- 17 Nisan 2019
- 289
- 463
- 53
- Konu Sahibi aypare ackerman
-
Harika liste altında hedefiniz sabit ama nick altında 1. hedef 64 e yükselmiş ne zamana kadar 64? ,sahur menünüz çok güzel,siz gerçekten hızlı vereceksiniz,çiçekler için de çok teşekkürler biz de süslendik pek mutkuyuz :)Güncelledim, ben de 65.6 geldim
Harika liste altında hedefiniz sabit ama nick altında 1. hedef 64 e yükselmiş ne zamana kadar 64? ,sahur menünüz çok güzel,siz gerçekten hızlı vereceksiniz,çiçekler için de çok teşekkürler biz de süslendik pek mutkuyuz :)Güncelledim, ben de 65.6 geldim
siz daha yeni mantı yememiş miydiniz :) Tatlı hiç yemeyin nasıl olsa size hiçbir faydası yok :)) sevgilerSahur
Omlet
Salatalık
3 dilime yakın ekmek
Yoğurt
75 gr civarı peynir
Akşam arkadaşın doğumginü olacak pasta yicem şimdiden diyim. Tatlı yemeyeli neredeyse 2 aya yaklaştı. Kendime ödül veriyorum
Minik hedefler koymaya karar verdim mesela 64 olunca onu 62ye çekeceğim böylece sürekli güncelledikçe daha iyi motive olurum diye düşündüm, asıl hedef 57 ama :) 2 hafta sonra 64 olmayı hedefliyorum ekmek yemiyorum, pide türevi şeyler, rafine şeker yemiyorum bence sağlıklı bir adım attım bu konuda :) Biraz da hareketi arttırısam olurum diye düşünüyorum ☺ İnşallah sağlıklı bir şekilde gider yağlar vücudumuzdan. ☺☺ Sizde durumlar nasıl? Yeme düzeniniz çok sağlıklı geldi bana. Oldukça bilinçli ☺❤Harika liste altında hedefiniz sabit ama nick altında 1. hedef 64 e yükselmiş ne zamana kadar 64? ,sahur menünüz çok güzel,siz gerçekten hızlı vereceksiniz,çiçekler için de çok teşekkürler biz de süslendik pek mutkuyuz :)
Ben ramazan orucu tutmuyorum ,
siz daha yeni mantı yememiş miydiniz :) Tatlı hiç yemeyin nasıl olsa size hiçbir faydası yok :)) sevgiler
Çok mutlu oldum ekmek şekeri kesmenize kilo alınır verilir ama en azından hastalık sebeplerini ortadan kaldırmış olacaksınızMinik hedefler koymaya karar verdim mesela 64 olunca onu 62ye çekeceğim böylece sürekli güncelledikçe daha iyi motive olurum diye düşündüm, asıl hedef 57 ama :) 2 hafta sonra 64 olmayı hedefliyorum ekmek yemiyorum, pide türevi şeyler, rafine şeker yemiyorum bence sağlıklı bir adım attım bu konuda :) Biraz da hareketi arttırısam olurum diye düşünüyorum ☺ İnşallah sağlıklı bir şekilde gider yağlar vücudumuzdan. ☺☺ Sizde durumlar nasıl? Yeme düzeniniz çok sağlıklı geldi bana. Oldukça bilinçli ☺❤
Evet Sağlık en önemlisi dediğiniz gibi kilo alınıp verilebiliyor. Sabırla yılmadan devam edin elbet o zincir kırılıyor ve sonra takır takır gidiyor kilolar.Çok mutlu oldum ekmek şekeri kesmenize kilo alınır verilir ama en azından hastalık sebeplerini ortadan kaldırmış olacaksınızBende durum aynı regl şişkinliği gidince az daha vermiş olmayı umuyorum egzersiz de yapamıyorum birkaç gün daha blokeyim Benim vücudun kırmakta zorlandığı sınır 63 o nedenle aslında ben de önce 63 altına inmeyi hedefliyorum.
Siz galiba bi diyet grubuna da katılıyorsunuz ben bir kere denemiştim 1/2 yıl önce , bana göre değil anladım bir daha girmedim
Haftada 1kg çook iyi ,spora devam mıİftar sebze çorbası bezelye yoğurt ve bir dilimden az pasta
Sahur omlet yoğurt 3 dilin ekmek peynir ve salatalık. Ekmek yememe rağmen kilo veriyorum kızlar haftada 1 kiloya yakın
Haftada 1kg çook iyi ,spora devam mı
Aynen ya bende o durumdayım zeytinyağı da döküyorum salataya ama yok en iyi ihtimal 4.günde oluyorKızlar ben kabızlık yaşıyorum ya tavsiyeniz varmı
Taş gibiyim yaaAynen ya bende o durumdayım zeytinyağı da döküyorum salataya ama yok en iyi ihtimal 4.günde oluyor
Ya niye böyle oluyor? Bende bir çözüm bulamadım. Be yersem içimde kalıyor delircemTaş gibiyim yaa
Yeme düzeni değiştiği için sanırımYa niye böyle oluyor? Bende bir çözüm bulamadım. Be yersem içimde kalıyor delircem
Baya az yemişsin sahurda. Acıkmış olmuyor musun? İftarda baya az. Vucut dengesi alt üst olmasın sakınSahur saat 12de
10 fındık, 3 hurma, 6 7 minik erik
İftar
1 bardak su 3 hurma
10yk nohut, 1 kase yoğurt
2 dilim ızgara sucuk
Kahvaltılık bitmişti o yüzden sahurum yetersiz oldu ama iftarda baya doydumBaya az yemişsin sahurda. Acıkmış olmuyor musun? İftarda baya az. Vucut dengesi alt üst olmasın sakın
Çok teşekkürler, bundan sonra keçi sütü almayı düşünüyorum zaten baya bir süredir aklımda vardı bunu demeniz çok iyi oldu. Zeytinyağı tek başına içemem sanırım yoğurda katsak olur mu?aypare ackerman Alinda-Nil
Sabah kalkınca diyeceğim ama oruçlusunuz yemekten önce zeytinyağı için yarım çay bardağı kadar, ama en kesin çözüm içeriği 10 milyar dan az olmayan (az olursa işe yaramaz) probiyotik almanız en az 5gün mümkünse 10 gün.prbiyotik yemekle beraber.
Tükettiğiniz süt ürünleri de keçi olursa inek gibi tıkayıp sorun çıkarmaz.
Bulgur gibi ürünler de midede şiştiğinden boşaltımda gecikme yaratabiliyor.
Sevgiler mutlu wc ler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?