- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi aypare ackerman
-
| 10.05.2019 | 17.05.2019 | 24.05.2019 | 31.05.2019 | 07.06.2019 | |||
Kilo | 65.6 | 64.9 |
Tabiii çok güzel olur inşallah tartıda görürüz o rakamı. Bende sizin günlüğe uğrarım arada.. Ramazanda nasıl beslenmeyi düşünüyorsunuz eğer fırsata çevirirsek aslında ramazanda 3 4 kg verebilriizBenim hedefimde 57 ve bende 67 68 kilo araligindayim.Benimde günlüğüm var hedefimiz aynı olduğu için uğrarım yanınıza . İnşallah ulaşırız hedefimize.Basarilar diliyorum.
Elbette beklerim canım . Birbirimize hep destek olalım.Cunku bu kilo verme işi uzun bir süreç ve bence hiç de basit değil.Ben ramazanda zaten iftarda az yiyen birisiyim .İftar sonrasında dikkat etmeye calisicam .Sahurda yumurta başlayıp ekmeksiz ,yoğurt ,salatalık,dometes gibi şeyler tüketmeyi düşünüyorum.Ha birde iftara bir saat kalasiya koşu bandında yürüyüş yarım saat ,bir on dakika eliptik yapicam sonra bir duş mis.İftar acicam çünkü iftar sonrası maalesef yorgun hissediyorum kendimi.Tatlilara,pideleri,iciceklere ,yağlı,çok tuzlu ,hamurlu bunlardan uzak durup protein ve sebze ağırlıklı tuketicem .İşte köfte,hasla et ,tavuk vs gibi .Umarım bir 4 kilo veririz.Tabiii çok güzel olur inşallah tartıda görürüz o rakamı. Bende sizin günlüğe uğrarım arada.. Ramazanda nasıl beslenmeyi düşünüyorsunuz eğer fırsata çevirirsek aslında ramazanda 3 4 kg verebilriiz
Kesinlikle haklısınız hiç de basit bir süreç değil tam aksine oldukça Zorlu bi süreç birbirimize destek olarak altından kalkarız bence benim düşüncem. İftardan önce bende leslie yapmaya çalışacağım sonra da duş alırım mis gibi olur iftarda ekmek yemem diye düşünüyorum ama bulgur pilav 3 kaşık olabilir sahurda da süt yoğurt meyve yumurta salatalık domates ve en önemlisi içebildiğiğimiz kadar booool su, hedeflerimiz aynı zaten kilolar da aynı hemen hemenElbette beklerim canım . Birbirimize hep destek olalım.Cunku bu kilo verme işi uzun bir süreç ve bence hiç de basit değil.Ben ramazanda zaten iftarda az yiyen birisiyim .İftar sonrasında dikkat etmeye calisicam .Sahurda yumurta başlayıp ekmeksiz ,yoğurt ,salatalık,dometes gibi şeyler tüketmeyi düşünüyorum.Ha birde iftara bir saat kalasiya koşu bandında yürüyüş yarım saat ,bir on dakika eliptik yapicam sonra bir duş mis.İftar acicam çünkü iftar sonrası maalesef yorgun hissediyorum kendimi.Tatlilara,pideleri,iciceklere ,yağlı,çok tuzlu ,hamurlu bunlardan uzak durup protein ve sebze ağırlıklı tuketicem .İşte köfte,hasla et ,tavuk vs gibi .Umarım bir 4 kilo veririz.
Hep beraber verelim su kiloları artık.Kurtulalim su yağlardan.Vucudumyz bir hafifledi ,rahatlasin.Mutlaka sonuna kadar destek olalım birimiz düşerken diğerimiz kaldırsın.Asicaz bu zor süreçleri inanıyorum ben.Bende ekmek pirinç hamur bunlardan olabildiğince uzak durucam inşallah.Mutlaka iftarı hafif geçirmeye özen gösterelim.Kesinlikle haklısınız hiç de basit bir süreç değil tam aksine oldukça Zorlu bi süreç birbirimize destek olarak altından kalkarız bence benim düşüncem. İftardan önce bende leslie yapmaya çalışacağım sonra da duş alırım mis gibi olur iftarda ekmek yemem diye düşünüyorum ama bulgur pilav 3 kaşık olabilir sahurda da süt yoğurt meyve yumurta salatalık domates ve en önemlisi içebildiğiğimiz kadar booool su, hedeflerimiz aynı zaten kilolar da aynı hemen hemen
Olur canımSelam kızlar. Geldim bende. Benim de hedefim 65 kilo olmak. Güncel kilom 79 boyum 174 cm. Yalnız tartı günlerini pazartesi yapsak olur mu? Pazartesi günleri tartılıyorum genellikle. Telefonuma da o şekilde giriyorum hep. Bir sakıncası yoksa tabibirbirimize destek olalım bu kilolar gidecek inşallah
Spor falan yapıyor musun beslenmen nasıl?Hep beraber verelim su kiloları artık.Kurtulalim su yağlardan.Vucudumyz bir hafifledi ,rahatlasin.Mutlaka sonuna kadar destek olalım birimiz düşerken diğerimiz kaldırsın.Asicaz bu zor süreçleri inanıyorum ben.Bende ekmek pirinç hamur bunlardan olabildiğince uzak durucam inşallah.Mutlaka iftarı hafif geçirmeye özen gösterelim.
Ben de haşlanmış yiyemiyorum 1 tk yağda omlet yapsak olur bence ekmeksiz. Yada yulaf olabilir mesela meyveli içine bi tk balla.. Leslie zor olabilir belki ama etkili olur en azımdan yaa dana gibi bacaklarım varKızlar bende oruç tutacağım Allah nasip ederse. Sahurda mutlaka yumurta yenilsin deniliyor tok tutması için. Ama ben haşlanmış yumurta yiyemiyorum yaaaomlet yapsam çok mu kalori almış olurum? Birde ben sütle nesfit çok seviyorum. Çoğu zaman hem vakit darlığından hem de tok tutmasından kaynaklı kahvaltıyı nesfit ile geçiştiriyorum. Ama sahurda sadece onla olmaz herhalde. Ramazanda genelde kilo vermeyi bırakın kilo alınır. Bizim çok dikkat etmemiz lazım. Kilo almamalıyız. İftardan önce leslie nasıl planlıyorsunuz? Zor olmaz mı? Benimde aklımda kırk tilki var bu konuda. İftardan sonra kızımı uyuttuktan sonra yapayım diyorum
Yaptığınız Leslie kaç mile?Ben leslie yapıyorum canım son zamanlarda. Ondan öncesinde günde 5 km yürüyordum ama leslie çok daha etkili
Bence değil çünkü sporla da destekleyeceğim zaten yaşım genç metabolizmam hızlı çalışır diye düşünüyorum , abur cubur şekeri beyaz unu kesip akşam 6dan sonra yemezsem verilebilir bence3 ayda 10 kilo tamamen doğal yollarla ise eğer,biraz fazla değil mi?
Ben kalori takibi yapıyorum. Günlük max 1400 kalori alıyorum. Karbonhidrat malesef alıyorum çünkü kızım gün içinde ya makarna ya pilav mutlaka yiyor. Onlardan birisi olmasa sofraya oturmuyor malesef. Bende eşlik ediyorum ona mecburen. Sebze salata et mutlaka yemeğe çalışıyorum. Abur cubur u komple kestim. Tek abur cuburum sek marka tahıl bar. O da 100 kalori civarı. Ben önceden hergun albeni gofret yada kek mutlaka bunlardan yerdim hem de ne yemekSpor falan yapıyor musun beslenmen nasıl?
Bence değil çünkü sporla da destekleyeceğim zaten yaşım genç metabolizmam hızlı çalışır diye düşünüyorum , abur cubur şekeri beyaz unu kesip akşam 6dan sonra yemezsem verilebilir bence
[/Q
Yediklerimizi yazmaya başlayınca nasıl kilo vermiyosun diyeceksiniz :) Vücut herşeye alışıyo maalesef.Sanırım şaşırtmak gerek :)
30 dakikalık olanı yapıyorum. 2 mile 4 Mile gücünde yazıyor. Kalori takibini akıllı saatim le yapıyorum. 30 dakikalık o videoda yaklaşık 320 kalori gidiyor. Eğer yorulmamışsam hala halim varsa 1 mile daha üstüne yapıyorum. Bu arada saatim benim kiloma boyuma ve nabız hızına göre yaktığım kaloriyi hesaplıyor o yüzden eminim doğru olduğuna.Yaptığınız Leslie kaç mile?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?