57ye yolculuk...

ben diyet yapmıyorum gün icinde şeker tüketmiyorum onun dışında herşeyi yiyorum,2 litre su içiyorum akşam 7 den sonra sadece bitki çayı içiyorum.55 kilodan 48 kiloya düştüm 2 haftada.

ben diyet yapmıyorum gün icinde şeker tüketmiyorum onun dışında herşeyi yiyorum,2 litre su içiyorum akşam 7 den sonra sadece bitki çayı içiyorum.55 kilodan 48 kiloya düştüm 2 haftada.
2 haftada 7 kg çok değil mi yahu? Başka neler yaptınız ..ben bu kadar veremiyorum siz maşallahınız var bitki çayı ne kadar hangisini içtiniz hepsini anlatın lütfen :))

Spor falan yapıyor musun beslenmen nasıl?
Beslenmem sabahları yumurta,peynir,zeytin,çeyrek ekmek. Öğlenleri meyve (elma hariç elma beni acıktırıyor) akşamda sulu yemekler tercih ediyorum mutlaka ekmek yiyorum gece acıkmamak için. Böyle çok klasik aslında ekstra yaptığım bir şey yok. Akşamları yürüyüş yapmaya başlayacağım

Gerçekten süper kilo vermişsiniz ben de 55 görsem korumaya geçeceğim

Gerçekten süper kilo vermişsiniz ben de 55 görsem korumaya geçeceğim
Önemli olan kendinizi kasmamak ben bu şeyede karşıyım 1.gün şunu yiyeyim 2.gün şunu. Böyle kendinizi şartlandırıp kilo vermeyi kafaya taktığınız zaman hiçbir faydası olmuyor. Gün içinde istediğinizi yiyin (şeker ve hamur işi dışında) 7de yemeyi kesin farkı görürsünüz :))

Haklısınız ben elimden geldiğince ev yemeği yemeye çalışıyorum hamur işini kesmek bile çok farkediyor dediğiniz gbi

Kızlar napıyorsunuz? Ramazan ciddi anlamda zorluyor beni yaa. Uykusuzluk yorgunluk fena haldeyim. İftardan önce tartıldım şükür 75 li rakamlardayım. Bende kendime ödül verdim kornet yedim. günlük 1400 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum. Bayrama 74.9 ile gidebilsem daha ne isterim haziranda hedefim 72 kiloya inmek. Hadi bakalım

Sizi tebrik ediyorum.Ben 9 kilo verdim ama kasımdan bu yana tabi kacamaklar dahil.Ramazan hariç birde ben 5 ten sonra yemiyorum aralarda yürüyüş yapıyorum.Ama bu kadar gidebildi.Bunada şükür.Ama siz iki haftada çok hızlı kilo vermissiniz.Sanirim metabolizmaniz çok hızlı çalışıyor.Bende 59 u görene kadar baya takıntı yaptım aslında kiloyu.Artik pek takıntı yapmayı düşünmüyorum.Artik yavaş gitmesini kabullendim açıkçası.

Selam kızlar nasıl gidiyor.Az kaldı Ramazan'ın bitmesine.Bayramdan sonra inşallah daha düzenli kilolar vericez.Gerci ramazan bana çok iyi geldi.Zaten her ramazan sahur yapmıyorum.Sadece iftarda ki çok az yiyorum.Ramazana 67.5 ile girdim.Bu sabah 65 geldim.Hatta 64.8 ben 65 kabul ediyorum.,2.5 kilo gitmiş.

Çoook iyi canım... Hedefine adım adım gidiyorsun..bayramda inşallah kendimizi tutabiliriz

Çoook iyi canım... Hedefine adım adım gidiyorsun..bayramda inşallah kendimizi tutabiliriz
Aynen bende bayramdan çok korkuyorum.Birde yatılı misafirlerim var oy oy kahvaltılar ,yemekler kacamaklar çok olur diye korkuyorum.Elimden geldiğince çok dikkat edicem.Artik 63 leri görmek istiyorum.Biraz kilo verme işi hızlansin istiyorum.Goren zatiflamissin diyor çok iyi motive oluyorum ama ben o 59 ları görmek istiyorum.6 kilocuk kaldı.İki ay süre verdim kendime inşallah olucak.

Mümkün olduğunca az kaçamakla geçirirsen bence olur. Benimde son 7 kg kaldı. Ağustos başında artık görürüm inşallah

Ramazanda bende 3 kilo vermiş oldum. Daha fazla vermeyi umut ediyordum ama buna şükür diyelim. Bugün kantarın topuzu kaçtı iftara gittik dışarı güllaçtı antrikottu derken 1800 kaloriyi buldum

aypare ackerman canım benide tablona mümkünse ekleyebilirmisin.Bende burdan takip edeyim .Malum bizim tablomuz yok En azından senden takip ederim.Hedefimiz aynı zaten Ağustos başı.Her cuma sabah bildirim yaparım sana.

Canım biz onu yaptık ama kaldı öyle ben defter aldım deftere yazıyorum hem daha çok motive ediyor hafta hafta değişimi görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…