Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tamam Pazar bakalim belirliyelim ozaman

O da olur okulla zor olmasin simdi,baska gunde olabilir benim oylesine gecti aklimdan masallah ogrenmenin yasi mi olur hic

Sivas cökelegi miii
Afiyet olsun

Felaket uykum var
Esim gece okadar kotuydu ki.
Bøluk porcuk 2saat uyudum
Evet Sivas çökeleği, peynirlerimi Türkiye’den getiriyorum. Sivas’tan anneme gelmiş annem de bana verdi.
Geçmiş olsun eşin hala düzelmedi mi? İnşallah en kısa zamanda atlatır, ailecek biz de hasta olmuştuk ama atlatıyoruz, pazar günü de aşı olacağım bayağı bir korkuyorum.

Yardim edeyim Kac yaptin bugun?
Eksin goz dolduruyor bu arada

Offff şahane afiyet olsun yalnız şu tarhana firigini aşırı merak ettim

Gecmis olsun

Az kalmis, yarim saatlik isi var. Yaparsin
Birazdan çıkıp çocuklarımı okuldan alacağım, iki ayrı okula gidiyorum birisi ilkokul birisi ortaokul. Sonra çocuklarla alışverişe gideceğim, mutfak alışverişi, sonra eve geleceğim ve yemek yapacağım ama öncesinde bir yarım saatim olabilir. 15000’e tamamlıcam aşırı hırs yaptım bugün

Normalde kola içmeyen biriyim ama bir tane sade Türk kahvesi +1 tane kola bir de ağrı kesici ile baş ağrını halledebilirsin hemen geçiyor. Ama sizin orada saat çok geç olduysa ve uyku problemi olacaksa bol su içip dinlen inşallah geçer.

O tempoda 15 i de gecer bence. Ekstra adimlamaya gerek kalmaz

Sağol şekerim. Kahve hakkımı kullandım, tekrar içersem sabahlarim.
Dayanamayıp ağrı kesici aldım bakalım, insallah iyi gelir...

Kızlar kusura bakmayın ben eşimin covid sürecinden sonra pek aktif olamadım. Çocuk iyice bana alıştı o süreçte sürekli beraber bir şeyler yapıyoruz. Eskisi gibi sabah sporları önereyim tablo hazırlayayım çok istiyorum ama buna vaktim kalmıyor. A Arrietty_ kaptanim da bir yere kadar yetişebiliyor. Kısacası kaptanlar olarak hepimizin yoğun olduğu bir zamana geldik. Bir de yazın basinda gevşeklik oldu. Aktif kişi sayısı azaldı. Tabloların bir önemi kalmadı. Şurada aktif spor yapan düzenli menü paylaşan 10 kişi var ya da yok.
A Arrietty_ kaptanim gerçekten çok yoruluyorsun. Hakkını helal et

Canlar siz niye kendinizi uzuyorsunuz böyle,
Olur mu hic,
Tabi ki böyle zamanlar olacak,
Tabi ki arada yogun arada az geleceksin,
Hayat böyle.
Üzmeyin kendinizi.

Hem biz de sizin yoklugunuzds kirbaclamasak da azicik durtukluyoruz yani

Ama tabi cok gec saatte menu yazilinca ertesi gun cok detayli bakmiyorum sahsen doğrusu, uzerine uyunmus menu yorumu biraz faydasizmis gibi geliyor bana.

Ya ben takımın eski haline o kadar alışmışım ki böyle görünce canım sıkılıyor. Kendi yoğunluklarımızdan A Arrietty_ kaptana daha çok yük biniyor uzun süredir kaptan olduğu için. Eskiden iş paylaşımı yapabiliyorduk ama beni bu yoğun süreç mahvetti. Pc başına oturamıyorum resmen. E hal böyle olunca kaptan hangi birine yetişsin? Bi zaman çizelgesi hazırlayıp kendime boşluk yaratmam lazım. Sevmiyorum ben böyle tablosuz sporsuz giden bir takımı. Eski motivasyonlu halimize donmemiz gerek. Ne gazlar ne gazlar vardı burada şimdi yerinde yeller esiyor.

Uzmeyin caninizi. Isteyene her sey motivasyon kaynagi. Emeginize saglik. Hakkiniz odenmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…