34-36 Beden Olma Günlüğü (diyet+spor)

Bol su içtim ve adım adım günün 2. Ana öğününe doğru yaklaşmaktayım.
En geç yarım saate güzeel bir ikindi yemeği. Sonra da 3. Öğün gelsin. 3. Öğünüm hep kücücük oluyor ve 2. Öğünün tekrarı gibi oluyor bazen aynı şeyleri yiyorum. Bazen farklı. Ara öğün gibi ama geç yattığım için o öğünü yapmam gerekiyor mecburen..

yemekten sonra görüşürüz günlük

maşşallah 2. öğünün ne kadar geç sate kalıyor... bende şimdi bisalata yiyorum lahana yoğurt ve havuç :) acıktımakşam yemeğinden önce ufak bi ara olsun dedim

maşşallah 2. öğünün ne kadar geç sate kalıyor... bende şimdi bisalata yiyorum lahana yoğurt ve havuç :) acıktımakşam yemeğinden önce ufak bi ara olsun dedim

Aynen canım ben de bu saatlerde akşam yemeği yapıp, 7-8 gibi ufak bi öğün yapıyorum ara öğün tarzında. Karataya uymaya çalışıyorum genel programımda. Ama bazen yemeğin içinde patates falan oluyor ya da çorbamın. Aslında 2 öğün yiyorum bu 3.sü ufak oluyor gece 1e 2ye bazen3e kadar uyumadıgımda beni tutuyor :)

merhabalar ben de 167 boy 55 kilo yum malesef basen sorunum var :) 1 yaşında oğlum var benim de 52 olmam lazım :)

Merhaba canım
Maşşallah sana. Hem annesin hem de 55 kilosun. Allah daim etsin.
Ah o basenler ahh.. Ama biz artık vücut koruma modunda oldugumuz için, hamur işi tatlı vs yemeyip bir de pilates yaparsan, genetiğinin müsade ettiği kadar küçülebilir basenlerin

Şimdi akşam yemeğimi yedim.
1 tabak kuzu haşlama
1,5 dilim halk diyet ekmek
Birkaç kaşık ev yoğurdu

Akşam yürüyüşe gidicem. Sonra pilates, arkasından bir kase çorba içerim muhtemelen.

Günü bu şekilde kapatırım gibi geliyor

Siteye giremedim müsait değildim. Dün geceden 4 saatlik uykuyla durduğum için bu akşam yürüyüşe çıkmadım. Gün aşırı yürüyüş yeterli diye düşünüyorum şu durumda bana.
Akşam atıştırmalık bir kase diyet çorba içtim.

Az önce de kekik suyumu içtim. Bu akşam diyet usulü bile olsa süt vs milkshake yok.
Uyku vakti günlük, bu arada regl oldum. Çok erken geldi normale göre. Her gün kekik suyu içmekten sanırım. Sabah görüşürüz

Herkese ap aydınlık musmutlu bir gün olsuuun
Sabah kahvaltım;

Kahvaltı öncesi yine civanperçemi karışımlı bitki çayımı içtim. Bu çay aslında hormonlar vs kadınlar için çok faydalı olduğundan içiyordum ama içeriğini okuyunca her birinin aslında yağ yakmaya da yardımcı şeyler olduğunu gördüm. Fotosunu çeker, paylaşırım bi ara.
Sonrasında da sabah sporlarımı yaptım 20 dk kadar. 1 bardak su ve kahvaltım

Dün geceden beri canım çok sigara istiyor. Normalde günde 1 dal en fazla 2 dal içerim. Dün geceden beri 5 dal içtim

Sebebini bilen var mı acaba diyet ve spor ne konuda tetikliyor bu isteği?

1 bardak sıcak suyun içine 1 yemek kaşığı kekik koyup cezvede bi 5 dk kaynattım. Sonra fokurdayınca altını kapattım. 3-4 dk demlenmesini bekleyip içtim. Hem regli söktürüyor hem de zayıflatıyor düzenli içildiğinde. Günde en az bir kez en fazla iki kez bunu yapıp içeblirsiniz. Akşam yemekten önce veya yatmadan hemen önce. Sabah içilmez. Mideye zarar verir.

Yarın bir yakınımın doğum günü. Bir dilim pastadan bir şey olur mu acep?

Dün geceden beri canım çok sigara istiyor. Normalde günde 1 dal en fazla 2 dal içerim. Dün geceden beri 5 dal içtim

Sebebini bilen var mı acaba diyet ve spor ne konuda tetikliyor bu isteği?
Bazen banada oluyor bazen aklıma gelmez bazen bir paket bitiririm tek oturuşta, ben sebebi ruh halime bağlıyorum

hım çok iyi :) bende senin gibi yapmaya başlayabilirm :) akıllıca geldi :)

adetin civan perçeminden dolayı erken gelmiş olabilir... civan perçemini kadın hastaıkları için aktrda veriyorlar adet söktürücü diye

Canım bu nir karışım. İçinde tarçın, oğul otu, kekik, ıhlamur bir sürü şey var. Vücuttan ilhitapı atmak için sanırım. Ben de her sabah üzerinde yazan şekilde içiyorum. 2 aydır nerdeyse kullanıyorum ama birbönceki adetim gecikmişti nesela. Halbuki yine aynı çayı kullanıyodum. Bu seferki erken geldi. Normalde sabittir hep zamanında olurdum. Ben de anlamadım sebebini..

Diğer konuya gelince, yap canım. Az yemek cidden cildi bile düzeltiyor. Sağlıklı besleniyoruz aslında böyle. Diyet deyince korkutuyo insanı

Bazen banada oluyor bazen aklıma gelmez bazen bir paket bitiririm tek oturuşta, ben sebebi ruh halime bağlıyorum

Haklısın canım. Ben de ne zaman spora yüklensem daha fazla sigara içme ihtiyacı oluşuyor vücudumda. Haftalarca elimi sürmediğim olur aklıma bile gelmez bazen dediğin gibi. İlginç bişey
Ben araştırcam bunu. Yazarım buraya da bişey bulursam eğer

evet aslında olaya sağlık olarak bakmak lazım.. biraz ben bu pencereden bakmayı öğrendm.. artık kızartma adı duymak istemiyorum.. fırın yemeklerini daha çok sever oldum.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…