- 17 Nisan 2019
- 289
- 463
- 53
- Konu Sahibi aypare ackerman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karbonhidratli olmuş birazcik ama kilo vermenin gayet iyi afiyet olsun bu şekilde cisssiz devamBugünkü menüm
Biraz salatalik ve bi lokma kasar peyniri de yerim belkiBence yumurta. Tokluk açısından tavsiye ederim.
Aynen oyle. Bu şekilde hedefine geleceksin sen inanıyorumYani kilo veriyorum sorun yok. Bugun tartıldım 76.5 çıktım. Pzt 77.2 iydim yanlış hatırlamıyorsam.
Varsa süzme yiyeyim mutlaka teşekkür ederimKaşar peyniri yerine süzme peyniri tavsiye ederim
Yaaa gercekten mi çok sevindim..Aynen oyle. Bu şekilde hedefine geleceksin sen inanıyorum
Saglikli si bu bence gayette güzel ve iyi . Benim de kaldı 8 kgYaaa gercekten mi çok sevindim..
Aslında sporu daha yoğun yapabilsem daha iyi olacak ama ramazanda olmuyor. 83.7 ile başladım. 47.günüm 7 kiloya yakın gitti hemde yiyerek çok aç kalmadan. Kaldı 12 kg durmak yok
Onu da denemiştim neden bıraktım hatırlayamadımSolitaryWitch bu arada fatsecret uygulaması da kalori takibi yapıyor yediğiniz yemeği ekliyorsunuz şeker yağ karb miktarı hepsi çıkıyor Google playde var
Vaayy çok güzel bir uygulama . Tebrik ederim zararlı şeyleri yemediğin için en az zararla kapamak lazım ama genel olarak güzel olmuşArkadaşlar merhaba,
Ben bir ara bi uygulamakullanmıştım yazıo isminde, yine onu kullandım ne yediğimi unutmadan yazmak için, sağolsun Alinda da ben sorunca kendi kullandığı uygulamayı ben bulana kadar sabırla gösterdi ama onda çiğ çekirdek kalorisi çıkmayınca devam etmemiştim
Zamandan kazanmak adına foto ile menumu paylaşacağım,
Göreceğiniz üzere meyve şekeri ve taze fasulye yiyerek çizgimin dışına çıktım.
Fekaaat :)) yanımda yenen böreklere pizzalara tatlılara kokteyllere herbişeye hiçbişeye elimi sürmedim sadece uzaktan kokladım
Eki Görüntüle 2269166 Eki Görüntüle 2269167 Eki Görüntüle 2269168 Eki Görüntüle 2269169 Eki Görüntüle 2269170
Eki Görüntüle 2269166 Eki Görüntüle 2269167 Eki Görüntüle 2269168 Eki Görüntüle 2269169 Eki Görüntüle 2269170
Yazdığım her ürün çıkıyor ne kadar doğru kalori hesapları bilmiyorum amaBu uygulama da güzele benziyormuş. Ayırıyor öğünleri o anlamda iyimiş