Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydin
Gecen cuma 98,9
Bugun 98,4
Fark 0,500
Yuzde 0,505
Hedef 97,5
A Arrietty_ @sedulu @H3RA_
Tebrikler kuzum

Geçen cuma 67.4
Pazartesi 67.6
Güncel 66.8
Fark - 600 gram
Yüzde 0.890

A Arrietty_ @H3RA_ @sedulu

Eki Görüntüle 2913957
Seytanin bacagini kirdin sayilir veram Harika eksi
Gecen hafta 56.5
Bugun 56.4
Yuzde 0.17

A Arrietty_
Tebrikler canim
Kilo bildirimi
Gecen Cuma:64.9
Guncel: 63.9
Fark:1
Yuzde: 1.541
Hedef:63.4
A Arrietty_ @H3RA_ @sedulu
Eki Görüntüle 2913976

Tebrik ederim
Dusundugun gibi vermissin kiloyu sanki
Bildirim..

Geçen hafta - 64.1
Bu hafta - 63.7
Fark - 0.4
Yüzde - %0.624
Hedef - 63

A Arrietty_ @sedulu
Harika eksi
Gunaydınn
Gecen hafta 56.45
Bu hafta. 56.85
Dark +400
Pazartesı 57.600 dü anca bu kadar indi
A Arrietty_
Ne yiyorsun sen bakim
Sporlar da yalan oldu bu hafta
Tablo olmasada okuyorum. Bi bitiremedin misafir isini
27 Ağustos 73,8
Bugün 72,6
1,2 kilo azalan
Yüzde 1,6
Hedef 72
A Arrietty_
Tebrik ederim harika eksi
03 eylül 91.9
Bugün 90.85
1.05 azalan
İsim ve tarih yazmayı unuttum kabul edermsn A Arrietty_ bilemiyorum eger etmessen aksam yazayım tartılıp bilemedm şimdi
Kabul ederim
Tebrikler cok guzel eksi
A Arrietty_

Gecen cuma 55.7

Bu cuma 55.6

Fark 0.1

Yuzde 0.179

Eki Görüntüle 2914106
Tarti degisikligine gececek misin
Eki Görüntüle 2914125 Eki Görüntüle 2914127
Bu defalık böyle olsun kahvaltı ettim bir sürü su içtim. Artı çıkar şimdi
Geçen hafta 72.6
Bu hafta 71.8
Fark 800 Gr
Yüzde 1.10
Tebrikler cok guzel eksi
Hellööggg takım hayırlı cumalar

Mezun olabilir miyim bu hafta A Arrietty_

Geçen hafta : 60.1
Bu hafta :58.4
Giden :1.7
Yüzde : 2.828

Eki Görüntüle 2914227
Ah be zalim
100grcik daha vereydin ya
Günaydın

Geçen hafta :54.450
Bugün: 53.600
Fark: -850
%: -01.56

Haftaya hedefim:53.500
Sörf isi cok iyi gelmis
Ne guzel eksi

amme hizmetidir:
vakti olan izlesin, cok basarili buldum

Harika bir video gerçekten. Paylaştığın için çok teşekkürler.
Bu ara öğün meselesini ben de kabul edebilirim çünkü ilk defa bayağı bi kg verdim, hem çok hareketli olduğum bir haftaydı hem de ara öğünleri hep unuttuğum bir haftaydı her iki kombinasyonunda bir işe yaradığını düşünüyorum.
Bu oruç meselesini de zaten düşünüyorum bir sürü oruç borcum var haftada bir gün oruç tutmak aslında iyi fikir, bir gün belirleyip oruç tutmayı düşünebilirim zaten çok sevdiğim bir şey oruç tutmak, böyle iftarı beklemeyi falan çok severim çocukluğumdan beri Ramazan ayı benim en favori ayımdır mesela, oruçluyken mutfaktan çıkmam çeşit çeşit yemek yapmayı falan çok severim.

super

ben aralikli oruc seklinde yapiyorum uzun zamandir, bazen kisa bazen uzun tutuyorum, faydasini cok gordum.

Bu durumda önümüzdeki hafta ara öğün yapmıyorum, bir gün oruç tutacağım.
Onun dışında zaten lif ve protein ağırlıklı besleniyorum, tatlı, hazır gıda, kızartma, beyaz un, pirinç bunların hiçbirini yemiyorum bol tahıllı şeyler yiyorum, yani doktorun dediği şeylerin hemen hemen hepsini yapıyorum yapmadıklarımı da haftaya ekleyeceğim bakalım, aynı şekilde beslenmeye ve bol salata meyve yemeye devam edeceğim, sporu da daha çok yapacağım anlaşılan.
Vereceğim çok fazla kilom yok ancak 52 kg’a ulaştıktan sonra da o kiloyu sabitlemem ve sıkılaşmam gerekeceği için aynı şekilde beslenmeye ve spora devam edeceğim sadece kalori miktarımı biraz yükseltirim.
Videonun en çok diyette değilsiniz dediği kısmından hoşlandım. Diyette değiliz kızlar sadece daha sağlıklı beslenmeye ve daha sağlıklı yaşamaya çalışıyoruz.

Canim ben pirinctir makarnadir kepekli (wholegrain) olarak 3 4 kasikla sinirlayarak tüketiyorum, hem her seyi yemiş oluyorum, yasakli gida psikolojisinden kurtuluyorum, hem de cok olmasa da lif icerdigi icin cok kötü tercih olmamis oluyor.
Simdi olmasa da hedef kilonu gördükten sonra ekleyebilirsin.

Kaptanim A Arrietty_ bu haftanin etkinligi nedir?
Haftaya hedefi 0.5 kg koydum. Hem adet haftasi hem ekstra yogunum hedefim 15-20 bin adim.
Ben de bu hafta 15.000 adım hedef koydum kendime bakalım başarabilecek miyim? Yardım et kız
vardir,
acaba su bir cok seyi olcenlerden mi alsam diyorum,
gerci onlarin da ev tipi olanlarina cok guvenilir demiyorlar ama
Bizim ev tipi ancak diyetisyenle aynı çıktı oranlar. Dolayısıyla demekki baya başarılı ev tipleri de.
Allah affetsin cok guldum ya dogum sonrasi borclar benimde var bugunde aklimdan gecti ama Allah var cok gergin cevirmistim ramazani insallah biraya kadar niyetim var tekrar nasip olursa tutabilmek
Tamam işte seninle bir gün belirleyelim o gün birlikte oruç tutalım mesela, hangi gün istersen benim için farketmez.

Cok guzel bir plan bence.
Menulerin zaten hep guzeldi. Hazir bisey yememende buyuk arti.
Bence sorf/ daha fazla spor :)) bu hafta 200grdan daha cok vermene sebep oldu.
Suya dikkat etmedim bu hafta 2l iciyorum demistin daha once degil mi ?
Zaten diyet dedigimiz icin surekli yari yolda kaliyoruz. Saglikli yasam ve beslenme tarzini degistiriyoruz olayina odaklansak daha kolay olur.

Ip atlayalim mi haftasonu

Ben pirinç ve makarna derken beyaz olanı kastettim zaten. Bol tahıllı olan her şeyi yiyorum. Ekmek pirinç makarna bulgur bunların hepsini yiyorum zaten, sadece çok fazla yemiyorum çünkü çok doyurucu oluyor istesen de çok fazla yiyemiyorsun tekrarda acıktırmıyor, mesela az önce iki tane yulaflı kurabiye yemeye kalkıştım birini zor bitirdim çünkü hemen doyurdu.
Tarifi isterseniz verebilirim.

Eklentiler

• 8033A6F4-04F3-43C4-8D57-5B9C4EDC9D9E.jpeg
    84,7 KB · Görüntüleme: 31
Atlayalım valla kaç tane atlayalım?

Baslangic icin olur aslinda olmuşken cuma olsun mu?

Lori Yaris olmasada paylasimlar devam etmiycek mi kafamiyice karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…