- 4 Kasım 2018
- 26.011
- 108.201
Uzun zaman olduysa abartmayalimAtlayalım valla kaç tane atlayalım?
Saat basi 100 adet de diyebiliriz 1dk da 100 yapiyorum ben
Boylece baya atlamis olunuyor aslinda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzun zaman olduysa abartmayalimAtlayalım valla kaç tane atlayalım?
Yarissiz devam edebilir. Dedigim gibi daha birsey belli degil..belli olunca paylasirimBaslangic icin olur aslinda olmuşken cuma olsun mu?
Lori Yaris olmasada paylasimlar devam etmiycek mi kafamiyice karıştı
Saat başı 100 adet kaç saat olacak kaç tane toplamda atlayacağız?Uzun zaman olduysa abartmayalim
Saat basi 100 adet de diyebiliriz 1dk da 100 yapiyorum ben
Boylece baya atlamis olunuyor aslinda
Kacda kalkiyor isen :)Saat başı 100 adet kaç saat olacak kaç tane toplamda atlayacağız?
Tartı öncesi perşembe günü de iyi aslında. Her ay iki Cuma/Cumartesi okulum var aslında ama farketmez yapabilirim yani sorun değil benim için. Şimdi diyeceksiniz bu kadın bu yaşta ne okuluna gidiyor Business School yani iş yönetimi okulu Türkçesi zannedersemBaslangic icin olur aslinda olmuşken cuma olsun mu?
Lori Yaris olmasada paylasimlar devam etmiycek mi kafamiyice karıştı
Hafta sonu sekiz gibi kalkıyorum ama akşamı onda bitirebilirim farketmez yani ben de 1400 yapabilirimKacda kalkiyor isen :)
Ornekdi o
Ben 6 dan 20 e kadar diye odaklanirsam 1400 olur
Bende kolay kolay korkmam ama yılandan korkarımÇok kocaman ya Allah’tan dışarda çok korkarım böyle böceklerden ama yaşadığım yer yılan çiyan böcek dolu.
Hadi BakalimHafta sonu sekiz gibi kalkıyorum ama akşamı onda bitirebilirim farketmez yani ben de 1400 yapabilirim
Bir defasında bahçeden maydanoz almak için dışarı çıktım yılanı görünce bir kaçtım ayaklarımı popoma vura vura nasıl kaçtığımı hatırlamıyorum yani o derece Gölde timsah falan da var şimdi sadece eşim varken bahçeye çıkıyorum.Bende kolay kolay korkmam ama yılandan korkarım
Yes baby
Ben yine gezmede yim kayinvalideye geldik, spor yapamicamCok guzel bir plan bence.
Menulerin zaten hep guzeldi. Hazir bisey yememende buyuk arti.
Bence sorf/ daha fazla spor :)) bu hafta 200grdan daha cok vermene sebep oldu.
Suya dikkat etmedim bu hafta 2l iciyorum demistin daha once degil mi ?
Zaten diyet dedigimiz icin surekli yari yolda kaliyoruz. Saglikli yasam ve beslenme tarzini degistiriyoruz olayina odaklansak daha kolay olur.
Ip atlayalim mi haftasonu
Hafta içi çalışıyorum ve sonra da çocukları okuldan almam falan eve gelmem beşi buluyor beşten sonra yemek falan da yapmam lazım malum, 20.000 adım atmam mümkün değil 10-12000’i zor tamamlıyorum hafta içi bence başka bir şey yapalım ya da daha kısa süreli daha yoğun bir şey yapalımYes baby
Haftaici baska birseyler daha deneye biliriz
Mesela 2gun 20bin adim hedefi ,
Hafta içi çalışıyorum ve sonra da çocukları okuldan almam falan eve gelmem beşi buluyor beşten sonra yemek falan da yapmam lazım malum, 20.000 adım atmam mümkün değil 10-12000’i zor tamamlıyorum hafta içi bence başka bir şey yapalım ya da daha kısa süreli daha yoğun bir şey yapalım
Evet maalesef benim ofiste yürümem mümkün değil. O kadar küçük bir alanda çalışıyorum ki popomu çeviremiyorum neredeyse, o yüzden orada olduğum sürece oturuyorum, sonra çocukları okuldan alırken de arabanın içinde oturuyorum, yani adım atmam mümkün değilTamam dusunelim baska birsey
Ben ayakda calistigim icin kendimi dusunur gibi oldu
Sivas cökelegi miiiIspanaklı yumurtam çok entel oldu Lori görmesin. Üzerine de Sivas çökeleği koydum, aşırı entel