Baya uyudum bu gece. 9 saat kadar.
Vücut ölçülerimi aldım az önce sonuç şöyle;
Meme: 85
Meme altı: 68,5
Bel: 62
Kalça: 91
Basen: 95
Üst bacak: 50
Diz: 33
Alt bacak: 32
Bilek:21
Kilom: 54
Bugün 8 Ocak 2018
Ocak sonu tekrar tartılıcam ve ölçülerimi tekrar alıcam.
SüpersinBurada yazdıgım beden ölçülerime göre şuan üst bedenim 34, alt bedenim 36 olmuş bulunmaktaben de mutluluktan uçmaktayım
Ama durmak yok. Üst incelmesin daha ama altta çıkıntı duran fazlalıkları sporla mümkün olduğu kadar sıkılaştırıcam
Amin insaAllah.Aralık 22 gibi başladım sanırım canım ama fazlalıgım yoktu ki benim çok. Ümidini kesme sakın. 1 kg verdim işte o zamandan bu zamana. Vücudumda çok ödem vardı cips ve fast food yemekten kaynaklı. Yememe dikkat ederek ödemden kurtulunca incelmiş oldum. Sporla da bölgesel yağlarımı yakmaya çalışıyorum
En kısa sürede darısı tüm istiyenlerin başına.
Amin insaAllah.
1 kilonun etkisine bak
.benim bu etkiyi görmem için en az 3 kilo vermem gerekir.umit kesmek yok yola devam.
Bugün detoks yapiyorum.
Bugün toplam 3 yumurta yemem gerekiyor. Ben gec uyandigim icin 1. Yumurta hakkim gitti.. bunun haricinde gün içinde sadece su bitki saylariKesinlikle spor çok etkili sıkılaşmada. Ne detoksu yapıyosun?
Bugün toplam 3 yumurta yemem gerekiyor. Ben gec uyandigim icin 1. Yumurta hakkim gitti.. bunun haricinde gün içinde sadece su bitki saylari
Ve dün geceden hazirladigim bir karisim. Icinde limon maydonoz tarcin cubuk zencefil karabiber yesil elma kabugu var.