Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım benim böyle iki litrelik bir sürahim var gece yatmadan önce hazırlıyorum ertesi günü bunu akşama kadar bitiriyorum sonra yenisini hazırlıyorum yani her gün 2 litre su içiyorum bunun üzerine bazen yeşil çay içiyorum süt içiyorum yani yine sıvı gıda olarak 2,5 litrenin altında içmiyorumdur. A Arrietty_

Eklentiler

• EDA65157-1F1A-40BD-BFBC-8062F174CAFD.jpeg
    102,2 KB · Görüntüleme: 34
Baslangic icin olur aslinda olmuşken cuma olsun mu?

Lori Yaris olmasada paylasimlar devam etmiycek mi kafamiyice karıştı
Tartı öncesi perşembe günü de iyi aslında. Her ay iki Cuma/Cumartesi okulum var aslında ama farketmez yapabilirim yani sorun değil benim için. Şimdi diyeceksiniz bu kadın bu yaşta ne okuluna gidiyor Business School yani iş yönetimi okulu Türkçesi zannedersem
Ne demişler Beşikten mezara kadar ilim

Bende kolay kolay korkmam ama yılandan korkarım
Bir defasında bahçeden maydanoz almak için dışarı çıktım yılanı görünce bir kaçtım ayaklarımı popoma vura vura nasıl kaçtığımı hatırlamıyorum yani o derece Gölde timsah falan da var şimdi sadece eşim varken bahçeye çıkıyorum.

Ben yine gezmede yim kayinvalideye geldik, spor yapamicam

Yes baby
Haftaici baska birseyler daha deneye biliriz
Mesela 2gun 20bin adim hedefi ,
Hafta içi çalışıyorum ve sonra da çocukları okuldan almam falan eve gelmem beşi buluyor beşten sonra yemek falan da yapmam lazım malum, 20.000 adım atmam mümkün değil 10-12000’i zor tamamlıyorum hafta içi bence başka bir şey yapalım ya da daha kısa süreli daha yoğun bir şey yapalım

Tamam dusunelim baska birsey
Ben ayakda calistigim icin kendimi dusunur gibi oldu

Tamam dusunelim baska birsey
Ben ayakda calistigim icin kendimi dusunur gibi oldu
Evet maalesef benim ofiste yürümem mümkün değil. O kadar küçük bir alanda çalışıyorum ki popomu çeviremiyorum neredeyse, o yüzden orada olduğum sürece oturuyorum, sonra çocukları okuldan alırken de arabanın içinde oturuyorum, yani adım atmam mümkün değil
Ağırlık mı kaldırsak hem sıkılaşmak için gerekli zaten. Ayrıca ağırlık kaldırılan sporlardan sonra vücut yağ yakmaya devam edermiş yani spor bittikten sonra da saatlerce vücut yağ yakarmış böyle bir şey de deneyebiliriz. YouTube dan bişey bulalım ikimiz de aynısını yapalım mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…