34-36 Beden Olma Günlüğü (diyet+spor)

Ben de şimdi senin konuna yazıyodum
Merak etme canım. Belinin en fazla ne kadar incelebileceğini anlamak istiyosan mezureyi kemiklerine değinceye kadar sık. Ve en fazla ne kadar incelebiliceğini gör. 65-67 arası olucaktır eminim. Ki bu bel kalınlıgı, bir çok modelde bile böyle. 85-65-90 olursun sen dyet sonunda. 2 aya garanti veriyorum bak. Ama evde en azından leslie ile yürüyüş yap. Youtube da var videoları. 15 dk veya yarım saat sürüyor ama yürüyüş yaptırıyor oldugun yerde sayarak. Hareketsiz diyet mümkün değil bölgesel yağ eritmez canım lütfen bu söylediğimi dikkate al. tecrübeyle sabit

Haklısın canım ben bugün leslie 1 mil le başlayayım en azından akşam yemekten sonra

Bugün kahvaltımda ingiliz usulü sandviç yaptım. Tarifini yazmıyım şimdi baya uzun ama içinde ceviz sarımsak domates sosu domates peynir avokado ve yumurta var. İsteyen bacon veya işte herhangi bir et de koyabilir. Salam vs vs. Ben koymadım hiçbir şey. Sağlıksız çünkü.

2 dilim kepek ekmeğiyle yapıldı.

Öğle yemeğimde birkaç kaşık pilavla birkaç kaşık tas kebabı yedim. Kebap dendiğine bakmayın. Sotelenmiş et soğan ve biraz salçayı düdüklüde yapıyorsunuz. Kebaplık bir durumu yok yani xd adı kebap sadece.

Akşam küçük boy bir pizzanın yarısını yemeyi planlıyorum. Bakalım emin değilim. bugün çok az kalori aldım. Artık zayıflamak istemiyorum çünkü. Bölgesel yağ yakma için de çözümü buldum. Dans. Tek yapmam gereken sağlıklı beslenmeye devam etmek...

Eveeet, 3 dilim papa john's karnaval pizza yedim. Yediğim pizza içeriği az hafif bir pizza. Ama yine de yarısını yiyebildim. Yarın akşam da geri kalan yarısını yicem. Yatmadan önce dans yine

Benim de önümde poğaçalar duruyor bi tane yesem mi diye düşünmedim değil ama bügün zaten 800e yakın kalori aldım o yüzden yemicem sanırım, sen pizza falan diyince de nasıl canım çekti ama

Benim de önümde poğaçalar duruyor bi tane yesem mi diye düşünmedim değil ama bügün zaten 800e yakın kalori aldım o yüzden yemicem sanırım, sen pizza falan diyince de nasıl canım çekti ama

Aman canım sakın yeme. Ben tartı ve ölçü yaptım bugün o yüzden kendime hediye olarak verdim pizzayı. Aylardır pizza yemiyodum ben de
Hedefine ulaşmadan sakın boşlama canım. Canın öyle şeyler çekince birkaç kuru incir ye veya birkaç parça et gibi tavuk gibi şeyler at hemen agzına. Hemen kesiyor öyle

Eti form yedim iki bisküvi poğaçadan daha iyidir:)

Eti form yedim iki bisküvi poğaçadan daha iyidir:)

Helal iradeni tebrik ederim. İnş hedefine ulaşana kadar hiç bozmazsın. Haftada bir ödül vermek bazıları için destekleyici olsa da, bazıları için diyeti bozmaya kadar gidebiliyor. Kendini en iyi sen tanıyosun. Hangisi sana yardımcı olcaksa öyle yap. Zaten cok fazla kilon yok. Leslieye de devam. Bir ay sonra bomba sonuçlar gelicek

Bu sabah da ingiliz usulü sandviçimle kahvaltımı yaptım. Avokado ve yumurta sizi tok tutmak için cidden çok güzel kombineler.

Henüz akşam yemeğimi yemedim, çünkü kahvaltımı geç yapıyorum. Bol bol su içiyorum bu arada.

Günde 2.500 lt.

Akşam birkaç kaşık müsliye bir kase süt döküp yedim. Bir dilim de pizza. Baya iştahım kapandı son günlerde. Hayırlısı

Bu sabah bir kase süte müslü döküp yedim. Bakalım olucak mı böyle.. Keşke olsa vücudum kabul etse. Sabahları tuzlu birşeyler yemeyince tansiyonum çok düşüyor. Ama kabul ederse eğer, işe giderken de bana büyük rahatlık çıkıcak böylece..

2. Öğünümde bir patatesli 2 yumurta kavurdum. Biraz peynir yedim yanında. Kahvaltıyı atlasam da gün içinde yumurta ve peynir istiyor vücudum. O yüzden böyle yaptım. Bakalım birkaç saate tekrar acıkırmışım gibi geliyor çünkü 2. Öğünümü alalı 2 saat oldu

Patatesli yumurta hic yemedim tadi guzel oluyor mu acaba :)

Bugün ikindi saatleri yine dans ederek terledim.

Akşam yogurt ve içine birkaç çeşit ot karıştırıp onu yedim.

2.500 lt su içtim. Bu zaten her gün mutlaka. Olmazsa olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…