- 12 Mayıs 2022
- 300
- 186
- 33
- Konu Sahibi elifsavas05
Şimdi nasılsınız peki konuyu daha yeni okuma fırsatım oldu inşallah iyisinizdir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok rahatladım okuyunca kurtuldunuz. Meslek sahibi olun çok gençsiniz, karşınıza düzgün insanlar çıksın inşallah.Benim çocuk olmasa ben de giderdim.Herkese öncelikle çok teşekkür ediyorum o güzel yorumlarınız beni aydınlattığınız için size minnettarım ailemle konuştum evime geldim dün yazamadım sayfada engel yedim kusuruma bakmayın lütfen hepinize tek tek teşekkür ediyorum tekrardan. Dün olanları aşağa da anlatıyorum
Akşam çay yaptım birlikte içiyorduk sakince sordum dedim sen bana verdiğin sözleri tutmayacaksan ben gerçekten boşanmak istiyorum önce sustu bişey demedi ben çayı mı içtim yüzüğü bıraktım yanına gittim valizimi toplamaya hala inanmıyor tabi topladım direk annemi aradım dedim babama söyle taksi tutsun gelsin beni alsın direk kapatım geldi ne yapıyorsun sen derdin nedir bağırdı çağırdı tabi önceleri uzaklaşırdım sesini yükseltmesin diye bende bağırdım dedim ben senin ve ailenin hizmetcisi değilim ağzımda başka bişey çıkmadı annem ordan arıyor beni cevap vermedim neyse eşim gitti konuştu annemle annemde dedi kızıma ver verdi dedim babam gelmedi mi sonra baktım ailesi kapıda hepsi odaya geçtim kapıyı kilitledim saat 10 du herkes ne oluyor bizi rezil mi edeceksiniz ben kulaklarımı kapattım ailemi bekledim eşim o şurada küfürler hakaretler ediyordu abisi diyordu defolup gitsin ne önünde duruyorsun falan kaynanam yalandan ağlamalar gelip konuştu bende tek kelime etmedim sonra annemle babam birlikte gelmiştiler direk arabaya bindim gittim yanlız kızlar altınları alamadım buna çok üzüldüm ama bi önemi yok eşim sabah yazdı dedi ben sözümde duracaktım ama bu yaptıkların yüzünde melekte olsan sana parmağım oynamaz böyle ama mutluyum emin olun hepinizden tekrardan teşekkür ediyorum
Yanı siz böyle bir durumdan kurtuldunuz eşiniz değişti öyle miCanım benım oncelıkle uzulme evlılıgın ılk zamnları bunlar gercskten oluyor cunku ıkı ınsan asıl o zaman birbirlerini tanıyor ılk olarak esının huyuna suyuna gore gıtmeye calıs bak bakalım nasıl tepki vericek aılesıyle hic bir sekılde tartısmaya girme tamam de bir sure eger ki esının tavırları aynıysa hic uzatma bosan derım ondan olmaz ama eger duzelırse onu yavas yavas avucunun ıcıne almaya bak, yanı nabza gore serbet vericeksin, ılk etapta onun ısteklerıne tmm de sonra baktın tavrı degıstı yavas yavas isteklerini yaptır bu hiç şaşmaz ben de ıse yaradı :)
Boşanmak mutsuzluğa son vermektir öncelikle bunu belirteyim. Tam olarak sorunları soylememissiniz ama eğer eşinizle net konusmaniza rağmen değer verip çözüm bulmaya çalışmıyorsa sağlıklı bir ilişki yoktur. Önce ilişkinizi onarınMerhaba arkadaşlar galiba anlatacağım ne dostum nede arkadaşım olduğu için buraya yazacağım…
Biraz uzun olacak
Arkadaşlar 6 aylık evliyim ve eşimin ailesiyle aile apartmanında yaşıyoruz bu artık çekilmeyecek duruma geldi eşimin Sürkeli abartığımı ve diğer etimle bir tutuyor o 6 yılık evli aslında konuştuğumuzda oda çok şikayetçi ama alışmış duruma getirmiş dillendirmiyor ben ise böyle yaşamak istemiyorum her zaman da dile getiriyorum eşim de farkında ama umursamıyor Buda artık ondan soğuduğumu ve nefret edecek duruma gelmiş bende, her olayda kendi ailesini savunmaya geçmesi onlara toz kondurmaması zaten bi akşam eve geçiyoruz Oda sürekli tartışıyoruz yatakta çıkıp gitmesi gereken o ama artık evi bile sevemiyorum ben yatakta çıkıp balkonda uyuyorum hiç onunla vakit geçirmek konuşmak dahi istemiyorum hem kalbimde hemde aklımda tamamıyla bitmiş ama herkes te diyor evliliğin ilk zamanlarında oluyor bu krizler insan sonra pişman oluyor. Pişman olurmuyum bilmiyorum ama sadece ailemi üzeceğim için üzülüyorum diğer ablam yeni boşandı ve ailecek çok şeyler yaşadık annemin babamın benim mutsuzluğuma üzülemlerini istemiyorum sizce napamam gerekiyor.
Benım esım tarafsız genelde ama biri haklıysa onu ezdırmez bazwn anneciligi tutuyor ben onun annesıyle asla tartısmaya girmiyorum, kayınvalıdem gercektende cok kavgacı biri herzamn ona evet dıorum yada bıldıgımı okuorum o bagırır cagırır bazen bn sessız kalırım ama esıme patlarım esımde annesını susturur haksızsa, yanı demek ıstedıgım su dengeler bır sure sonra duzelıyorswn sadece esının huyuna gore hareket etYanı siz böyle bir durumdan kurtuldunuz eşiniz değişti öyle mi