• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

57ye yolculuk...

Çok teşekkürler, bundan sonra keçi sütü almayı düşünüyorum zaten baya bir süredir aklımda vardı bunu demeniz çok iyi oldu. Zeytinyağı tek başına içemem sanırım yoğurda katsak olur mu?
Yoğurtla zyağı tecrübem yok ama yoğurdun da keçisi çok güzel keçicinin özellikle, migros ve macro larda var.Afiyet şifâ olsun her yediğiniz 🌹Filtre kahve ile yağ kullanabilirseniz isterseniz kahvenize hin cev yağı koyun ya da tadı güzel olduğu için direk onu kaşıklayın onda da ayhanercanın tadı daha iyi.Sıcak su ile yağ belki yoğurt ile yağdan daha hızlı etki eder.
Zeytinyağı olarak soğuksıkım erken hasatların tadı iyi oluyor yoksa içmek hele asit yüksekse çok ağır olur haklısınız 🥰

Yoğurtla zyağı tecrübem yok ama yoğurdun da keçisi çok güzel keçicinin özellikle, migros ve macro larda var.Afiyet şifâ olsun her yediğiniz 🌹Filtre kahve ile yağ kullanabilirseniz isterseniz kahvenize hin cev yağı koyun ya da tadı güzel olduğu için direk onu kaşıklayın onda da ayhanercanın tadı daha iyi.Sıcak su ile yağ belki yoğurt ile yağdan daha hızlı etki eder.
Zeytinyağı olarak soğuksıkım erken hasatların tadı iyi oluyor yoksa içmek hele asit yüksekse çok ağır olur haklısınız 🥰
Çok teşekkür ediyorum güzel Açıklamalarınız içinn🌼🌸 Bugün alacağım keçi sütü 💕bir de hindistan cevizi yağı alayım.

Bugünkü menüm

Eklentiler

• Screenshot_20190513-220155.jpg
    Screenshot_20190513-220155.jpg
    76,9 KB · Görüntüleme: 21
Bence gayet iyi kilo değişimi nasıl? Ben bide adet olacam yakında onun şişkinliği var. Hergün kiraz sapı çayı içiyorum
Son günlerde üst üste nohut, bulgur, sucuk yedim ve bunlar bende çok ödem yapıyor. Birde reglim gelecek. Bir süre tartılmak istemiyorum açıkçası😆

Alinda-Nil Alinda-Nil aypare ackerman aypare ackerman diyet ve regl kardeşliği :spor::KK55:
Arkadaşlar,
Bavul hazırlamam gerek ama önce size yazayım, yarın şehir dışına çıkıyorum ortalama 2 hafta dışarıda olacağım ,o nedenle tartılacak yer bulursam eczane vs tartıldığım yer değişeceğinden ve giysi ile tartılmak durumunda kalacağımdan ne olur bilmiyorum :)
Yolda yiyeceğimi piknikçi teyzeler gibi yanımda götüreceğim ama bakalım günlük nasıl besleneceğim :)
Elimden geldiğince her akşam yazmaya çalışacağım ne de olsa menüm değişecek :)
Bugün tartıldım sabah 64,4 kg ,400 gr daha gitmiş.Fazlasının gelmemesi umuduyla öpüyorum hepinizi,

Alinda-Nil Alinda-Nil aypare ackerman aypare ackerman diyet ve regl kardeşliği :spor::KK55:
Arkadaşlar,
Bavul hazırlamam gerek ama önce size yazayım, yarın şehir dışına çıkıyorum ortalama 2 hafta dışarıda olacağım ,o nedenle tartılacak yer bulursam eczane vs tartıldığım yer değişeceğinden ve giysi ile tartılmak durumunda kalacağımdan ne olur bilmiyorum :)
Yolda yiyeceğimi piknikçi teyzeler gibi yanımda götüreceğim ama bakalım günlük nasıl besleneceğim :)
Bugün tartıldım sabah 64,4 kg ,400 gr daha gitmiş.Fazlasının gelmemesi umuduyla öpüyorum hepinizi,
Öncelikle iyi yolculuklar 💜💜 inşallah çok güzel geçer yolculuğunuz🤗çoook iyi gidiyor böyle devam, azminize hayranım 💜😍

Öncelikle iyi yolculuklar 💜💜 inşallah çok güzel geçer yolculuğunuz🤗çoook iyi gidiyor böyle devam, azminize hayranım 💜😍
Çok teşekkür ederim,bazı aksilikler sebebyle,inanın bu güzel yolculuk dilekleriniz gerçekten çok mutlu etti,nasıl ihtiyacım varsa artık iyi şeyler duymaya :) ben sizin azminize hayranım asıl 10 kg fazla değil mi diyen beni motive ettiniz siz :KK200:
ama ekmeği bırakmak zorladı sizi sanırım belki de evde sizin dışınızda sofraya getirildiği içindir 1 dilim yenmiş son menüde :lülülü:
öpüyorum ve çıkıyorum laptop başından yoksa unutur burdan haber sitesi ordan başka bişey derken kalkamam :))

Çok teşekkür ederim,bazı aksilikler sebebyle,inanın bu güzel yolculuk dilekleriniz gerçekten çok mutlu etti,nasıl ihtiyacım varsa artık iyi şeyler duymaya :) ben sizin azminize hayranım asıl 10 kg fazla değil mi diyen beni motive ettiniz siz :KK200:
ama ekmeği bırakmak zorladı sizi sanırım belki de evde sizin dışınızda sofraya getirildiği içindir 1 dilim yenmiş son menüde :lülülü:
öpüyorum ve çıkıyorum laptop başından yoksa unutur burdan haber sitesi ordan başka bişey derken kalkamam :))
Ben de sizden coook pozitif enerji aldım, mutlu olmanıza da cook sevindim 💜💜 elbette veririz yeterki inanalım isteyelim ekmeği bırakmak zorlamadi ama kizartilinca cook feci canım istedi dediğiniz gibi birazcık yedik 🙇 ben de sizi öpüyorum her şey çok güzel olsun inşallah görüşmek üzere 💐💕

Arkadaşlar,
İyi yolculuklar şimdiden. Şehir dışında ekstra dikkat etmek lazım. Ya benim kaçamak çok olmuyor aslında ama arada yapıncada çok etkilemedi. Çok şükür tabi 😉 bakalım 12.5 kg ı kaç ayda vereceğim 😊

Selam kızlar. . İftarımızı yaptım şimdi öneri istemeye geldim
Sahura kendime chia hurma ve kirazdan mevveli yoğurt yaptım, yanına hafif sağlıklı neler yiyebilirim sizce?

Back