Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dün hiç spor yapmadım. Akşam geç saatlere kadar dışarıdaydım, off günü seçtim sporu
Bugün aynı hızla yapmayı planlıyorum bacaklarım baya ağrıyor. Kondisyon bisikletlerine yeni başladığım için herhalde çalışmayan kaslar çalışmaya başladı.
Sabah zeytinyağında bekletilmil 1 adet incirimi de yedim yine. Ardından ılık su 300 ml kadar
Sabah kahvaltım dünün aynısı.
2. Öğünümde et suyuna çorba içtim. Sıvı tüketimiydi birkaç kabak içtim. Cidden doyuruyor. Ve haşlama çorbaları sınırsız içebiliyoruz zaten biliyorsunuzdur.
Ardından evde kendim yaptıgım şekersiz kakaolu pastadan yedim bir dilim. İçinde elma ve muz var. Cidden şeker ihtiyacımı çok güzel kesti.
Bir kocaman bardak doğal inek sütü içtim taze taze.
Güç içinde aldığım takviyeler; -Voonka One & Only (multivitamin) 1 adet -Solgar SNH (deri, tırnak ve saç desteği) 1 adet -Solgar Selenyum (genel bağışıklık) 1 adet
Merhaba Günlüğümm Yalnız benim Sabah rutinimin hiç değişmemesi? Yine incirimi yedim 300 ml ılık suyumu içtim. Klasik hafif kahvaltımı yaptım. İlk safyfalardski gibi kocaman bir tabak yiyemiyorum artık 2 haşl yumurta Kibrit kutusu kadar peynir Biraz domates biraz salatalık ve havuç yiyorum. Üzerine bol zeytinyağı dökerek tabi..
Bugün ne yicemi hiç bilmiyorum gündüz ve akşam için. Haftanın son günü ve tüm yogunluktan çıkıp rahat bir iki gün bizi bekliyor Cilt bakımlarımla kendimi şımartma zamanı yani
2. Öğünümü az önce yedim, Şöyle bi tavuk salatasıydız 3te 1ini bitirebildim tabi ben. Ardından da ev yapımı çok hafif diyet usulü bi profiterol Imm efsaneydi
2 dilim kızarmış kepekli ekmek üzerine domates ve peynir
Birkaç gündür kepekli ekmek ekliyorum öğünlerime ben de farkettim bunu. Ama yarından itibaren sadece tek bir öğünüme bir dilim eklicem, diğer öğünleri sadece geçiricem.