Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Açıkçası ben kendi adıma konuşuyorum. Burada sizin menülerinizi okuyup sporlarınızı görmek bile bana motivasyon oluyor.
İkinci olmuşuz, hepinizi tebrik ederim

Lusi bireysel dereceni kutlarım kedicik
Diğer gruplarla yarışıldığını bilmiyordum.

Offff şahane afiyet olsun yalnız şu tarhana firigini aşırı merak ettim
Teşekkür ederim canm, Kahramanmaraş lilar çerez gibi tüketirler alıştığımız için mi bilmiyorum çok lezzetli olur cerezle, ekşimsi tadı vardı.insallah birgün yeme fırsatın olur

Harikasın canm. Bende yapmak isterdim sporumu yine gezmeye geldik kayinvalidedeyiz. Onumuzdeki hafta inşallah full spor yapmayı hedefliyor um

Kis olunca hic su icmezsin sen bu gidisle Hatirlatici bir program mi denesen, uyari geldikce ilac niyetine 1 brdk icersin
Spor:
100 dk full body Pilates *6= 600
29 dk streching *2=58
15000 adım 1000*30 =450
Toplam=1108 puan

A Arrietty_ @H3RA_ sedulu
Guzellige. Adim da tamamlanmis
Suyu arttirsan, emziriyorsun

Selam kızlar
Sabahtan beri yeni oturuyorum. Evi toparla çocuğun tuvaletiyle ilgilen spor derken yoruldum.
Benimki ilginç bir şekilde çişini söylüyor ama kaka yapmak istemiyor. Kakayı hala ayaktayken küloduna yapıyor. 3 gündür boka battim resmen Kızmıyorum da ama çözüm de bulamadım.

Kaka yaptığı zaman belli ise soylemesini bekleme bence, benim sipalar da analari gibi kahvalti sonrasi yaparlar, ben direk götürürdum kahvalti sonrasi.
Iste ben dislerimi fircalarken, sen burada otur derdim, belki gelir kakan falan. Genelde tuttururduk.

Ip atlama challenge ina katilayim falan dedim,
Sonra baktim evi bisiler götürüyor, mecburen temizlige giristim.

Bitti mi bitmedi, ama çocukların odasindan bir suru ikinci ele gidecek sey cikardim, simdi onlari goturucem, çıkmışken azicik gezerim temizligi de bitiricem söz

Benimkinin de saati belli ama inat ediyor yapmıyor sonra ben mutfakta falan oyalanırken hooopp isini halletmiş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…