34-36 Beden Olma Günlüğü (diyet+spor)

mary jane

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2015
1.908
1.483
Merhaba 3-5 kg fazlalığı olan, hem spor hem hafif bir diyetle sıkılaşıp S veya XS bedene sığmak isteyen hatunlar

Benim Yaşım: 26
Boyum: 1.67
Kilom: 55.8
Hedef kilom: 52

Üst bedenim Small(36)ken, alt bedenim her zaman S bedene girmiyor bazen M(38) beden almak zorunda kalıyorum.

Düzensiz olarak pilates ve yoga yapıyordum birkaç yıldır.
Şimdi ise tam bir haftadır tekrar başladım 2sine ve tabi ki sağlıklı beslenme alışkanlığıma.

Diyetim çok fazla kısıtlı değil. Vücutta kalan son birikmiş bölgesel yağları da atmak için gerekli önlemler yasaklardan ibaret sadece.
1. Abur cubur yok
2. Hamur işi vs beyaz undan yapılan hiçbirşey yok
3. Şeker yok (çikolata, pasta, tatlı vs vs)
4.sü çok aşırı TUZ yok. Benim gibi düşük tansiyonlu değilseniz tuzu tamamen hayatınızdan çıkartabilirsiniz ama ben düşük tansiyonluyum o yüzden mecburen yiyorum

Her gün ne yediğimi, hangi sporu yaptığımı paylaşıcam. Katılmak isteyenleri beklerim.

Son düzenleme:
Bugünki kahvaltım;
1 domates, 1 salatalık, yarım tatlı kırmızı biber, bir rendelenmiş havuç, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ezine peynir, 3 ceviz, yarım dilimcik kepek ekmek.

Öğle: 1 sade türk kahvesi

Akşam yemeğimi 16:30da yaptım;
100 gr kadar tas kebabı
4-5 kaşık zeytinyağlı pilav
1 kase yogurt

Sabah ve akşam yemeklerinden önce
20şer dakika pilates ve yoga karışımı spor yaptım.

Yatmadan önce yürüyüşe çıkmayı planlıyorum yağmur eğer çok bastırırsa çıkamıcam. İstanbul ne yağdın bee...

Ölçülerimi şimdi mi yazsam yoksa 1 ay sonra veya 2 hafta sonra karşılaştırmalı mı yazsam? Bilemedim

Saat 8:20de 300 gr sütün içine, bir çay kaşığı kakao, bir çay kaşığı tarçın, bir kücük boy muz ekleyip blenderdan geçirdim. Bu milkshake i içtim. Kendime geldim.

Yağmur yüzünden yürüyemiyorum, evde leslie yapıcam sanırım. Buraya yazarım.

4 bucuktan beri katı yiyecek girmeyince mideme, spor milkshake spor adaçayı yapınca tansiyonum düştü. Mecbur bir lokmalık peynirle bir lokmalık kepek ekmek attım ağzıma. Açıldı gözüm şimdi. Ama zaten bugün 700 kalorinin altında aldığım için yine yeme hakkım vardı. Yarın görüşürüz günlük

Bu sabah bir bardak ılık bitki çsymı içtim. Civanperçemi tarçın vs vs var içinde.
25 dk. pilates,yoga karışımımı yaptım.

Kahvaltımda; 2 adet taze soğan, biraz roka, kızarmış 2 dilim diyet ekmek, peynir, domates, salatalık, havuç, hşl. yumurta yedim.

Değişik pilates hareketleri denedim bu sabah. Bacaklarım ağrıdan kopuyor şuan

Saat 18de 2 kase sebze çorbası içtim. Yanında çoban salatası yedim zeytinyağlı. İki dilimde kepek ekmek.

Öğünlerimin arasında ara öğün vs yapmıyorum bu arada ben. 5 veya 6 saat aralık bırakıyorum.

30 dk. yürüyüş yaptım dışarıda. Yağmur yapmıyoken hemen siftahı yapayım dedim

Eve döndüğümde de 30 dk pilates-yoga karışımı sporumu yaptım.

Bugünki sporlarımı da atlatmış oldum şimdi duşa giricem. Ardından belki bir saat sonda bol tarçınlı bi bardak süt içerim (yağ yakımına çok faydası var bu karşımın)

Yatmadan önce tarçınlı süt içmenin diyetteki önemini duymayan kalmamıştır bence
Ama ben o tarçınlı süt işini biraz abartıp, içine yine diyette önemli rolü olan kakao (1 tatlı kş.) ekledim. Yarım muz ekledim. Ve bir yemek kaşığı keten tohumu. Harika bir milkshake yaptım. Hepsi zayıflamaya katkı sağlayan malzemeler. Şimdi onu içiyorum Imm çok lezzetli. Ve tatlı ihtiyacını gideriyormuş dedikleri kadar varmış cidden. Bugün 4. Günüm bitti yoğun spor + sağlıklı beslenmedeki. Şeker orucumun da 7. Günü bitmiş bulunmakta. 8. Güne girdim officially

Bu beslenme sistemine geçtiğimden beri sabah erkenden uyanıyorum.
Spor, dışarıda yürüyüş ve sağlıklı yeme cidden insanı fazla uykudan arındırıyor. Bakalım daha ne faydalarını görücem bu şekilde yaşamanın

merhaba :):) tamda bu tarz bi günlük açmayı düşünüyordum :)
ramazandan bu yana 13 kilo verdim son 3-5 için çırpınıyorum ama olmuyor..

aslında çırpınmakta denmezzz birazbıktım diyetten bu haftalar da kaçamağım çok oluyorhaftanın 3 günü diyet 4 günü kaçamak oluyor... ne yapacağımı sapıttım... hedefime varamadan bırakmakda moralimi kırıyor

onay verirsen bende sana katılayım

Hoşgeldin canım, tabi ki gel buyur ne onayı

Çok güzel. Böyle böyle son ve de verilmesi en zor kiloları verip tam sıkı fit birer hatun olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…