34-36 Beden Olma Günlüğü (diyet+spor)

Dünden beri çok duygusalım. Selda Bağcan'ın seslendirmesiyle "gesi bağları" türküsünü dinleyip dinleyip ağlıyorum.

Hikayesini okudum türkünün. Beni çok etkiledi. Paylaşmak istedim..

Az önce bir büyük bardak torku süt ile 2 halley yedim. Vücudum şeker istedi bu regl dönemimde çok fazla. Bakalım ay sonu kilomda değişiklik görmek miyim

Bu sabah 2 haşlanmış yumurta 1 havuç yedim kahvaltımda. 1,5 dilim de kepek ekmeği.

Öğlen 2 adet halley yedim.

Akşam, sebze çorba içtim. 2 tavuk kanat yedim birkaç fırınlanmış patates dilimi yanında.

Böyle olmaz diyerek kendime tekrar şeker orucuna başlama sözü verdim. Çok uzun zamandır abur cubur çekmeyen canım, bu regl dönemimde beni delirtti cidden.. Yediğim halleyleri de, daha sonra görüp utanayım diye yazdım buraya. Zaten sadece halley yedim abur cubur dediğim.

Bugün şeker orucumun 1. Günü

Kahvaltımda 2 haşlanmış yumurta, yarım havuç, biraz peynir ve 1 salatalık yedim. Bir dilim de kepekli ekmek. 1 kapsül omega-3 aldım.

Akşam yemeğimi 6 gibi yedim. Havuçlu erişteli yeşil mercimek çorbası içtim 250-300 ml kadar.

Bir saat sonrasında da bir dilim peynirli börek yedim. Küçücüktü ve bol çörek otluydu. Sigara böreği tarzı bir börekti. Ama fırında yapılmış hali. Bugünlük yemek listem bu kadar

Dün gece kulaklığımı taktım. Deli gibi müzikler dinleyip, deli gibi dans ettim 45 dk kadar.
Ter içinde kaldım. Ama 400 kalori harcadım bu şekilde.

Günaydınnn

Yine dün gece ben müzikle bir güzel dans ettim yarım saat kadar. Ardından 15 dk. da yoga yaptım. Sabah dinç uyandım. Dans baya yağ yakıyor, 2 günde farkı gördüm. Tavsiye ederim

Kahvaltım; sucuklu 1 yumurta, biraz simit ve şekersiz limonlu çay

Kahvaltı öncesi 2 incir yedim (zeytinyagında 20 gün bekletilmiş) ve ardından 300 ml sıcak su içtim.

Kahvaltı sonrası 1kapsül voonka omega 3+Co Q10 içtim. Bunu bi araştırın derim. Herkesin alması gerektiğine inandığım bir destek.

mary jane ben şunu denedim bir süre başarmıştım
içinde yapay şeker (pancar şekerde dahil)
birde içinde un bulunan gıdalar (yulaf çavdar ezmesi taneli haşlanmış bugday falan dahil değil)
Bunların haricinde hersey serbest benim için bile çok kolay oldu çünkü özgürlük tarafı geniş kapsamlı istersen bir dene bana hak ver

Ben onu aylarca yaptım canım o şekilde verdim fazlalıklarımı
Ama artık ihtiyaç duymuyorum undan kesmeye. Zaten sadece haftada 1 simit ve arada birkaç dilim kepek ekmeği yiyorum. Başka bir şey yemiyorum. Bi halleye saplantım vardı onu da 3-4 gün yiyip bıraktım tekrar. Yine yasakladım kendime

Dayanamadım vücut ölçülerimi aldım. Reglimin bitmesini bekleyemedim. Eminim birince daha da inmiş olucak vücudum

Geçmişini bilmediğim için canım kısa sürede kurtul istedim
bu fazlalıklar insana hakikaten üzüntü oluyor Sen Yolun sonuna gelmişsin biraz daha sabret ışığı göreceksin sana başarılar dilerim Benim için de dua et şeker

Ayın 6sydı sanırım aldığım vücut ölçülerimi ve yanlarına yeni sonuçları yazdım.
Meme: 85 | 85
Meme altı: 68,5 | 68 -
Bel: 62 | 61 -
Kalça: 91 | 90 -
Basen: 95 | 94 -
Üst bacak: 50 | 50
Diz: 33 | 33
Alt bacak: 32 | 32
Bilek:21 | 21
Kilom: 54 | 53,2 -

İncelmesini istediğim bölgeler - ile belirttim ve o bölgelerden incelmeyi başarmışım. Ki son 10 gündür doğru düzgün spor da yapmıyordum. Arada sırada bir şeyler. Yağ yakmak çok mutlu etti beni. 700 gr yağdan ve ödemden gitmiş.

Çok sağol inş sen de muradına erersin. Normalde boyun kaçsa kilon ondan 10 rakam eksik olmalı. Benim hep öyleydi ama daha fazla zayıflamak isteyince böyle oldu .d biraz abarttım daha artık inmicem kilomdan. Bu sefer çok zayıf görünürüm, istemiyorum öyle birşey. Birkaç ay sonra kas yapmaya başlıcam. Agırlıgım belki artabilir o yüzden. Senin kilon boyun kaçtı canım? Kaç fazlalıgın var? :))

167 boyundayım senin şimdiki kilona gelmek istiyorum 68.5 kilo ile başladım şu anda 65.9 kilo dayım oda bademciklerim sebebiyle yemek yiyemiyorum ama Allah'a çok dua etmiştim fazla yemekten Kurtar beni rabbim diye çok şükür ki bademciğim şişti sağlıklı bir yöntem değil bende isteğimle yapmadım tabii ki ama sonuçtan memnunum
Biliyor musun Ben de fit bir vücuda sahip olmak istiyorum squatla biçimli bir kalça ince çok hafif kaslı bir bel kadınsı bacaklar of of inşallah muradımıza ederiz

Çok güzelll. Senin de fazlalıgın yokmuş pek. İnş yavaş yavaş kapanıcak o iştah. Benim de 57 58ken feci bi iştahım vardı. Şimdi yiyemiyorum istesem de çok. Doyuyorum hemen. Sen de zamanla öyle olucaksın. İnş bademciğin iyileşir de sen yemek istemediğinden az yersin
Ve tabi ki spor hareket.. bu en büyük etken yağ eritmekte.

Canım senin ölçüleri görüp ben de bi ölçeyim dedim ölçmez olaydım
Meme 87
Bel 73
Kalça 94
Belimim kalınlığına bak o kadar orantısız bir vücudum var ki kilo versem bile belimin o kadar inceleceğini sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…