34-36 Beden Olma Günlüğü (diyet+spor)

Öğle yemeğim;
:hamarat:
1 adet içli köfte (yağda kızartılmamış ama)
1 adet kuru biber dolması

Akşam yemeğim;
:sopa:
3 adet kuzu pirzola (fırında)
1 kase yeşil salata

Bugün yine düzene soktum öğünlerimi. Birkaç gündür ekmek falan eklemiştim o psikolojimi bozuyordu. Ama bugün 1 dilim bile yemedim.

Öğlen ve akşam pek aramam ama kahvaltıda ekmeksiz yapamıyorum malesef. Öle ceviz falan kesmez beni azda olsa yiyorum. Bir haftadır spor yapıp yediklerime dikkat ediyorum baskülde değişiklik yok. Millet haftada 2 kilo veriyor ben utanmasam kilo alcam sanırım

Öğlen ve akşam pek aramam ama kahvaltıda ekmeksiz yapamıyorum malesef. Öle ceviz falan kesmez beni azda olsa yiyorum. Bir haftadır spor yapıp yediklerime dikkat ediyorum baskülde değişiklik yok. Millet haftada 2 kilo veriyor ben utanmasam kilo alcam sanırım

Haha :KK30: canım o kilo verenler genelde çok fazla kilolu oluyolar. 80 kgler falan görüyorum forumda. Onların ilk zamanlar kilo vermesi çok daha kolay. Bizden gram gram gidiyor çünkü çok fazla birşey yok. Senin de muhtemelen kemiklerin agır ve kasların da yerinde, protein agırlıklı beslenip spor yapıyosan öyledir. :KK73:
O uüzden ben ayda 1 kez tartılıyorum. Dogum günümde tartıldım şimdi bir daha ovagın 28-30u gibi tartılıcam yoksa motivem düşer. :KK35:

Normalde her gece yatmadan bir çay bardağının 4te 1i kadar hakiki kekik suyunu üzerine normal ılık su ekleyerek shot halinde içiyorum.

Bu gece onun yerine 300 ml 80Ć sıcak suya, 2 yemek kaşığı ev yapımı elma sirkesi, bir dilim limon ve bir tatlı kaşığı kestane balı ekleyip içtim. Arada bunu da yapıyorum. Çok hoş yapıyor vücudu. Rahatlatıyor beni

Bugün sadece YOGA yaptım.

Bugün aldığım takviyelerim,

- Solgar SNH (1)
- Voonka Calcium Ossis (1)

Vitaminleri de dönüşümlü kullanıyorum. Her gün hepsini içmiyorum artık. İlk başlangıçta 5 gün boyunca peş peşe aldım. Sonra azalttım en iyisi böyle

Kahvaltımda,

Babam köy ekmeği getirmişti. Ailecek yedik, hem de kızartıp :eek:
Yanında zeytinyağlı domates salatalık havuç yedim. 1 haşlanmış yumurta yedim. Çok az peynir yedim bugün, birkaç çatal :KK76:

Öğle yemeğim,

Tavuklu tarçınlı bademli pilav (1 kase)
Ev yogurdu (1 kase)

Yemekten sonra 1 tablet Solgar SNH(cilt,tırnak,saç bakımı için) aldım.

2 adet portakal yedim. 100 mg C vitamini içeriyor. Bunun %75'ni vücut emebiliyor. Günlük C vitamini ihtiyacıysa 150 mg. Aldığım ek takviyeler ne kadar önemli, bunu not düşmek için yazmak istedim. Ne kadar iyi beslensek de, çok güvendiğimiz doğallığından vs şüphe etmediğimiz takviyeleri dönüşümlü olarak kullanmak... Aldıgım her takviyenin içinde 100 mg ile 200 mg arası C vitamini mutlaka oluyor extra. Bunların da %30-70 arası miktarını vücut emiyor. Gerisini atıyor. Günlük ihtiyacım ancak karşılanmış oluyor böylece..

Akşam yemeğim,
Köy ekmeği + 2 yumurtalı menemen

Arkasından 1 tablet Voonka Calcium Ossis içtim.

1 adet Voonka One & Only Multivitaminimi aldım kahvaltıdan sonra.
Tatlım su multivitamini sık almasan karaciğeri çok zorluyormuş bende cok severdim kuvvet bulsun derdim ama vazgeçtim yapay olduğu için tabi zararı var sadece tavsiye canım belki doktor falan vermiştir o ayrı tabi. İyi zayıflamalar:KK25:

Tatlım su multivitamini sık almasan karaciğeri çok zorluyormuş bende cok severdim kuvvet bulsun derdim ama vazgeçtim yapay olduğu için tabi zararı var sadece tavsiye canım belki doktor falan vermiştir o ayrı tabi. İyi zayıflamalar:KK25:

Teşekkür ederim canım. Ama ben bir tek voonkaya güveniyorum. Dönüşümlü kullanıyorum. Farklı farklı şeyleri farklı günlerde.. Karaciğer için de zeytinyagında bekletilmiş kuru incir yiyorum her sabah. Bir de yatmadan kekik çayı, alıç sirkesi vs. 1 yıldır hiç ek takviye almıyorum. Bi 3 ay düzenli kullanmam lazım böyle, yılda 1 kez yapıyorum :)

Reglime az kaldı. O yüzden vücudum şişti. İyi ki ayda bir tartılma kararı aldım, yoksa bu hafta moralim çok bozulurdu. :110:
Regl bitiminden birkaç gün sonra tartılıcam. 3 gündür spor yapmıyorum. Bugün yürüyüş + Yoga yapmayı planlıyorum. Biraz da kondsiyon bisikletlerinde takılıcam :duduk:

Bugün 2 öğün yaptım. 2. Öğünüm ekmek arası köfteydi. 300 kalori civarı.

Ama sabah 200 kalori aldıgım için toplamda çok fazla bir kcal etmedi. :)

Sabah kahvaltımdan sonra aldığım takviye;
- Solgar Selenyum (yarım tablet)

Akşam yemeğimden sonra aldığım takviye;
- Voonka Calcium Ossis

Bugün yaptığım yaramazlığı buraya yazmaya utanıyorum ama güzel şeyleri yazdığım gibi kötü şeyleri de yazmak zorundayım :110:

Reglime 3 gün falan kaldı. Öncelikle bahanemi yazıyorum djdjk :KK17:
Halley yedim. Sonra yine halley yedim. Sonra yine halley yedim. 10lu paket alıp 4 tane halley yedim içinden ya düşünebiliyor musun günlük :silah: 1 tanesi 100 kcal :KK43:

Neyse kendimi cezalandırdım ve 1 saat yürüyüş 45 dk yoga yaptm. Toplamda 500 kcal yaktım.. Regl yüzünden oldugu için affolmuştur inş :KK1:

Sabah,

1,5 haşlanmış yumurta
1 küçük domates
Bir ince dilim ezine peynir
Şekersiz limonlu çay

X