan üniversite okumak yerine kaynana evi bekliyor.keşke bunu yapabilse aslında bu yaşta okuyor olması gerekti
Yengem aile apartmanında oturdu. Tatillerde giderdik asla onun evine girmezdik rahatsız etmezdik. Hizmet de beklemezdik . Anneannem dahil herkes kendi işini kendi yapardı. Kimse uyuma saatine uyanma saatine karışmazdı. Aileden biriydi o da hizmetçimiz değildi. Böyle aile apartmanları da var. İş eş de bitiyor bir de. Eşini ezdirmezse kimse ezemez.Bencede.Şuan üniversite okumak yerine kaynana evi bekliyor.
Birde çocuk falanda yok, engeli yok. Kocası da boşan o zaman diyor. Aile apartmanı > evliliği yani. Boşanmaya bu kadar meraklı bir adamla evli kalmak büyük hata.
Yengem aile apartmanında oturdu. Tatillerde giderdik asla onun evine girmezdik rahatsız etmezdik. Hizmet de beklemezdik . Anneannem dahil herkes kendi işini kendi yapardı. Kimse uyuma saatine uyanma saatine karışmazdı. Aileden biriydi o da hizmetçimiz değildi. Böyle aile apartmanları da var. İş eş de bitiyor bir de. Eşini ezdirmezse kimse ezemez.
Eş çok önemli ama şu da var. Bazı aileler eve kim geldi kim gitti, gelin dışarıya çıkınca nereye gitti diye takip ediyor. Sürekli diken üstünde olmak istemezdim. Sizin anlattıgınız istisnalar bence.Yengem aile apartmanında oturdu. Tatillerde giderdik asla onun evine girmezdik rahatsız etmezdik. Hizmet de beklemezdik . Anneannem dahil herkes kendi işini kendi yapardı. Kimse uyuma saatine uyanma saatine karışmazdı. Aileden biriydi o da hizmetçimiz değildi. Böyle aile apartmanları da var. İş eş de bitiyor bir de. Eşini ezdirmezse kimse ezemez.
Kesinlikle katılıyorum 2 sene içinde dibi de gördüm zirveyide. İş tamamen kişide eşte bitiyor. Oranı azaltmak ya da tamamen kesmek kişinin elinde. Yinede cuma vakti hep dua ederim Rabbim herkese hayırlı ev nasip etsinde yuvalar huzursuzlanmasın.Yengem aile apartmanında oturdu. Tatillerde giderdik asla onun evine girmezdik rahatsız etmezdik. Hizmet de beklemezdik . Anneannem dahil herkes kendi işini kendi yapardı. Kimse uyuma saatine uyanma saatine karışmazdı. Aileden biriydi o da hizmetçimiz değildi. Böyle aile apartmanları da var. İş eş de bitiyor bir de. Eşini ezdirmezse kimse ezemez.
Sen hiç anlatma biliyoruz hepimiz. Siz uzak durun birbirinizden en iyisiDegil aynı apartman ayni sokakta bile oturulmamalı ama cok cok istisnalar var ben de tanıyorum aile apartmanında yasayan birini ben cok memnunum mesafemiz var her gün dipdibe değiliz ama arayı acmadan komsu gibi gidip geliyoruz diyor biz ayni sokakta yasarken papaz olduk bazi insanlar cok sanslı
Hic anlatarak kendimi yoramam cocugu uyuttum cay iciyorum cinlerim tepeme gelmesinSen hiç anlatma biliyoruz hepimiz. Siz uzak durun birbirinizden en iyisi
Vallahi ceycey dünyanın en iyi ailesi olsun hepimiz ayrı saraylarda yüzlerce hizmetlimiz olsun beni altınlarla yakutlarla donatsinlar yooookkk kendi ailemle bile aynı apartmanı istemem . Ne kadar uzak o kadar güzelYengem aile apartmanında oturdu. Tatillerde giderdik asla onun evine girmezdik rahatsız etmezdik. Hizmet de beklemezdik . Anneannem dahil herkes kendi işini kendi yapardı. Kimse uyuma saatine uyanma saatine karışmazdı. Aileden biriydi o da hizmetçimiz değildi. Böyle aile apartmanları da var. İş eş de bitiyor bir de. Eşini ezdirmezse kimse ezemez.
Sizin havalı anlayışınız ne kadar basit, me kadar ucuz. Avamlık bu olsa gerekAşk bu kadar kolay bulunabilen birşey değil.gencecik olunca bir erkekle ilişkiye girmek hoşlarına gidiyor sadece.biraz da macera arıyorlar.o yaşlarda cinsel ilişkiye girmek bile havalı geliyor insana.o zamanki aklımı düşünüyorum da hamile kalmak bile havalı gelirdi bize.
ÇokŞimdi sevgili Elif ,
her evlilikte böyle sorunlar olmuyor.
Ufak tefek anlaşmazlıklar olur ama bunlar da konuşularak aşılır. Sizin aile apartmanından daha önemli sorunlarınız var.
1. Eşiniz sizin düşüncelerinizi önemsemiyor.
2. Eşinizle sağlıklı bir iletişiminiz yok ki adam “hayır” diye kestirip atıyor.
3. Çalışmak için eş ve eşin ailesinin iznine ihtiyacınız yok.
Bakın ne yazdıysam içinde hep “eşiniz” var. Sorun ailesi değil “eşiniz”.
Alın karşınıza konuşun eşinizle , olmuyorsa da en güzel gençlik yıllarınızı çöpe atmayın. Giden zaman bir daha geri gelmiyor.
Bazen daha büyük mutsuzlukların önüne geçmek için , daha azına razı olmanız gerekebilir. Şimdi ailem üzülür diyorsunuz ama hayatınız boyunca mutsuz olacağınızı bilseler eminim daha çok üzülürler.
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.
canım senin derdin nedir sen kendini böyle mi tatmin ediyorsun anlamadım yani buraya bunları neden yazmak gereğini duyuyorsun anlamadım neyse Yinede ben teşekkür ediyorum güzel yorumların için umarım kınadığın şeyler başına gelmez çünkü gerçekten dediğin gibi olmuyor insanın başına gelince sonra anlıyor neyse uzatmayacağım dediğin gibi acınacak durumumda seninle uğraşıyorum…Acınacak haldesin bana mı laf yetistiriyosun
Hahahah kaynananlara ve kocana eziklenedur. Evlencem diye çıldır herseyine razı gel o yüzden adamınsusa susa otur. Bı durusun asaletin olmasın. Durumun içler acısı evliliğin evlilik değil.
Sonra bana gel bikbikbik et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?