• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

57ye yolculuk...

Günlüğüne bir uğramak istedim.😀Nasıl gidiyor kızlar .Benim regli olduktan sonra siskinliklerim yavaş yavaş inmeye başladı çok şükür.İnsallah cumartesi oruçlu olurum.Bu arada sabah tartıda 65.5 i gördüm.Pazartesi inşallah ucundan 64 u görürüm.Bugun daha hafif beslenmeyi düşünüyorum.Sebze ve protein olucak.Karbonhidrat düşünmüyorum bugün.Kiyafetlerle 66 görüyorum çünkü.Artik kiyafetlerlede 65 leri görmek istiyorum.😂

Bravo harikasın. Ben bu hafta regl ile birlikte ipin ucunu kaçırdığım için kilo veremedim. Bir de kronik kabızlık var malesef onu da aşamıyorum. İpin ucu kaçtığı için buna bir dur dedim ve bende yeniden dikkat etmeye başladım. Yavaş yavaş gidiyor kilolarım umarım geri gelmez

Bravo harikasın. Ben bu hafta regl ile birlikte ipin ucunu kaçırdığım için kilo veremedim. Bir de kronik kabızlık var malesef onu da aşamıyorum. İpin ucu kaçtığı için buna bir dur dedim ve bende yeniden dikkat etmeye başladım. Yavaş yavaş gidiyor kilolarım umarım geri gelmez
Şimdi olmayan kıyafetlerimi denedim çok güzel oluyorlar.Gercekten aynanın karşında dedim ki zayıflamak çok güzel.Bence sende böyle yap Aklına hep olmayan giysilerini getir.O zaman yemek yiyemiyorsun.😁

Benimde var bir kaç olmayan gömleğim pantolonum. Gömleğe girmeye başladım ama pantolon hala sıkı. Hele bir tane kalem eteğim var bedeni 42 yazıyor içine girebilen aşkoösun

Menüm
Kahvaltı : 1 dilim form ekmek , 1 bardak tarçınlı süt, 1 dilim beyaz peynir,5 zeytin, 1 salatalik

Aksam yemegi Saat 17
1 kase mercimek çorbası
1 parça tavuk göğsü ve 1 kabak tan yaptığım yemek türlü gibi
1 dilim form ekmek

2ltsu

🌸💛🌸💛🌸💛🌸💛🌸💛🌸💛🌸💛🌸
Alinda-Nil Alinda-Nil 06.05.201913.05.201920.05.201927.05.2019
Kilo7877.2
🌸💛🌸💛🌸💛🌸💛🌸💛🌸💛🌸💛🌸

🌸💙🌸💙🌸💙🌸💙🌸💙🌸💙🌸💙🌸
SolitaryWitch SolitaryWitch 10.05.201917.05.201924.05.201931.05.201907.05.2019
Kilo64.8
🌸💙🌸💙🌸💙🌸💙🌸💙🌸💙🌸💙🌸

🌸💕🌸💕🌸💕🌸💕🌸💕🌸💕🌸💕🌸
aypare ackerman aypare ackerman 10.05.201917.05.201924.05.201931.05.201907.06.2019
Kilo65.664.9
🌸💕🌸💕🌸💕🌸💕🌸🌸💕🌸💕🌸💕

3 ayda 10 kilo verip 57 olmak istiyorum, uçuk hedefler koyup motivasyon bozukluğu yaşamaktansa az az gitsin ama yine de gitsin. Her gün menümü yaptığım sporu içtiğim suyu yazacağım, hedef 1 agustosta tartıda 57 görebilmek.
Alinda-Nil Alinda-Nil burdan devam edelim canım.

aypare ackerman aypare ackerman 3 Mayıs başlangıç kilosu 66.8

SolitaryWitch SolitaryWitch başlangıç kilosu 65.8

🌸💜🌸💜🌸💜🌸💜🌸💜🌸💜🌸💜🌸

3 Ağustos hedef 57

her cuma burayı güncelleyip kilomuzu ekleyeceğim.
Bende yarın başlayacağım sabah tartılıp size kilomu bildiririm beni de eklerseniz sevinirim

Burdayım canım.. Ya ben bu hafta epey kaçak yaptım 76 da çakılı kaldım gibi bişey oldu. Yarın tartı günüm. Kilo bilgisini vereceğim ama şu kabızlığı çözemediğim için tartı sürekli fazla çıkıyor. Bugün de kv ye geldim iftara. Umarım çok kaçırmam dikkat etmeye çalışcam

Sorma , 800 gram artiyim ben de ,ama devam etmek zorundayız afiyet olsun şimdiden neler yedin bakalım 😊😊
Yapma yaww ama bırakmak yok!! O pantolona gitcez. Ben iftarda Tarhana çorbası yarım porsiyon taze fasülye bir kase pilav ve 3 küçük köfte yedim. Çayın yanına 1 adet kalburabastı :bicak: off kaçamak yapmamak mümkün değil ki. Yedim valla. Tartı bakalım ysrın kaç diyecek

Yapma yaww ama bırakmak yok!! O pantolona gitcez. Ben iftarda Tarhana çorbası yarım porsiyon taze fasülye bir kase pilav ve 3 küçük köfte yedim. Çayın yanına 1 adet kalburabastı :bicak: off kaçamak yapmamak mümkün değil ki. Yedim valla. Tartı bakalım ysrın kaç diyecek
Ramazanda kaçamak yapmamak çok zor heleki bayram düşünemiyorum bizim annemler anne tarafı hep toplanıp el açımı baklava yaparlar yetmez yanına bi de bi tepsi şekerpare yapılır, baklava bana sorun değil ama şekerpare zayıf noktam ...
Telefona pantolon resmi çekip ekrana kouacam bakıp bakıp iştahım kaçar 😅

Kızlar kilo bildirimi yapıyorum 75.8. Bir önceki hafta 77.2 değil 76.5 kg mışım telefonuma kaydediyorum çünkü. İftardan önce tartılsam Bi 200 gr daha eksik çıkar muhtemelen ama bunu baz alalım. 75.8 kg :KK76:

Ya kaçamak sız olmuyor zaten. Hurma da zararlı bişey değil boş er. Yeşil çayı tavsiye ederim ben hergün bir fincan içiyorum yağ yakıyor

Back