- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi aypare ackerman
-
Hangi program canımProgram yükledim.Yediklerimi belki fazladan bile giriyor olabilirim.Sonucta tartmiyorum.Ama haftalık raporda öyle gösteriyor.Yanlis olucagini düşünmüyorum çünkü gerçekten çok az yiyorum.Aslinda istemeden az yiyorum.İftari açınca biraz yiyip doyuyorum.Fazlasi gitmiyor yani.Umarim bayramda 64 u görebilirim.
İnşallah bu azimle görürüz yeterki inanalımProgram yükledim.Yediklerimi belki fazladan bile giriyor olabilirim.Sonucta tartmiyorum.Ama haftalık raporda öyle gösteriyor.Yanlis olucagini düşünmüyorum çünkü gerçekten çok az yiyorum.Aslinda istemeden az yiyorum.İftari açınca biraz yiyip doyuyorum.Fazlasi gitmiyor yani.Umarim bayramda 64 u görebilirim.
Fatsecret diye bir program o programı yuledigimde.74 belkide daha fazlaydim.Ben sadece 74 u hatırlıyorum.Hangi program canım
Görürüz ya ben inanıyorum.Zaten alışkanlık oldu az yemek .Şekerden baya uzaklastim.Abur cubur kesinlikle yemiyorum.Valla çok iyi oldu.Artik istesem de bu yaşam tarzından vazgecicegimi sanmıyorum.Diyelim ki geçtim.Elime ne gecicek afedersin koca bir basenli popo birde kocaman göbek .Yok yok kalsın.En azından böyle giyindiyim zaman kendimi beğeniyorum.İnşallah bu azimle görürüz yeterki inanalım
Benim amacım da 36 38 görmek ya. Ağustosa kadar.bakalım inşallah görürüm ama inanıyorum o pantolona girecelgime. Çok güzel bir his insanların zayıflamışsın demesiFatsecret diye bir program o programı yuledigimde.74 belkide daha fazlaydim.Ben sadece 74 u hatırlıyorum.Su anda 66.8 geldim.Bakalim Pazartesi günü kaç gelicem .Yavaşta gitse en azından zatiflamissin diyor görenler Su anda 42 beden giyorum.İnsallah 38 leride görürüm
Ne güzel soyledin. İnşallah baseni popoyu bende eritirimGörürüz ya ben inanıyorum.Zaten alışkanlık oldu az yemek .Şekerden baya uzaklastim.Abur cubur kesinlikle yemiyorum.Valla çok iyi oldu.Artik istesem de bu yaşam tarzından vazgecicegimi sanmıyorum.Diyelim ki geçtim.Elime ne gecicek afedersin koca bir basenli popo birde kocaman göbek .Yok yok kalsın.En azından böyle giyindiyim zaman kendimi beğeniyorum.
Oluruz tabi istediğimiz kiloda .Neden olmayalım ki herşey bizim elimizde .Sonuçta dikkat edersek tabi ki oluruz.Agustisa kadar bende çok kilo vermek istiyorum.Bebek düşünüyoruz,ne kadar zayiflarsam benim için o kadar iyi olur.İnsallah 58 kiloya düşerim.En azından 60 olsam bile çok iyi.Benim amacım da 36 38 görmek ya. Ağustosa kadar.bakalım inşallah görürüm ama inanıyorum o pantolona girecelgime. Çok güzel bir his insanların zayıflamışsın demesi
Ağustosta bence 58görürürüz böyle devam edersekOluruz tabi istediğimiz kiloda .Neden olmayalım ki herşey bizim elimizde .Sonuçta dikkat edersek tabi ki oluruz.Agustisa kadar bende çok kilo vermek istiyorum.Bebek düşünüyoruz,ne kadar zayiflarsam benim için o kadar iyi olur.İnsallah 58 kiloya düşerim.En azından 60 olsam bile çok iyi.
İnşallah canım yaAğustosta bence 58görürürüz böyle devam edersek
Sahura kalkmadan tek öğün mü besleniyorsubn canımİnşallah canım ya
Aynen hiç sahur yapmıyorum.İnan Canimda istemiyor ve hiç acikmiyorum.Cok ilginç ama öyleSahura kalkmadan tek öğün mü besleniyorsubn canım
Süper. Hangi sporAynen hiç sahur yapmıyorum.İnan Canimda istemiyor ve hiç acikmiyorum.Cok ilginç ama öyleBirde iftar öncesi spor yapıyorum.Kendimi dinç hissediyorum.
Koşu bandında 40 dakika yürüyüş birazda eliptik bisiklet.Gun içinde de hareket.Aslinda çok değil ama hiç yapmamaktan iyidir.Süper. Hangi spor
Çok sevindim, ekliyorum listemizeGünaydın
Bugün tartılma günü
Geç oldu biraz ama sancım olduğundan ilaç ta kullanmadığımdan buraya daha erken yazamadım.
Sonuç beklediğimden çok iyi regl in 2.günü ve
64,8 kg
Normal beslenmeden tek farkım hareket eklemekşu reglim bitsin onu da artıracağım,
Sevgiler
Sizde durum nasıl ?Çok sevindim, ekliyorum listemize
03.05.cuma katıldığım gün de 65,8 di listede çıkmamışSizde durum nasıl ?
Hemen düzenliyorum tabikiii. Listede tabloda değil ayriyeten ekleyeceğim onu03.05.cuma katıldığım gün de 65,8 di listede çıkmamışayrıca sizin çiçeklerle süslü listeniz ,bizimkiler yanında çok boynu bükük kalmış
Güncelledim, ben de 65.6 geldim03.05.cuma katıldığım gün de 65,8 di listede çıkmamışayrıca sizin çiçeklerle süslü listeniz ,bizimkiler yanında çok boynu bükük kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?