- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Iyi aksamlar kizlar
Lori @Lusi sedulu @H3ra @Fatma Girik Alys @Melegimkorusun @LadyMiami BLU3 tavsannesi @Dahlia_ tomrs @deanvillage @gogo2405 @cromozom @_Vera_ @esmeriiim @mutlumayis @Birmeleksinsen
Cuma Yarismasi artik devam etmiyor. Dün son bildirimlerinizi yapmis bulunuyorsunuz.
Takimlarda yok artik.
Takimca devam etmek isterseniz, diyet günlüklerinde konu acabiliriz.
isim ve konuyu kim acmak isterse ilk sayfayi duzenleme hakki var.
Ilk sayfaya genelde katilimcilar ve tablo guncellenmesi icin duzenleme oluyor.
Dusunceniz nedir ,bildirirseniz sevinirim.
Bende devam etmek isterim hemde cokA Arrietty_ cuma yarışması gibi sıkı kurallar olmaz ama gönlüm sayfayı senin açmandan yana
Kendimiz belirli başlı kurallar koyabiliriz. Mesela yine cuma tartısı zorunlu gibi. Öneriler olabilir.
Diyet günlüğünde sayfamızdaki kurallara uymayanları umursamayabiliriz. Bence yine hafif esnek kurallı diyet ve spor devamlı bir sayfa olabilir.
Uzun süredir buradayız arkadaş gibi olduk. Az çok tanıyoruz birbirimizi
Maynaklar olsunAcalim ozaman.
Ismi ne olsun
Ben kuralsiz yapamameklerim birseyler
Ama nolur duzgun yaz. SüSlÜ sÜsLü yazma ha
Bir odul yapmisim bugunA Arrietty_ hayirli olsun bakalim.
Kizlar motivasyonlar ne alemde?
Devam miyiz diyet günlüklerinde?
Sahsen cuma tartisinin durtuklemesi beni baya etkiliyordu, günlüklerde nasil olurum bilemiyorum. Ama gidelim derseniz sans veririm kendime. Birbirimizi taniyoruz, tatli muhabbetiniz bile yeter zaten bana.
Çok üzüldümIyi aksamlar kizlar
Lori @Lusi sedulu @H3ra @Fatma Girik Alys @Melegimkorusun @LadyMiami BLU3 tavsannesi @Dahlia_ tomrs @deanvillage @gogo2405 @cromozom @_Vera_ @esmeriiim @mutlumayis @Birmeleksinsen
Cuma Yarismasi artik devam etmiyor. Dün son bildirimlerinizi yapmis bulunuyorsunuz.
Takimlarda yok artik.
Takimca devam etmek isterseniz, diyet günlüklerinde konu acabiliriz.
isim ve konuyu kim acmak isterse ilk sayfayi duzenleme hakki var.
Ilk sayfaya genelde katilimcilar ve tablo guncellenmesi icin duzenleme oluyor.
Dusunceniz nedir ,bildirirseniz sevinirim.
Hep beraber gorecez insallahBir odul yapmisim bugun
Motivasyon sorunum yok. Buraya gelip yazdigim ilk gun gibi heyecanim. Kalan 3-5 kilo da gider nasilsa. Senin de dedigin gibi sohbeti/hos besi ozlerim. Bir deLori nin 75 oldugunu gormek isterim
Belki de KK nin rekorunu kirarim. En fazla atilan kiloHep beraber gorecez insallah
Olsun mu
Katilim az,takim sayisida oyle. Sebeplerden birileri bunlar..paylasim alaninda daha detayli yaziyor
1200 kaloriyi gecirtmiyordu o :))
Bizimde kendimizce olur sıkı yöntemlerimiz1200 kaloriyi gecirtmiyordu o :))
Sporsuz olmaz. Hicbir bahane Kabul etmez. Tam sIki yontem o
Alys özetine öyle ihtiyacım var ki ben ortada kaldım gibi hissediyorum napcaz biz şimdi