Kedicik mi bu takımdan kimse bana kedicik demezdi heyirdir şaşırdım
Açıkçası ben kendi adıma konuşuyorum. Burada sizin menülerinizi okuyup sporlarınızı görmek bile bana motivasyon oluyor.Ya ben takımın eski haline o kadar alışmışım ki böyle görünce canım sıkılıyor. Kendi yoğunluklarımızdan A Arrietty_ kaptana daha çok yük biniyor uzun süredir kaptan olduğu için. Eskiden iş paylaşımı yapabiliyorduk ama beni bu yoğun süreç mahvetti. Pc başına oturamıyorum resmen. E hal böyle olunca kaptan hangi birine yetişsin? Bi zaman çizelgesi hazırlayıp kendime boşluk yaratmam lazım. Sevmiyorum ben böyle tablosuz sporsuz giden bir takımı. Eski motivasyonlu halimize donmemiz gerek. Ne gazlar ne gazlar vardı burada şimdi yerinde yeller esiyor.
Diğer gruplarla yarışıldığını bilmiyordum.
Bnde mısafır bıtmezdr asıl sebep çocukların okula başlamış olması ılk haftaları oluşuNe yiyorsun sen bakim
Sporlar da yalan oldu bu hafta
Tablo olmasada okuyorum. Bi bitiremedin misafir isini
Teşekkür ederim canm, Kahramanmaraş lilar çerez gibi tüketirler alıştığımız için mi bilmiyorum çok lezzetli olur cerezle, ekşimsi tadı vardı.insallah birgün yeme fırsatın olurOffff şahane afiyet olsun yalnız şu tarhana firigini aşırı merak ettim
Harikasın canm. Bende yapmak isterdim sporumu yine gezmeye geldik kayinvalidedeyiz. Onumuzdeki hafta inşallah full spor yapmayı hedefliyor umBirazdan çıkıp çocuklarımı okuldan alacağım, iki ayrı okula gidiyorum birisi ilkokul birisi ortaokul. Sonra çocuklarla alışverişe gideceğim, mutfak alışverişi, sonra eve geleceğim ve yemek yapacağım ama öncesinde bir yarım saatim olabilir. 15000’e tamamlıcam aşırı hırs yaptım bugün
Kedicik mi bu takımdan kimse bana kedicik demezdi heyirdir şaşırdım
Masallah o nasil bir yuzde oyleKedicik mi bu takımdan kimse bana kedicik demezdi heyirdir şaşırdım
Kis olunca hic su icmezsin sen bu gidisle
Guzellige. Adim da tamamlanmis
Suyu arttirsan, emziriyorsun10 Eylül menüm
Sabah bir avuç çiğ fındık, bir taze incir
Kahvaltı 11 gibi
Kk peynir, salatalık bir dilim ekmek, sahanda yumurta bir porsiyon
2 gibi
Bir kase kabak yemeği
4 gibi 3 sıkım tarhana firigi,iki ceviz
Akşam 7 gibi
Bir kase paça, 1 YK bulgur pilavı ve bir biber turşu su
2 litre ye yakın su
A Arrietty_
Teşekkür ederim dikkat edeceğimKis olunca hic su icmezsin sen bu gidisleHatirlatici bir program mi denesen, uyari geldikce ilac niyetine 1 brdk icersin
Guzellige. Adim da tamamlanmis
Suyu arttirsan, emziriyorsun
Ben çok çok kırmızıdayim, ben nasıl bu hale geldimBen 63 u ucundan da olsa gordum. Niye hala yesile donmedi bu ibreler
Selam kızlar
Sabahtan beri yeni oturuyorum. Evi toparla çocuğun tuvaletiyle ilgilen spor derken yoruldum.
Benimki ilginç bir şekilde çişini söylüyor ama kaka yapmak istemiyor. Kakayı hala ayaktayken küloduna yapıyor. 3 gündür boka battim resmenKızmıyorum da ama çözüm de bulamadım.
Benimkinin de saati belli ama inat ediyor yapmıyor sonra ben mutfakta falan oyalanırken hooopp isini halletmiş oluyorKaka yaptığı zaman belli ise soylemesini bekleme bence, benim sipalar da analari gibi kahvalti sonrasi yaparlar, ben direk götürürdum kahvalti sonrasi.
Iste ben dislerimi fircalarken, sen burada otur derdim, belki gelir kakan falan. Genelde tuttururduk.