Tamam Pazar bakalim belirliyelim ozamanEvet maalesef benim ofiste yürümem mümkün değil. O kadar küçük bir alanda çalışıyorum ki popomu çeviremiyorum neredeyse, o yüzden orada olduğum sürece oturuyorum, sonra çocukları okuldan alırken de arabanın içinde oturuyorum, yani adım atmam mümkün değil
Ağırlık mı kaldırsak hem sıkılaşmak için gerekli zaten. Ayrıca ağırlık kaldırılan sporlardan sonra vücut yağ yakmaya devam edermiş yani spor bittikten sonra da saatlerce vücut yağ yakarmış böyle bir şey de deneyebiliriz. YouTube dan bişey bulalım ikimiz de aynısını yapalım mesela.
Tartı öncesi perşembe günü de iyi aslında. Her ay iki Cuma/Cumartesi okulum var aslında ama farketmez yapabilirim yani sorun değil benim için. Şimdi diyeceksiniz bu kadın bu yaşta ne okuluna gidiyor Business School yani iş yönetimi okulu Türkçesi zannedersem
Ne demişler Beşikten mezara kadar ilim
Evet Sivas çökeleği, peynirlerimi Türkiye’den getiriyorum. Sivas’tan anneme gelmiş annem de bana verdi.Sivas cökelegi miii
Afiyet olsun
Felaket uykum var
Esim gece okadar kotuydu ki.
Bøluk porcuk 2saat uyudum
Wauw
Yardim edeyimBen de bu hafta 15.000 adım hedef koydum kendime bakalım başarabilecek miyim? Yardım et kız
Bizim ev tipi ancak diyetisyenle aynı çıktı oranlar. Dolayısıyla demekki baya başarılı ev tipleri de.
Tamam işte seninle bir gün belirleyelim o gün birlikte oruç tutalım mesela, hangi gün istersen benim için farketmez.
Yardim edeyimKac yaptin bugun?
Eksin goz dolduruyor bu arada
Az kalmis, yarim saatlik isi var. YaparsinBugün çalışmıyorum evdeyim o yüzden şu ana kadar 10.000’i geçtim
Saat 14:30 burda baya vaktim var.
Offff şahane afiyet olsun yalnız şu tarhana firigini aşırı merak ettimGünaydın 10 Eylül menüm
Sabah 8 buçuk ,
iki sıkım tarhana firigi ,6 çiğ fındık
11 gibi
Bir tabak gabak yemeği, bir dilim ekmek, yarım porsiyon sahanda sucuklu yumurta,
Öğle sonrası iki taze incir ve iki ceviz
3 gibi tarhana firigi 3 sıkım yemesem iyiydi çok canm çekti.
Akşam 6 gibi ,yarım kase domates salatası, kalça li bit kebap
2 bucuk litre ye yakın su
Spor yapamadim uyuya kalmışım
A Arrietty_
Gecmis olsunMerhaba herkese...
Üzerinize afiyet bugün sürekli bir baş ağrısı var.
Balkonda dag-tepe gezdim, ev sporlarını da yaptım ama bir de bana sorun.
Çok güzel eksi görenler var. Çaba gösteren herkesi tebrik ederim. Sağlıkla hedeflere ulaşalım inşaallah.
Birazdan çıkıp çocuklarımı okuldan alacağım, iki ayrı okula gidiyorum birisi ilkokul birisi ortaokul. Sonra çocuklarla alışverişe gideceğim, mutfak alışverişi, sonra eve geleceğim ve yemek yapacağım ama öncesinde bir yarım saatim olabilir. 15000’e tamamlıcam aşırı hırs yaptım bugünAz kalmis, yarim saatlik isi var. Yaparsin
Teşekkürler şekerim.Gecmis olsun
Normalde kola içmeyen biriyim ama bir tane sade Türk kahvesi +1 tane kola bir de ağrı kesici ile baş ağrını halledebilirsin hemen geçiyor. Ama sizin orada saat çok geç olduysa ve uyku problemi olacaksa bol su içip dinlen inşallah geçer.Merhaba herkese...
Çok güzel eksi görenler var. Çaba gösteren herkesi tebrik ederim. Sağlıkla hedeflere ulaşalım inşaallah.
O tempoda 15 i de gecer bence. Ekstra adimlamaya gerek kalmazBirazdan çıkıp çocuklarımı okuldan alacağım, iki ayrı okula gidiyorum birisi ilkokul birisi ortaokul. Sonra çocuklarla alışverişe gideceğim, mutfak alışverişi, sonra eve geleceğim ve yemek yapacağım ama öncesinde bir yarım saatim olabilir. 15000’e tamamlıcam aşırı hırs yaptım bugün
Sağol şekerim. Kahve hakkımı kullandım, tekrar içersem sabahlarim.Normalde kola içmeyen biriyim ama bir tane sade Türk kahvesi +1 tane kola bir de ağrı kesici ile baş ağrını halledebilirsin hemen geçiyor. Ama sizin orada saat çok geç olduysa ve uyku problemi olacaksa bol su içip dinlen inşallah geçer.
Kızlar kusura bakmayın ben eşimin covid sürecinden sonra pek aktif olamadım. Çocuk iyice bana alıştı o süreçte sürekli beraber bir şeyler yapıyoruz. Eskisi gibi sabah sporları önereyim tablo hazırlayayım çok istiyorum ama buna vaktim kalmıyor. A Arrietty_ kaptanim da bir yere kadar yetişebiliyor. Kısacası kaptanlar olarak hepimizin yoğun olduğu bir zamana geldik. Bir de yazın basinda gevşeklik oldu. Aktif kişi sayısı azaldı. Tabloların bir önemi kalmadı. Şurada aktif spor yapan düzenli menü paylaşan 10 kişi var ya da yok.
A Arrietty_ kaptanim gerçekten çok yoruluyorsun. Hakkını helal et
Merhaba herkese...
Ya ben takımın eski haline o kadar alışmışım ki böyle görünce canım sıkılıyor. Kendi yoğunluklarımızdan A Arrietty_ kaptana daha çok yük biniyor uzun süredir kaptan olduğu için. Eskiden iş paylaşımı yapabiliyorduk ama beni bu yoğun süreç mahvetti. Pc başına oturamıyorum resmen. E hal böyle olunca kaptan hangi birine yetişsin? Bi zaman çizelgesi hazırlayıp kendime boşluk yaratmam lazım. Sevmiyorum ben böyle tablosuz sporsuz giden bir takımı. Eski motivasyonlu halimize donmemiz gerek. Ne gazlar ne gazlar vardı burada şimdi yerinde yeller esiyor.Canlar siz niye kendinizi uzuyorsunuz böyle,
Olur mu hic,
Tabi ki böyle zamanlar olacak,
Tabi ki arada yogun arada az geleceksin,
Hayat böyle.
Üzmeyin kendinizi.
Hem biz de sizin yoklugunuzds kirbaclamasak da azicik durtukluyoruz yani
Ama tabi cok gec saatte menu yazilinca ertesi gun cok detayli bakmiyorum sahsen doğrusu, uzerine uyunmus menu yorumu biraz faydasizmis gibi geliyor bana.
Uzmeyin caninizi. Isteyene her sey motivasyon kaynagi. Emeginize saglik. Hakkiniz odenmezYa ben takımın eski haline o kadar alışmışım ki böyle görünce canım sıkılıyor. Kendi yoğunluklarımızdan A Arrietty_ kaptana daha çok yük biniyor uzun süredir kaptan olduğu için. Eskiden iş paylaşımı yapabiliyorduk ama beni bu yoğun süreç mahvetti. Pc başına oturamıyorum resmen. E hal böyle olunca kaptan hangi birine yetişsin? Bi zaman çizelgesi hazırlayıp kendime boşluk yaratmam lazım. Sevmiyorum ben böyle tablosuz sporsuz giden bir takımı. Eski motivasyonlu halimize donmemiz gerek. Ne gazlar ne gazlar vardı burada şimdi yerinde yeller esiyor.