- 17 Nisan 2019
- 289
- 463
- 53
- Konu Sahibi aypare ackerman
-
Yarın ben de yapıcam inşallah.Valla yorulmuşum yaa. 3 mile tamamlayamadı valla. Son 7 dk da bıraktım bacaklarım koptu ama kendimi süper hissediyorum
Valla bravo. Bende 83 kilo ile başladım. Hedefim 65. 65 bana yeterli. 60 olsam daha süper olur ama 38 bedene girsem kafi diyorum. Sizi çok takdir ettim. Neler yaptınız nasıl verdiniz kiloyu? Spor diyet VS? Bir de boyunuz kaç 55 kilo gayet düşük bir kilo çünküSelam ben de 21 kga yakın verdim. Geçen yıl nisan ayında başlamıştım. Ama hedef 55 kg inşallah temmuz başına kadar veririm 7 kg daha. Kilo vermek zaman ve sabır isteyen bir süreç. Pes etmemek gerekiyor. Ama verince ve daha küçük bedenlere girince de süper bir his. her gören ne kadar zayıflamışsın diye şaşırıyor. Oğlum zayıf bir çocuk 23 kg ve ben 2 kg daha verince onun bedeni kadar ağırlık gitmiş olacak bedenimden. Düşününce çok geliyor ve şaşırtıcı. Gitsin kilolar
Geçen yıl nisanın başında başladım. Güzel havalarda günde 1,5-2 saat yürüyordum bazen de evde eliptik bisiklet çevirdim ve o ilk üç ay 11 kilo verdim. Yazın ara vermiş oldum tatilde otele de gidince o zaman bozuldu tabi. Yaz boyunca da memlekette diyet yapamadım sadece çok arada yürüyüş yaptım. Kasım sonlarında Leslie ile başladım malum havalar da soğuk olunca yürüyüş yapamadım. Tatil sonrası aldığım 3 kilo ve üzerine 7 kilo da verince 10 kg de öyle gitti. Tabi son kiloları çok yavaş verdim. Çünkü vücut ağırlığı da azaldıkça kilo vermek güçleşti. Katı bir diyet yapmadım. Ama ev oturmalarına gittiğimizde tadına bile bakmadım. Çünkü yeseydim bugün yarın derken olmayacaktı. İlk zamanlar biraz dikkat ettim daha önce yediklerimin yarısını hatta daha azını yedim. Sonra daha hızlandırmak için ekmeği kestim. Ama en önemli kural saat altı en geç yedi sonrası asla yememek. Bir de inanmak ve kararlı olmak. Kolay pes etmemek ve ertelememek. Aslında yazın ara vermeseydim şu an 57 kg olmuştum. Boyum 1.60 yaşım 37.Valla bravo. Bende 83 kilo ile başladım. Hedefim 65. 65 bana yeterli. 60 olsam daha süper olur ama 38 bedene girsem kafi diyorum. Sizi çok takdir ettim. Neler yaptınız nasıl verdiniz kiloyu? Spor diyet VS? Bir de boyunuz kaç 55 kilo gayet düşük bir kilo çünkü
Evet minyon bir yapısı var 3. sınıfa gidiyor ve 23 kg.Bu arada oğlum zayıf demişsiniz benim kızım da çok daha zayıf 20.5 en fazla 21 kg görmüşüzdür tartıda
Tebrik ederim çoook güzel kilo vermişsiniz, darısı bize inşallah. Yolu yarıladım kendi adıma, şimdi diğer yarısı kaldı geriye. 8kgm var sonEvet minyon bir yapısı var 3. sınıfa gidiyor ve 23 kg.
Teşekkür ederim. Ben de 7 kg daha vereceğim inşallah. Boyum 1.67 civarı olsa 62de kalırdım yeterdi. Ama boyum 1.60 ve ideali 55 kg.Tebrik ederim çoook güzel kilo vermişsiniz, darısı bize inşallah. Yolu yarıladım kendi adıma, şimdi diğer yarısı kaldı geriye. 8kgm var son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?