- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Eşim ve ben Maraş dondurması dışında dondurma yemeyiz. Yazdan yaza Türkiye’de yenilen bişey dondurma bizim için. Genç kızken Kahramanmaraş’a gezmeye gitmiştim orada sıcak ekmeğe dondurma sürerek yemiştik hala unutamıyorum.Teşekkür ederim canm, Kahramanmaraş lilar çerez gibi tüketirler alıştığımız için mi bilmiyorum çok lezzetli olur cerezle, ekşimsi tadı vardı.insallah birgün yeme fırsatın olur
Tamamladım 15000 iGunaydin enerjimiz bol olsun
Biraz yuruyus biraz bisiklet. Sabah sporu tamam, enerji tavan
LadyMiami dun ne yaptin?
63.4 olunca yeşili görürsünBen 63 u ucundan da olsa gordum. Niye hala yesile donmedi bu ibreler
Kakasını yapınca en az 10 dakika temizleme soğuyunca rahatsız olsun tiksinsin, benim çocuklardan bir tanesi öyle tiksindi bir daha asla altına yapmadı.Selam kızlar
Sabahtan beri yeni oturuyorum. Evi toparla çocuğun tuvaletiyle ilgilen spor derken yoruldum.
Benimki ilginç bir şekilde çişini söylüyor ama kaka yapmak istemiyor. Kakayı hala ayaktayken küloduna yapıyor. 3 gündür boka battim resmenKızmıyorum da ama çözüm de bulamadım.
İyi yöntem bi denemem lazımEşim ve ben Maraş dondurması dışında dondurma yemeyiz. Yazdan yaza Türkiye’de yenilen bişey dondurma bizim için. Genç kızken Kahramanmaraş’a gezmeye gitmiştim orada sıcak ekmeğe dondurma sürerek yemiştik hala unutamıyorum.
Tamamladım 15000 i
63.4 olunca yeşili görürsün
Kakasını yapınca en az 10 dakika temizleme soğuyunca rahatsız olsun tiksinsin, benim çocuklardan bir tanesi öyle tiksindi bir daha asla altına yapmadı.
Selam kizlar. Nasilsiniz ?
Yeni isten geldim,pilim bitik durumda
Haftasonu calismanin tek guzel yonu,esimin ev isini full ustelenmesiCok calisiyon sen ya.
Ben temizlik molasında gezdim geldim.
Simdi corba yapcam, esim de kendisine yemek yapacak.
Ben de adimlarimi tamamlarim ancak
Sayende evde şu şekilde yürüyorumSelam kizlar. Nasilsiniz ?
Yeni isten geldim,pilim bitik durumda
Yaa cok guzel.Sayende evde şu şekilde yürüyorum
Sen kac atliyorsunEşim elimden ipi aldı 500 kere 5 dakika içinde atladı gıcık oldum resmen
927 olduSen kac atliyorsun
5dk da mi927 oldu
Gençken ben de böyle az spor yaptığım zaman bile bir sürü kalori yakardım. Şimdi bunun iki misli spor yapmam lazım bu kadar kalori yakmam içinBenimde bugünkü sabah sporum
Eki Görüntüle 2914706
Eşim 5 dakikada 500 tane yaptı ben malesef öyle yapamam, her 25 tane de oturup 1 dakika dinleniyorum. Şuraya eli bastonlu yaşlı kadın emojisi koyardım ama yok bulamadım5dk da mi
Bende simdi devam edecegim. Sabahdan 200var sadece.
Yorulana kadar yaparim ilk seferde
Simdide olmaz mi ki?Gençken ben de böyle az spor yaptığım zaman bile bir sürü kalori yakardım. Şimdi bunun iki misli spor yapmam lazım bu kadar kalori yakmam için
Eşim 5 dakikada 500 tane yaptı ben malesef öyle yapamam, her 25 tane de oturup 1 dakika dinleniyorum. Şuraya eli bastonlu yaşlı kadın emojisi koyardım ama yok bulamadım