34-36 Beden Olma Günlüğü (diyet+spor)

Tartı günüme 10 gün kaldı.

Gram gram veren biri olarak, tam 25 gün arayla tartılmış olucam. Sonucu çok merak ediyorum. Hiç gitmediyse veya aldıysam gibi tereddütlerim paranoyalarım var

İnş almamışımdır. Ve inş incelme olur regl sonrası. Ölçülerimi de alıcam çünkü..

Akşam yemeğim,

2 tabak patatesli havuçlu tavuk haşlama çorbası
2 dilim kepek ekmek

Bugün aldığım takviyelerim,

Sabah 1 tablet voonka one&only
Akşam 1 tablet voonka calcium ossis

Her gece yatmadan kekik suyu içiyorum akşamları. Bu akşam da gözkararı kekik suyu döktüğüm 300 ml bardagıma biraz soguk su döküp geri kalanına 80derece su ekleyip ılık bi halde içtim. Vücuduma faydasını çok gördüm. Biri metabolizmayı hızlandırması. Diğeri Dinçlik, tansiyon ve şeker düşüklüğüne iyi gelmesi.. ve Tokluk hissi.

Yarım tablet Solgar Selenium aldım kahvaltı sonrası.

Adım adım geri sayım tartı ve ölçü gününe

Bugün yürüyüş yapmak istiyorum akşam hava güzel çünkü bugün.

Merhaba canım başarılar diliyorum. 95 kilodan 46 bedenden 34 36 ya düştüm hedefim tamamen 34 olmak sana eşlik etmek isterim

Harikasın canım maşallah, iradeni tebrik ederim tabi ki buyur gel. Çok isterim
Ben de 34-36yım. Şimdi bölgesel fazlalıklarımızdan kurtulmak kaldı geriye

Ben haftanın 7 günü fitness a gidiyorum evde eliptik bisikletim var onu da yapıyorum kas çalışıyorum daha çok anlayacağın. Yürüyüş de 100 dakikadan fazla yapmaya çalışıyorum her gün koşuyla beraber.
Yoga nasıl faydasını görüyor musun nerden yapıyorsun video filan mı? Ölçülerini aldın mı hiç merak ettim ölçülerini

Evet günlüğümde geride kalan sayfalarda paylaşmıştım ölçülerimi. Yogadan ve pilatesten memnunum ben baya. Fitness düşünmüyorum şuanlık. Yetiyor ikisi bana. Yürüyüşü geri eklemem lazım rutinime işte, bir haftadır tembellik ediyorum çünkü. Bu ayın sonunda tekrar tartı ve ölçü bilgisi giricem. Ayda 2 kez tartılıyorum. Zaten 54kiloyum hedefim 52ydi ama sadece bölgesel basen ve üst bacak birkaç cm inclse yeter.

Anladım ben de ideal ölçüm vs ne olur bilmiyorum diyete o yüzden devam ediyorum ama böyle hedeflediğim kilolarda olanlara ölçülerini soruyorum o yüzden :)

Bugün ikindi üzeri 2. Öğünümü aldım.

- 2 büyük dilim ızgara bonfile
- 1 fırında patates.

Sabah kahvaltım dünün aynısı

Kahvaltı öncesi bir kuru incir ve bir büyük bardak ılık su

Kahvaltı sonrası 1 tablet Voonka One&Only aldım.

Regl olmaya çalışıyor vücudum sevgili günlüğüm o yüzden biraz anormalim

Akşam yemeği olarak et sote yedim, havuç ve biber soteledim yanında. Biraz lahana salatası.

Az önce de mısır patlatıp yedim bi güzel neyse ki evde kendim yaptım. Yedikten sonra çok pişman oluyor insan ama gün boyu aldıgım kalori baya azdı. O yüzden çok da takmamaya çalışıyorum şuan

Bugün ağrım vardı. Çok yazamadım ama sabah 1.5 haşlanmış yumurta, geri kalanı aynı.

Akşam da fırında köfte, patates, havuç.
Bir yarım saat içinde yerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…