Canım acaba bu vitamin takviyeleri tek başımıza cidden alıp kullanabileceğimiz şeyler mi? Yani doktorun önermesi gerekmiyor mu örneğin b12 miz vs zaten yüksek diyelim fazla aldık vücut belki kendisi atamıcak yani birsürü şey olabilir kendine dikkat etİçine bool ev yapımı elma sirkesi döktüğüm limonlu su içtim. İçine de bir çay kaşığı doğal bal ekledim. Kafamın içinde bir zonklama ve kulaklarımda basınç var. Dağa çıkarsınız da böyle basınç olur ya öyle.. Sebebini çözemedim. Sirke iyi gelir diye düşündüm. Vitamin takviyelerime 1 hafta kadar ara vericem. Belki de o yüzdendir diye düşünüyorum çünkü.
Canım acaba bu vitamin takviyeleri tek başımıza cidden alıp kullanabileceğimiz şeyler mi? Yani doktorun önermesi gerekmiyor mu örneğin b12 miz vs zaten yüksek diyelim fazla aldık vücut belki kendisi atamıcak yani birsürü şey olabilir kendine dikkat et
Spor olarak ne yapmayı düşünüyorsunÇok şükür artık istediğim kilo civarı olduğum için pek sık yazmıyorum konumaama unutmadım burayı. Hergün giriyorum yine. Şimdi daha çok spora yönelicem sıkılaşmak üzerine
Bir haftadır acaip bi koşturmam var. İş güç derken fırsat bulamıyorum ama başladığım gibi buraya da yazıcam herşeyiinş hepiniz istediğiniz gibi incelirsiniz. Hem de istediğiniz bölgelerden
Hoşgeldin nerelerdesin sen :)
Ben de 49 kiloyum artık:) iki üç kilo daha verip bölgesel hareketlere devam edicem. Belim 67 cm artık çok şükür:)Canım nolsun yuvarlanıp gidiyorum
Yogaya devam. yediklerime de dikkat ediyorum. yani diyet olarak değil ama sağlığa zararlı şeyleri yememeye çalışıyorum
Sen neler yapıyosun nasıl gidiyor?
Ben de 49 kiloyum artık:) iki üç kilo daha verip bölgesel hareketlere devam edicem. Belim 67 cm artık çok şükür:)