34-36 Beden Olma Günlüğü (diyet+spor)

Sabah aç karnına 300 ml ılık-sıcak su

Kahvaltım;
1 haşlanmış yumurta
Yarım Avokado
Bir kibrit kutusu kadar peynir
2 dilim kepek ekmek
1 cherry domates

Haftasonu özellikle pazar diye forum bayağı sessiz. Herkes biyerlerde suç işliyor belli :halay:

Ben de bugün az su içtim. Daha gün bitmedi ama olsun. Kendimi kötü hissediyorum düzenim bozulunca. Bugünü sevdiceğimle evde geçiricez tüm gün. Akşam ne yemek yapsam? :işsiz:

İçine bool ev yapımı elma sirkesi döktüğüm limonlu su içtim. İçine de bir çay kaşığı doğal bal ekledim. Kafamın içinde bir zonklama ve kulaklarımda basınç var. Dağa çıkarsınız da böyle basınç olur ya öyle.. Sebebini çözemedim. Sirke iyi gelir diye düşündüm. Vitamin takviyelerime 1 hafta kadar ara vericem. Belki de o yüzdendir diye düşünüyorum çünkü.

İçine bool ev yapımı elma sirkesi döktüğüm limonlu su içtim. İçine de bir çay kaşığı doğal bal ekledim. Kafamın içinde bir zonklama ve kulaklarımda basınç var. Dağa çıkarsınız da böyle basınç olur ya öyle.. Sebebini çözemedim. Sirke iyi gelir diye düşündüm. Vitamin takviyelerime 1 hafta kadar ara vericem. Belki de o yüzdendir diye düşünüyorum çünkü.
Canım acaba bu vitamin takviyeleri tek başımıza cidden alıp kullanabileceğimiz şeyler mi? Yani doktorun önermesi gerekmiyor mu örneğin b12 miz vs zaten yüksek diyelim fazla aldık vücut belki kendisi atamıcak yani birsürü şey olabilir kendine dikkat et

Canım acaba bu vitamin takviyeleri tek başımıza cidden alıp kullanabileceğimiz şeyler mi? Yani doktorun önermesi gerekmiyor mu örneğin b12 miz vs zaten yüksek diyelim fazla aldık vücut belki kendisi atamıcak yani birsürü şey olabilir kendine dikkat et

Canım solgarın, voonkanın günlük beslenme takviyeleri var. Bu vitaminler reçete gerektirmeden alınabilen şeyler. Ama gidip B12 alınmasına gerek yok sadece, eğer eksiğin yoksa. İçinde bütün vitaminlern azar azar oldugu vitaminler kullanılabilir zaten günlük ama ben her zaman kullanmıyorum. Yılda toplasan birkaç ayı geçmez. Dönemsel..

Bugün çok baş ağrım olduğu için hiç bir şey yiyemedim. Az önce biraz kahvaltı yaptım. O kadar.. :KK43:

Çok şükür artık istediğim kilo civarı olduğum için pek sık yazmıyorum konuma :dondurma: ama unutmadım burayı. Hergün giriyorum yine. Şimdi daha çok spora yönelicem sıkılaşmak üzerine :KK49:
Bir haftadır acaip bi koşturmam var. İş güç derken fırsat bulamıyorum ama başladığım gibi buraya da yazıcam herşeyi :KK200: inş hepiniz istediğiniz gibi incelirsiniz. Hem de istediğiniz bölgelerden :KK14:

Çok şükür artık istediğim kilo civarı olduğum için pek sık yazmıyorum konuma :dondurma: ama unutmadım burayı. Hergün giriyorum yine. Şimdi daha çok spora yönelicem sıkılaşmak üzerine :KK49:
Bir haftadır acaip bi koşturmam var. İş güç derken fırsat bulamıyorum ama başladığım gibi buraya da yazıcam herşeyi :KK200: inş hepiniz istediğiniz gibi incelirsiniz. Hem de istediğiniz bölgelerden :KK14:
Spor olarak ne yapmayı düşünüyorsun

Canım günlüğüm seni çok ihmal ettim. Yediklerime dikkat etmiyorum ama sabitim şu sıralar bir fazlalık hissetmiyorum. Sadece sporu bayadır bıraktığım için kendimi tembel hissediyorum. O konuya tekrar el atmam gerekiyor :))

Canım nolsun yuvarlanıp gidiyorum :p

Yogaya devam. yediklerime de dikkat ediyorum. yani diyet olarak değil ama sağlığa zararlı şeyleri yememeye çalışıyorum

Sen neler yapıyosun nasıl gidiyor?
Ben de 49 kiloyum artık:) iki üç kilo daha verip bölgesel hareketlere devam edicem. Belim 67 cm artık çok şükür:)

Yaz geldi çattı sıcakladı baya havalar. ben tekrar spora başladım. Genel bir sıkılaşma için. diyet vs yapmıcam kilo fazlam yok. Ayrıca; soğan kürüne başladım. 4. Günümdeyim. Sabahları aç karnına kekik çayı içiyorum. Vücudumdaki yağ ve toksinlerden kurtulduğuma inanıyorum. Bayadır değişik değişik bitkisel otları dönüşümlü kullanıyorum. Bakalım yaza kadar neler olucak

X