- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi aypare ackerman
-
Regl şişliğidir oBugün bol salata mercimek yemeği ile iftar yaptım. Çok da aç değildim. Yalnız adet olamadığım için şişim galiba. Dünden bugüne 300gr almış görünüyorum. İnş gelip geçicidir
Bu uygulamayı çok sevdim direk ekledim. İkisini birden takip etmeyi düşünüyorum bakalım hangisi daha doğru gidecek@88_SOLITARY_WITCH_88 bu arada fatsecret uygulaması da kalori takibi yapıyor yediğiniz yemeği ekliyorsunuz şeker yağ karb miktarı hepsi çıkıyor Google playde var
Chia puding bile var içinde gerçekten çok iyii..Bu uygulamayı çok sevdim direk ekledim. İkisini birden takip etmeyi düşünüyorum bakalım hangisi daha doğru gidecek
Dışarıdayım 7 gibi tartılıcam bakalım canım bu arada ilk sayfada kiloda kaçırdığım bişey eksik yok değil mi senin pazartesi ya kalırmış olmayayımmKızlar bugun tartı günü olanlar var. Gözümden kaçmadıalalım rakamları hade bakalım
Gayet makul ve iyi verirsin bence ben de en geç eylüle fit bir vücut istiyorum14 haftada 10 kg gibi bir hedef koydum hade bakalım
Haydi inşallah mezurama bakacağım kalça hedefim 91 92cm bel de 65 cm inşallah olurumHadi inşallah. Bağlantıyı koparmayalım 1 eylülde tartılacağız
Süper, kaç mil yaptın?Kızlar uzun bir aradan sonra bugün leslie yaptım kendimi çok iyi hissediyorum. Spor hayatımızda gerçekten olmalı.
30 dakikalık olandan yaptım 200 e yakında ip atladımSüper, kaç mil yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?