34-36 Beden Olma Günlüğü (diyet+spor)

Öğlen biraz peynir biraz yeşillik domates ve bir kuru incir yedim.

Akşam yemeği de; tavuk incik ızgara şeklinde yedim. Yanında biraz ekmek yedim. Bir de yogurtlu biber kızartma.

Yarın sabahın köründe sınavım var. Neyse ki dönemin son final sınavı

Sabah yarım porsiyon karatay kahvaltısı yaptım. Gece boyunca uyumadım. Son final sınavına hazırlandık. :deli:

Çok inişli çıkışlı bir ilişkim var ve bu da beni psikolojik olarak çok yoruyor. Dün gece o mevzu da gündemdeydi. :bicak:

Biraz daha yorarsam kendimi, 52 isterken 50yi görücem gibi. Vitamin desteği almayı planlıyorum. Zaten alıyodum haftada iki kez. 2 haftadır bırakmıştır. Eczac*b*şının Voonka all in one'ından ben baya etki gördüm. Solgar o kadar fayda etmemişti. Bu arada bu tarz bi destek arayanlara tavsiyem olsun :KK200:

Öğlen bir browniyle bir bardak sütlü şekersiz kahve içtim.

Akşam 3-4 kaşık bulgurlu tavuk yedim. Biraz yeşil salata biraz da biber patates sote ❤️

Sonra bir uyumuşum saat 5 gibi. Bugün sabah 10da uyandım. :bicak: Ne haftaydı ama

Kahvaltım;
1 haşl. yumurta
1 salatalık
1 havuç
1 küçük domates
1 parmak büyüklüğünde tavuklu parmak börek

200 kcal toplamda

Dün en son öğünümü ikindi gibi aldıgım için ve üzerinden 15-16 saat boyunca uyudugum için sabah kahvaltımı da az yaptıgım için şimdi acıktım :/

Ne kadar ilginç insa vücudu. Bedenimi ve bünyemi yeni yeni tanıyorum diyebilirim. Normalde saglıklı beslenme ve spora bşlamadan önce uykumu alamazdım. Geç uyur, geç uyanırdım. Ve uykusuz bir gece geçirmem mümkün olmazdı. Ama dünden önceki gün gece hiç uyumadan ders çalıştık ve cidden dayanabildim. Sabah sınava girdiğimde hala dinçtim. Demek ki herşey yediklerimizde.

Vücut beslendiklerine göre tepkilerini değiştiriyor..

Merhaba mary jane
Ben de 4 kg vermek istiyorum.sana çok heveslendim.umarım başarırsın.darısı başıma

52 kilo olunca alt ve üst bedenim 36 oluyor.benim istediğim de o.daha ince istwmiyorum zaten.ama çnsem bile kısa sürede o 3-4 kiloyu tekrar alıyorum

O kadar çok başladım bıraktım ki.yarın başlayıp bir daha bırakmak istemiyorum.senin hedefin ilgimi çekti.genellikle verilmek istenen kg çok oluyor ama senin hedefin tam da benim ki gibi.umarım senden güç alır ve başarırım ben karatay uygulamayı düşünüyorum

52 kilo olunca alt ve üst bedenim 36 oluyor.benim istediğim de o.daha ince istwmiyorum zaten.ama çnsem bile kısa sürede o 3-4 kiloyu tekrar alıyorum

Öyle oluyor canım. Diyeti daha doğrusu sağlıklı beslenmeyi bırakmamak gerekiyor hiç.. İstediğimiz kiloya inince de pasta börek bunları hayatımıza geri sokmamalıyız. Ve haftada birkaç gün yürüyüş mutlaka

O kadar çok başladım bıraktım ki.yarın başlayıp bir daha bırakmak istemiyorum.senin hedefin ilgimi çekti.genellikle verilmek istenen kg çok oluyor ama senin hedefin tam da benim ki gibi.umarım senden güç alır ve başarırım ben karatay uygulamayı düşünüyorum

Evet canım ben de aşağı yukarı karatay yapıyorum. Bir tek patatesi hayatımdan tam çıkarmadım. Karatay tamamen yasaklıyor çünkü patates de dahil. Hergün düzenli yürüyüp az az yiyince kesinlikle gidiyor kilolar. Destekçinim. Sen istersen, her zaman iterim seni spora beslenmeye :p bırakamazsın 4 kg vermeden.

Çok teşekkür ederim çok tatlısın.patatesi kızartma hariç çıkarmıyorum ben çünkü kilomuz fazla değil bir de ben 10 günde bir tüketiyorum belki.onun için de çok kasmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Benim asıl sorunum ise ekmekle.ekmek yemediğim aylar adet sancım bile olmuyor.adet sancılarım öyle çok oluyor ki adetten 5 gün önce bile ekmeği kessem ağrı kesici almadan atlatabiliyorum.
Bana bu kadar zararı olduğu halde hala ekmek tüketmem inanılır gibi değil.kendime çok kızıyorum bu yüzden

Çok teşekkür ederim çok tatlısın.patatesi kızartma hariç çıkarmıyorum ben çünkü kilomuz fazla değil bir de ben 10 günde bir tüketiyorum belki.onun için de çok kasmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Benim asıl sorunum ise ekmekle.ekmek yemediğim aylar adet sancım bile olmuyor.adet sancılarım öyle çok oluyor ki adetten 5 gün önce bile ekmeği kessem ağrı kesici almadan atlatabiliyorum.
Bana bu kadar zararı olduğu halde hala ekmek tüketmem inanılır gibi değil.kendime çok kızıyorum bu yüzden

Biz az kiloda takılanların en büyük sorunu ekmek sanırım. Cidden benim de ekmek bağımlılığım var. O yüzden kestim ekmeği ❤️ Arada yiyorum

Bu akşam yazmayı unuttum yemeğimi. Tavuk sote yedim. Yanına biraz yapsız tuzsuz pilav. Ve. Bol yeşil salata. Bir kase de yogurt.

1 saat kadar önce de dans ettim müzik eşliğinde. Kafama göre serbest takıldım. Ama baya güzel ısıtıyor vücudu. Birazdan kekik suyumu içip yatıcam ❤️

Günaydın bugün pazar ve kendime simit hediye ettim :dondurma:
Bir tane simit bir haşlyumurta ve biraz peynirle yedim. Çok güzeldi :KK200:

Afiyet olsun mj.ben bugün başladım güncel kilom 56.sana verdiğim söze sadık kalmak amacım.
Sabah karatay kahvaltısı yaptım.Öğlen hiç bir şey yemeyi düşünmüyorum.Başarabilirsem 1 saat yürüyüş yapmayı planlıyorum
Sen ilk günden beri toplam kaç kilo verdin canım?

Afiyet olsun mj.ben bugün başladım güncel kilom 56.sana verdiğim söze sadık kalmak amacım.
Sabah karatay kahvaltısı yaptım.Öğlen hiç bir şey yemeyi düşünmüyorum.Başarabilirsem 1 saat yürüyüş yapmayı planlıyorum
Sen ilk günden beri toplam kaç kilo verdin canım?

Teşekkür ederim canım :KK51:
Ben 55 küsurdum. Şimdi 54 oldum. İlk bir hafta düzenli spor yaptım ama ikinci hafta soor yapamadım sınavlar yüzünden. 2 haftalık bir sürede diyetsiz sadece sağlıklı beslenerek ve biraz sporla 1 küsur kg vermiş oldum. Haricinde tabi bacaklarım inceldi. Kalçam toparlandı, pilates ve yoga sayesinde daha iyi oldu fiziğim ama yetti mi? Henüz yetmedi :spor:

İlk günden kastın en kilolu halimden mi? O zaman 58 59 olmuştum geçen yıllarda. 60 ı görünce hemen başladım bişeyler yapmaya. Başla bırak başla bırak toplam 5 kg verebildim işte. Şimdi de 54 olunca 6. Kgmi vermiş oldum. Ama bayağı aralık var. 1.5 yıl içinde oldu bütün bunlar

Öğle vakti, kemik sulu yoğurt çorbası içtim bir kase. Yarım simit(içini çıkardım yemedim) ❤️

Akşam da 6 küçük tavuk kanat, 1 küçük fırında patates yedim.

Bugün toplam 1000 kcal almışım simit sayesinde. Akşam yürüyüş var demektir 1 saat boyunca :)

X