Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ya ben takımın eski haline o kadar alışmışım ki böyle görünce canım sıkılıyor. Kendi yoğunluklarımızdan A Arrietty_ kaptana daha çok yük biniyor uzun süredir kaptan olduğu için. Eskiden iş paylaşımı yapabiliyorduk ama beni bu yoğun süreç mahvetti. Pc başına oturamıyorum resmen. E hal böyle olunca kaptan hangi birine yetişsin? Bi zaman çizelgesi hazırlayıp kendime boşluk yaratmam lazım. Sevmiyorum ben böyle tablosuz sporsuz giden bir takımı. Eski motivasyonlu halimize donmemiz gerek. Ne gazlar ne gazlar vardı burada şimdi yerinde yeller esiyor. 😔
Açıkçası ben kendi adıma konuşuyorum. Burada sizin menülerinizi okuyup sporlarınızı görmek bile bana motivasyon oluyor. 🤓🤓
İkinci olmuşuz, hepinizi tebrik ederim 🌺

Lusi Lusi bireysel dereceni kutlarım kedicik 🌹
Diğer gruplarla yarışıldığını bilmiyordum.😱

Birazdan çıkıp çocuklarımı okuldan alacağım, iki ayrı okula gidiyorum birisi ilkokul birisi ortaokul. Sonra çocuklarla alışverişe gideceğim, mutfak alışverişi, sonra eve geleceğim ve yemek yapacağım ama öncesinde bir yarım saatim olabilir. 15000’e tamamlıcam aşırı hırs yaptım bugün :KK53: :KK53: :KK53:
Harikasın canm. Bende yapmak isterdim sporumu yine gezmeye geldik kayinvalidedeyiz. Onumuzdeki hafta inşallah full spor yapmayı hedefliyor um

İyi akşamlar..

Sabah
2 yunurtadan omlet
3 dilim peynir
1 dilim ekmek

Öğlen
3 kaşık pilav
3 kaşık kuru fasulye

Akşam
Et kavurma
Domates, salatalık, yeşillik
1 dilim ekmek
2 bardak ayran

Su 1 lt.. az olduya bugün, karışık geçti biraz günüm su içmeyi unuttum resmen.

A Arrietty_ sedulu sedulu
Kis olunca hic su icmezsin sen bu gidisle🙃 Hatirlatici bir program mi denesen, uyari geldikce ilac niyetine 1 brdk icersin🤣
Spor:
100 dk full body Pilates *6= 600
29 dk streching *2=58
15000 adım 1000*30 =450
Toplam=1108 puan

A Arrietty_ @H3RA_ sedulu sedulu
Guzellige. Adim da tamamlanmis :KK31:
10 Eylül menüm
Sabah bir avuç çiğ fındık, bir taze incir
Kahvaltı 11 gibi
Kk peynir, salatalık bir dilim ekmek, sahanda yumurta bir porsiyon
2 gibi
Bir kase kabak yemeği
4 gibi 3 sıkım tarhana firigi,iki ceviz
Akşam 7 gibi
Bir kase paça, 1 YK bulgur pilavı ve bir biber turşu su
2 litre ye yakın su
A Arrietty_
Suyu arttirsan, emziriyorsun🌺🌺

Selam kızlar
Sabahtan beri yeni oturuyorum. Evi toparla çocuğun tuvaletiyle ilgilen spor derken yoruldum.
Benimki ilginç bir şekilde çişini söylüyor ama kaka yapmak istemiyor. Kakayı hala ayaktayken küloduna yapıyor. 3 gündür boka battim resmen 😀 Kızmıyorum da ama çözüm de bulamadım.

Selam kızlar
Sabahtan beri yeni oturuyorum. Evi toparla çocuğun tuvaletiyle ilgilen spor derken yoruldum.
Benimki ilginç bir şekilde çişini söylüyor ama kaka yapmak istemiyor. Kakayı hala ayaktayken küloduna yapıyor. 3 gündür boka battim resmen 😀 Kızmıyorum da ama çözüm de bulamadım.

Kaka yaptığı zaman belli ise soylemesini bekleme bence, benim sipalar da analari gibi kahvalti sonrasi yaparlar, ben direk götürürdum kahvalti sonrasi.
Iste ben dislerimi fircalarken, sen burada otur derdim, belki gelir kakan falan. Genelde tuttururduk.

Ip atlama challenge ina katilayim falan dedim,
Sonra baktim evi bisiler götürüyor, mecburen temizlige giristim.

Bitti mi bitmedi, ama çocukların odasindan bir suru ikinci ele gidecek sey cikardim, simdi onlari goturucem, çıkmışken azicik gezerim 😅 temizligi de bitiricem söz ✌️

Kaka yaptığı zaman belli ise soylemesini bekleme bence, benim sipalar da analari gibi kahvalti sonrasi yaparlar, ben direk götürürdum kahvalti sonrasi.
Iste ben dislerimi fircalarken, sen burada otur derdim, belki gelir kakan falan. Genelde tuttururduk.
Benimkinin de saati belli ama inat ediyor yapmıyor sonra ben mutfakta falan oyalanırken hooopp isini halletmiş oluyor 😀

X