Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Simdide olmaz mi ki?
Crossfit ile 40dk da 800kalori yaktigimi hatirliyorum :skandal:
Üzerine alınma güzelim demekki sen hala çok gençsin, burada ben hepinizin ablası oluyorum bir de cantorun ablanız var. İkimiz dışında hepiniz çıtırsınız maşallah 🧿
Ben ne kadar ağır spor da yapsam saatte 400-500 kalori üzerine hiç Yakamadım son yıllarda. Hormonal bir durum sanırım. 🤓🙄🤨

Yorgan,yastik yikarken keske daha hizli kurusalar 😒
Camasirhaneye gideyim diyorum,onada esim huylaniyor. Evde kurutmaya yer yok :skandal: gerci balkona olmaz mi 🤔

Kurutma makinası yok mu? En sevdiğim aletlerden biri kurutma makinası, böylece Ütü yapmakta gerekmiyor. 😉
Yoktur evde 😔
Camasir makinasi banyoyu zor sigdi. Kurutma icin sadece balkonum var,kapali balkon. Ama kisin disaridan kat kat soguk. Yazin da kat kat sicak.
3makina camasir kurutuyorum sicak iken balkon

Yoktur evde 😔
Camasir makinasi banyoyu zor sigdi. Kurutma icin sadece balkonum var,kapali balkon. Ama kisin disaridan kat kat soguk. Yazin da kat kat sicak.
3makina camasir kurutuyorum sicak iken balkon
Kışları kullansan bile yeter aslında balkona koydursan, ayrıca Ütü ve elektrikten de tasarruf edersin çünkü hemen hemen hiç Ütü yapmak gerekmiyor. 😉

Bu kahvaltıyı hakettim🙌👊💪👏🧿🎈😎

Eklentiler

• D2B216CE-6503-4E0E-9E72-21F3FAD68862.jpeg
    D2B216CE-6503-4E0E-9E72-21F3FAD68862.jpeg
    125,9 KB · Görüntüleme: 35
Iyi aksamlar kizlar

Lori Lori Lusi Lusi sedulu sedulu H H3ra CEYDOS CEYDOS Alys Alys Melegimkorusun Melegimkorusun LadyMiami LadyMiami BLU3 BLU3 tavsannesi tavsannesi Dahlia_ Dahlia_ tomrs tomrs D deanvillage gogo2405 gogo2405 cromozom cromozom @_Vera_ esmeriiim esmeriiim M mutlumayis B Birmeleksinsen

Cuma Yarismasi artik devam etmiyor. Dün son bildirimlerinizi yapmis bulunuyorsunuz.
Takimlarda yok artik.
Takimca devam etmek isterseniz, diyet günlüklerinde konu acabiliriz.
isim ve konuyu kim acmak isterse ilk sayfayi duzenleme hakki var.
Ilk sayfaya genelde katilimcilar ve tablo guncellenmesi icin duzenleme oluyor.
Dusunceniz nedir ,bildirirseniz sevinirim.

A Arrietty_ cuma yarışması gibi sıkı kurallar olmaz ama gönlüm sayfayı senin açmandan yana 🥰
Kendimiz belirli başlı kurallar koyabiliriz. Mesela yine cuma tartısı zorunlu gibi. Öneriler olabilir.
Diyet günlüğünde sayfamızdaki kurallara uymayanları umursamayabiliriz. Bence yine hafif esnek kurallı diyet ve spor devamlı bir sayfa olabilir.
Uzun süredir buradayız arkadaş gibi olduk. Az çok tanıyoruz birbirimizi

X