- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi aypare ackerman
-
Patates yoğurt yediğin tatlıları börekleri eritmeyecek canım ,üzülme vücut istemiş demek ki o kadar zaman dikkat ettin sakın battı balık yan gider deme. Bayram sonrası beraber spor yapalım ne dersin? Hem diyet hem spor bir arada götürelim. Bayramda kendine izin ver sonuçta raöazam baytamı senede bi kere dimi amaKızlar ben menümü söylemeye utanıyorum resmen ayların acısını çıkarttım. Bir sürü baklava börek dolma beyaz ekmek VS yedim. O kadar yemişimdir ki.. Tahminim en az 3000 4000 kalori almışımdır. Bayramda koyveririm diyordum da bu kadar yaparım sanmamıştım. Bayram bitimi en baştan başlıyorum muhtemelen bu yediklerim bana +1.5 kg olarak dönecek. Oysaki sabah 75.4 çıkmıştım. Acaba bayram bitimi patates yoğurt diyeti mi yapsam 3 günlük?
Tamam spora varım. Pazartesi günü leslie ye başlayalım. Bayramda gezme tozma hiç vakit yok. Battı balık olmayacak merak etme. Hedefime 10 kg kaldı ben yapabileceğimi düşünüyorum.Patates yoğurt yediğin tatlıları börekleri eritmeyecek canım ,üzülme vücut istemiş demek ki o kadar zaman dikkat ettin sakın battı balık yan gider deme. Bayram sonrası beraber spor yapalım ne dersin? Hem diyet hem spor bir arada götürelim. Bayramda kendine izin ver sonuçta raöazam baytamı senede bi kere dimi amakurban bayramına kadar hedefimize gelelim o zaman rahat rahat yeriz
Kurban Bayramına tam 70 gün var.bence çok rahat hedefimize gelmiş oluruz. Hatta 1 2 kg fazladan verelim ki rahatça yemek yerizTamam spora varım. Pazartesi günü leslie ye başlayalım. Bayramda gezme tozma hiç vakit yok. Battı balık olmayacak merak etme. Hedefime 10 kg kaldı ben yapabileceğimi düşünüyorum.
70 günde 6 kg benceçok rahat verirsin ayda2. 5 kg eder hedefini biraz yükselt derimAma ben 70 günde 13 kg veremem. Şuan 75 4 den 76 ya çıkmış bulunmaktayım. Ben 70 günde 70 kg olayım başka birşey istemiyorum. Günlük adım sayımız 10bin altında kalmasın. Leslie haftada 4 gün yapalım yada yürüyüş de olur yeterki en az 10bin adım olsun. 70 günde 6 kg verebilirim değil mi
Çok pis gaza geldim haberin olsun70 günde 6 kg benceçok rahat verirsin ayda2. 5 kg eder hedefini biraz yükselt derim
Çünkü çokdikkat edip artı spor yapacağız. Ayda3. 5 kgversen bence 70 günde 8kilo rahat gider
Ayy hadi bakalım başlayalımÇok pis gaza geldim haberin olsunbaşlıyoruz o zaman
Eveeetttt spor destekli olarak başlıcazSon 3 gün sonra başlıyoruz dimiiiiiAlinda-Nil
Arada şaşırtmak lazım demek kii.. Spora Beraber başlıyoruz bak he ben çünkü beraber yapınca biriyle daha motive oluyorum ve devam ediyorum. Pazartesi leslie de yapalım.Yaa ben az önce tartıldım. Okadar yemeğe kilo bile vermişim kızlar şoktayım. Dünyaları yedim oysaki.. 74.5 kg ım harika yaaa. Pazartesi itibariyle sporda yapmayı düşünüyorum. Demekki vücudun baklava börek sarma çikolata gibi kaloriye de ihtiyacı varmış. Vucudum iyi şaşırttım bence
Evet senin boyun çok iyi. 62 64 idealin bence o aralıklar.57 yi kesinlikle görürsün. Tamam bencede birlikte hareket edelim. Motivasyon önemli. Ben 64 ün altına inmeyi düşünmüyorum zaten muhtemelende inemem. Boyuma göre 64 iyi gibi
Gayet iyi. Benim idealim de 61 diyor ama 56 57 istiyorum benBir çok siteye göre ideal kilom 65 çıkıyor. Bir kilo da opsiyon olsun 64 kg olsun dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?