- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
Eşim 5 dakikada 500 tane yaptı ben malesef öyle yapamam, her 25 tane de oturup 1 dakika dinleniyorum. Şuraya eli bastonlu yaşlı kadın emojisi koyardım ama yok bulamadım
Benimki witcher oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşim 5 dakikada 500 tane yaptı ben malesef öyle yapamam, her 25 tane de oturup 1 dakika dinleniyorum. Şuraya eli bastonlu yaşlı kadın emojisi koyardım ama yok bulamadım
Üzerine alınma güzelim demekki sen hala çok gençsin, burada ben hepinizin ablası oluyorum bir de cantorun ablanız var. İkimiz dışında hepiniz çıtırsınız maşallahSimdide olmaz mi ki?
Crossfit ile 40dk da 800kalori yaktigimi hatirliyorum
Kurutma makinası yok mu? En sevdiğim aletlerden biri kurutma makinası, böylece Ütü yapmakta gerekmiyor.Yorgan,yastik yikarken keske daha hizli kurusalar
Camasirhaneye gideyim diyorum,onada esim huylaniyor. Evde kurutmaya yer yok gerci balkona olmaz mi
Yoktur evdeKurutma makinası yok mu? En sevdiğim aletlerden biri kurutma makinası, böylece Ütü yapmakta gerekmiyor.
Kışları kullansan bile yeter aslında balkona koydursan, ayrıca Ütü ve elektrikten de tasarruf edersin çünkü hemen hemen hiç Ütü yapmak gerekmiyor.Yoktur evde
Camasir makinasi banyoyu zor sigdi. Kurutma icin sadece balkonum var,kapali balkon. Ama kisin disaridan kat kat soguk. Yazin da kat kat sicak.
3makina camasir kurutuyorum sicak iken balkon
Utu yapmiyorum ki zatenKışları kullansan bile yeter aslında balkona koydursan, ayrıca Ütü ve elektrikten de tasarruf edersin çünkü hemen hemen hiç Ütü yapmak gerekmiyor.
HarikasinChallenge accepted and achieved!
1400 jump rope yapıldı sırada 15000 adım var.
Adımlar da benim kendimin hafta sonu challengem.
Çok yorucu bir iş anladığım kadarıyla. Ben bütün gün bilgisayar başında oturuyorum. İşteyken toplam 100 adım bile atmıyorumdur herhaldeHarikasin
Benim adimlar 8700mus
Sadece iste attim. Eve gelince Tel cebimde olmuyor.
Afiyet olsunBu kahvaltıyı hakettim
Bahçemizde yetişiyorAfiyet olsun
Mangolar
Hadi yaBahçemizde yetişiyor
Challenge accepted and achieved!
1400 jump rope yapıldı sırada 15000 adım var.
Adımlar da benim kendimin hafta sonu challengem.