Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mary jane ben şunu denedim bir süre başarmıştım
içinde yapay şeker (pancar şekerde dahil)
birde içinde un bulunan gıdalar (yulaf çavdar ezmesi taneli haşlanmış bugday falan dahil değil)
Bunların haricinde hersey serbest benim için bile çok kolay oldu çünkü özgürlük tarafı geniş kapsamlı istersen bir dene bana hak ver
Geçmişini bilmediğim için canım kısa sürede kurtul istedimBen onu aylarca yaptım canım o şekilde verdim fazlalıklarımı
Ama artık ihtiyaç duymuyorum undan kesmeye. Zaten sadece haftada 1 simit ve arada birkaç dilim kepek ekmeği yiyorum. Başka bir şey yemiyorum. Bi halleye saplantım vardı onu da 3-4 gün yiyip bıraktım tekrar. Yine yasakladım kendime
Geçmişini bilmediğim için canım kısa sürede kurtul istedim
bu fazlalıklar insana hakikaten üzüntü oluyor Sen Yolun sonuna gelmişsin biraz daha sabret ışığı göreceksin sana başarılar dilerim Benim için de dua et şeker
167 boyundayım senin şimdiki kilona gelmek istiyorum 68.5 kilo ile başladım şu anda 65.9 kilo dayım oda bademciklerim sebebiyle yemek yiyemiyorum ama Allah'a çok dua etmiştim fazla yemekten Kurtar beni rabbim diye çok şükür ki bademciğim şişti sağlıklı bir yöntem değil bende isteğimle yapmadım tabii ki ama sonuçtan memnunumÇok sağol inş sen de muradına erersin. Normalde boyun kaçsa kilon ondan 10 rakam eksik olmalı. Benim hep öyleydi ama daha fazla zayıflamak isteyince böyle oldu .d biraz abarttım daha artık inmicem kilomdan. Bu sefer çok zayıf görünürüm, istemiyorum öyle birşey. Birkaç ay sonra kas yapmaya başlıcam. Agırlıgım belki artabilir o yüzden. Senin kilon boyun kaçtı canım? Kaç fazlalıgın var? :))
167 boyundayım senin şimdiki kilona gelmek istiyorum 68.5 kilo ile başladım şu anda 65.9 kilo dayım oda bademciklerim sebebiyle yemek yiyemiyorum ama Allah'a çok dua etmiştim fazla yemekten Kurtar beni rabbim diye çok şükür ki bademciğim şişti sağlıklı bir yöntem değil bende isteğimle yapmadım tabii ki ama sonuçtan memnunum
Biliyor musun Ben de fit bir vücuda sahip olmak istiyorum squatla biçimli bir kalça ince çok hafif kaslı bir bel kadınsı bacaklar of of inşallah muradımıza ederiz
Canım senin ölçüleri görüp ben de bi ölçeyim dedim ölçmez olaydımAyın 6sydı sanırım aldığım vücut ölçülerimi ve yanlarına yeni sonuçları yazdım.
Meme: 85 | 85
Meme altı: 68,5 | 68 -
Bel: 62 | 61 -
Kalça: 91 | 90 -
Basen: 95 | 94 -
Üst bacak: 50 | 50
Diz: 33 | 33
Alt bacak: 32 | 32
Bilek:21 | 21
Kilom: 54 | 53,2 -