Akşam 3. Bir öğün yapmadım çünkü kendime baya büyük bir kalorilik yer açtım veeee dogum günü kutlaması vardı. Orda bir dilim muzlu çilekli güzel ama hafif bi pasta yedim. Normalde şekerli şeylere tahammül edemem ama baya azdı şeker oranı. Dikkat ederek yspmışlar bu mevzuları Ona rağmen bi dilim bile baydı. Ama öncesinde yarım saatlik tempolu yürüyüş yaptım. Toplamda gün içinde 700 kalori almışım pastayla birlikte. Baya iyi az yani
Sabah oldu ama hâlâ kahvaltımı yapamadım. Regl agrısı bende baya ağır geçiyor. Muhtemelen perşembe gününe kadar sürücek bu ağrı Bu süreçte yapabildiğim kadar yoga yapıcam ve yürüyüş. Pilates biraz zorlar gibi geliyor ama bakıcam yine de Birazdan kahvaltımı yapıp atarım
Ay kahvaltımı atmayı unutmuşum Beynime kan gitmiyor malum regl dönemi
Normal paylaştıgım kahvaltı fotografımın yarısı kadar bir tabak yaptım kendime. Bir haşl yumurta birazcık havuç bir cherry domates, kücük bir dilim peynir ve 3 ceviz. Bir dilim de kepekli ekmek yedim bugün ekmek ekledm. Şeker kaybediyoruz regl dönemindeyken. Onu dengelesin diye.
1 lt su içtim. Bir araştırma yaptım bu arada. Bahsedildiği gibi çok su içmek böbrekleri uzun vadede yoruyormuş. Sürekli tuvalete gitmekten başka bir işe yaramıyormuş. Çok fazla kalorili yemiyorsanız çok fazla su içmeyin diyorlar. Mesela boyunuz 1.60 q.65 falan. 2,5 3 lt sizin için çok fazla. En fazla 2 lt içi. Bu yeterli olucaktır. Bundan fazlası zayıflamanızı değil, böbreğinizin yorulmasını sağlar. Bunun sonuçlarını da biliyoruz zaten.
Bi yarım saat sonra sütlü, tarçınlı, kakao ve keten tohumlu milkshake imi yapmayı planlıyorum. Bugün rest günümdü. Biraz esneme hareketler yaptım. Yarından sonra yürüyüş ve pilates vs yogaya devam
Günaydın günlüğüm Sabah 8:30da uyandım. Bitki karışımı çayımı içtim. Şimdi camım açık nefes çalışmaları yapıyorum. Hem ciğerleri temizlemek, hem de kalori harcayıp vücuttaki yağları yakmak için oksijen çok önemli..
Küçücük bir kahvaltı tabağı hazırladım kendime. Yine unuttum paylaşmayı. Geç oldu biraz ama yazayım. Havuç rendesi, peynir, bir haşl yumurta, biraz domates. Bahartlayıp yedim. 2 bardak şekersiz çay.
Karın ağrım bi yandan, finaller bir yandan fena ablukaya alındım
Bu sabah güzel bir kahvaltı tabağı hazırladım kendime her zamankinden. Birkaç sayfa geride fotografı var tabağımın
Öğlen torkumun kremalım serisinden çikolatalı olan bisküvisinden birkaç tane yedim çayla (bu dönemlerde en fazla bu kadar dyaanabiliyoruz biz kadınlar)
Akşam yemeği olarak etli yaptak sarması yicem :) bol limonlu. Sabah pilates ve hatha yoga yaptım. Akşam da yürümeye çalışıcam. Dün o kadar çon yürüdüm ki artık yere düştüm okuldan eve dönerken. Ayaklarım tutmuyodu sınav sınav sınav. O yüzden bugün çok yüklenmiyim diyorum. Eğer gücüm olursa yürüyüş yapıcam
mary jane
dün sabah 54.5 geldim artık 38 beden çok rahat giyiyorum hedefim ise 52 idi ama şimdi 48 e çektim boyum 160 çünkü eskisi gibi 36 olmak istiyorum çünkü
mary jane
dün sabah 54.5 geldim artık 38 beden çok rahat giyiyorum hedefim ise 52 idi ama şimdi 48 e çektim boyum 160 çünkü eskisi gibi 36 olmak istiyorum çünkü
Sabah klasik karatay kahvaltımla günü açtım. Öncesinde civanperçemli karışım çayımı içtim tabi aç karnına.
Akşam 7ye kadar falan hiçbişey yemedim. Sonra yeni yıl yemeğinde arkadaşlarımla hambuger falan söyledk. İnanır mısınız yiyemedm ekmek birkaç lokma ısırdım baktım doyucam. Dışını tamamrn attım. Sadece 180 gr köftesini yedim. Yanında kırmızı lahanadan yapılmış yogurtlu bi salata vardı. Biraz da fırın patates. Patateslerden de çok az yedim. Mide cidden küçülüyor dikkat edince
Sonra arkdşlar dogum günümü erkenden kutladılar sürpriz bi pasta düştü önüme. Veee asıl bomba sadexe birkaç çatal aldım. Resmen yiyemedim, onlar bitirdi pastamı.
Hedefe doğru emin adımlarla ilerliyorummm inş
Görüşürüz günlük, bir hafta sonra tartılmaya karar verdim. Bakalım kaç çıkıcam..
Bu sabah ihe kepekli diyet ekmek ince dilim olanlardan yedim 3 dilim. Doğal şeker pancar pekmeziyle ve biraz da yumurtayla. Değişiklik yapmış oldum kahvaltımda. Ama beni pek mutlu etmedi bu değişiklik Karatay kahvaltıma devam edicem normal şekilde. Öğlen et haşlama yedim havuçlu patatesli. Akşam da dağ mantarı yicem. Birazcık yemek konusunda mutsuzum bugün. Sabah 2 haşl yumurta benim herşyimmiş onu anladım shhsj
Bugün spor yapamadım hiç fırsat olmadı. Yeni yıl vs ordan oraya meşguliyet :)
2018 yılı inşAllah en güzel şeyleri yaşadığımız, hayatımızın şuana kadarki yıllarına kadarki en güzel yılımız olucak ve öyle de güzelliklerle gidicek muhteşem bir hayat nasip etsin..
Ay bi türlü tartılamadım. Yarın sabah mutlaka tartılıp yazıcam. Otelden odama tartı getirmelerini söyledim. Bi türlü sağlam tartı bulamadılar. Yarına kadar getirtmiş olucam inş. Çok heyecanlıyım kaç kg yim acaba
Sınav koşuştrmasındayken, dün gece sistit oldum. Sanırım üşüttüm ince giyinip. Gece 252728 kere kaldım tuvalete. Çok acılıydı. Zar zor geçirdim bugün. En ufacık birşeyde kendini tekrarlıyor. Cidden sıkıntılı bir durum. Birkaç gün ciddi halsizlik yapıyor
Merhabaa, bugün benim doğum günüm Ve tartıldımmm sonunda bu sabah. 54 kg çıktım. Bu 10 küsur günlük sağlıklı beslenme ve az buçuk sporla 1 kg. Gitmiş. Çok sevindim. Kaldı geriye 2 kg fazlalığım Bölgesel yağları bi şekilde eritmem lazım. Yoga ve pilates gerçekten esneme konusunda ve zinde hissetme konusunda birebirler. Herkese tavsiye ediyorum. Ctesi günü İstanbula evime dönüyorum. O zaman da tüm vücut ölçülerimi alıp yazarım buraya. Herkese kolay gelsin
Sabah klasik karatay kahvaltımı yaptım. Tabi o kahvaltının yarısı kadarlık yiyebildim. 1 haşl yumurta 1 dilim domates 3 tane yeşil zeytin Birkaç dal nane ve maydanoz Birkaç çatal tavuk mantar biber sote Ve 2-3 dilim peynir (Kahvaltının en sevdiğim yanı peynir) 2 bardak şekersiz limon dilimli çay