57ye yolculuk...

Arkadaşlar merhaba,
Ben bir ara bi uygulamakullanmıştım yazıo isminde, yine onu kullandım ne yediğimi unutmadan yazmak için, sağolsun Alinda da ben sorunca kendi kullandığı uygulamayı ben bulana kadar sabırla gösterdi ama onda çiğ çekirdek kalorisi çıkmayınca devam etmemiştim
Zamandan kazanmak adına foto ile menumu paylaşacağım,
Göreceğiniz üzere meyve şekeri ve taze fasulye yiyerek çizgimin dışına çıktım.
Fekaaat :)) yanımda yenen böreklere pizzalara tatlılara kokteyllere herbişeye hiçbişeye elimi sürmedim sadece uzaktan kokladım

Yaaa gercekten mi çok sevindim..
Aslında sporu daha yoğun yapabilsem daha iyi olacak ama ramazanda olmuyor. 83.7 ile başladım. 47.günüm 7 kiloya yakın gitti hemde yiyerek çok aç kalmadan. Kaldı 12 kg durmak yok
Saglikli si bu bence gayette güzel ve iyi . Benim de kaldı 8 kg

Vaayy çok güzel bir uygulama . Tebrik ederim zararlı şeyleri yemediğin için en az zararla kapamak lazım ama genel olarak güzel olmuş

Kızlar kendi yaptığım chia pudingten yedim Az önce yarın iftara da 1 hurma 1 kase mercimek çorba, musakka ve yoğurt yerim. Kalori takibi yaparak porsiyon ayarlayacağım

Bugün bol salata mercimek yemeği ile iftar yaptım. Çok da aç değildim. Yalnız adet olamadığım için şişim galiba. Dünden bugüne 300gr almış görünüyorum. İnş gelip geçicidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…