Merhaba mary jane
Ben de 4 kg vermek istiyorum.sana çok heveslendim.umarım başarırsın.darısı başıma
52 kilo olunca alt ve üst bedenim 36 oluyor.benim istediğim de o.daha ince istwmiyorum zaten.ama çnsem bile kısa sürede o 3-4 kiloyu tekrar alıyorum
O kadar çok başladım bıraktım ki.yarın başlayıp bir daha bırakmak istemiyorum.senin hedefin ilgimi çekti.genellikle verilmek istenen kg çok oluyor ama senin hedefin tam da benim ki gibi.umarım senden güç alır ve başarırım ben karatay uygulamayı düşünüyorum
Çok teşekkür ederim çok tatlısın.patatesi kızartma hariç çıkarmıyorum ben çünkü kilomuz fazla değil bir de ben 10 günde bir tüketiyorum belki.onun için de çok kasmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Benim asıl sorunum ise ekmekle.ekmek yemediğim aylar adet sancım bile olmuyor.adet sancılarım öyle çok oluyor ki adetten 5 gün önce bile ekmeği kessem ağrı kesici almadan atlatabiliyorum.
Bana bu kadar zararı olduğu halde hala ekmek tüketmem inanılır gibi değil.kendime çok kızıyorum bu yüzden
Afiyet olsun mj.ben bugün başladım güncel kilom 56.sana verdiğim söze sadık kalmak amacım.
Sabah karatay kahvaltısı yaptım.Öğlen hiç bir şey yemeyi düşünmüyorum.Başarabilirsem 1 saat yürüyüş yapmayı planlıyorum
Sen ilk günden beri toplam kaç kilo verdin canım?