6 aylık evliyim ve çok zor herşey

Çok rahatladım okuyunca kurtuldunuz. Meslek sahibi olun çok gençsiniz, karşınıza düzgün insanlar çıksın inşallah.Benim çocuk olmasa ben de giderdim.

Yanı siz böyle bir durumdan kurtuldunuz eşiniz değişti öyle mi

Şimdi his saygını bozma gereksiz görülebilecek hiç bir konuşmayı yapma.Ailene de yaptirma.Sakince olup biteni izle.Eger eşin senden vazgeçip çaresini bulmuyorsa kurtulmuş,siniri geçip yol çare arar bir şeyleri düzeltirse evliliğini kurtarmış olacaksın.Azicik sabır iki sonuçta senin için güzel gelecek demek.

E elifsavas05 son durum nedir? Kocan olacak süt bebesi iletişime geçti mi? Ailenle aran iyi mi?
Olmayacağı belli bir şeyi yıllarca sürdürüp psikolojini ve kendine saygini yitirmene, çocuk sahibi olup bir de onu mutsuz etmeye hiç gerek yok. Olmayacağı belli olan şey için en hayırlısı bitirmek. İnşallah bundan sonra gönlünce olur her şey ve inşallah mahkeme sana güzel bir tazminat verir.

Boşanmak mutsuzluğa son vermektir öncelikle bunu belirteyim. Tam olarak sorunları soylememissiniz ama eğer eşinizle net konusmaniza rağmen değer verip çözüm bulmaya çalışmıyorsa sağlıklı bir ilişki yoktur. Önce ilişkinizi onarın

Yanı siz böyle bir durumdan kurtuldunuz eşiniz değişti öyle mi
Benım esım tarafsız genelde ama biri haklıysa onu ezdırmez bazwn anneciligi tutuyor ben onun annesıyle asla tartısmaya girmiyorum, kayınvalıdem gercektende cok kavgacı biri herzamn ona evet dıorum yada bıldıgımı okuorum o bagırır cagırır bazen bn sessız kalırım ama esıme patlarım esımde annesını susturur haksızsa, yanı demek ıstedıgım su dengeler bır sure sonra duzelıyorswn sadece esının huyuna gore hareket et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…