Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

dünki menüm

5 zeytın
2 dılım ekemek
salatalık
domates
çay

ara
3 kayısı
2 tam ceviz

öğle
2 küçük biber dolma etli
yogurt

ara
1 elma
1 adet activia

aksam
cok az mıhlama
1 dılım ekmek
çay

ara
soda

su:2lt
spor:
yenı cam balkon yaptırdık onu sıldım kac saatımı aldı onun oncesıde bı 10 dakıka kadar yurumustum

harika menü şekercimmm hayırlı olsun yeni balkonun :16: nedense ben balkonu kapattırırsam hava alac ak bir yer kalmayacakmış gibi geliyor :31:

tesekkur ederım cnm benım

rica ederim şekercim dün seninle brilikte 5 kişiye daha yolladım şifa olsun hepinize inş:32::32:

Beypazari kurusu grisini tarzi aslindada birazcik tereyagli oluyor ankaraya ozgu ablam

evet öyleymiş cnm googledan baktım şimdi afiyetolsun ama alışkanlık haline getirme ne olur :54:

Hatunlar tunaydin yaz geldi piknik sezonu acildi mogan golune geldik cok guzel bir hava var diyetime sadik kalmaya calisacagim top oynayarak ip atliyarajta sporumu yapicam

Menüm cuma
Aç karnına 1 tatlı kaş. çörek otu

Kahvaltı
1 minik muz
1 çay bardağı ceviz
8 zeytin
2 dilim tatlı lor
1 fincan biberiye
1 salatalık 2 taze biber
1/2 portakal

ÖĞLE
1 bardak kefir

AKŞAM
1 kase tarhana çor
3 ad içli köfte
salata
1 bardak ayran

SPOR
45 dk koşu -tiffany-10 dk twist -35 squat

Sıvı
2 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
1 fincan biberiye
1 bardak kefir
1 fincan türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan mistik çay

Menüm cumartesi
Aç karnına 1 tatlı kaş. çörek otu

Kahvaltı

1 lop yumurta
1 çay bardağı ceviz
6 zeytin
2 dilim peynir
1 fincan hibisküs
1 salatalık 2 taze biber
1 turp
1/2 demet dereotu

ÖĞLE

1 böğürtlenli yoğurt

AKŞAM
fırında balık
bol salata
1 dilim tahin helvası

SPOR
2,5 saat yürüyüş

Sıvı
2 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
1 fincan hibisküs
1 bardak kefir
1 fincan türk kahvesi+1 kayısı
1 fincan siyah çay
1 fincan mistik ça
y

Hatunlar tunaydin yaz geldi piknik sezonu acildi mogan golune geldik cok guzel bir hava var diyetime sadik kalmaya calisacagim top oynayarak ip atliyarajta sporumu yapicam

Tünaydın canımmmm ohhh acılışı yapmışsın sefan olsun iyi eğlenceler temiz havanın güneşin tadını çıkarr :54:

Kızlar buradan annemlerw ordan yola cıktık konvoyuz 20 den sonrasını sayamıyorum
Ayyy dombıra calıo bnm adam kolon taktı :9: bnmkide bi cins
Walla bıgun bizim günümüz havada güsel
Belimin ve kasıklarımdaki agrının haddi hesabı olmamakla beraber mutluyum huzurluyum :9:
Ahhh sahgulll ahhh olacaktın burda yawrum :9::64: halaylar horonlar ama trafikte
Arkadas yollar tıkanıyo yawascak olsun olsun:9::62:

stres olmadığı zaman daha kısa sürede ulaşacağıma eminim..
yarışmaya katılmak istemiyorum zaten, istesem kalırdım..

ayrılmamın kimsenin umrunda olmadığını görmek üzücü biraz, neyse tekrar teşekkürler..
canım alınganlık yapıyorsun neden kimsenin umrunda olmasın bir haftadır aynı stresi yaşadığını zaten dile getirdin. Evet çok dopru düşünüyorsun ben takımı etkilemek istemiyorum diyorsun hatta etkileyenlere de çok kızıyorsun farkındayım ama herkes her hafta aynı performansı göstermiyor malesef takımsak birbirimizi idare edeceğiz.
sana ısrar etmemek değil o kadar kararlı bir yazı ki yanı ihtimaller yok yani en azından ben kendi adıma o karara vardım. belki doğru belki yanlış ve belli ki düşünülmüş bir karardı. Edada çok kararlı gitti çünkü katılım sağlayamayacaktı biz ona da kal diyemedik ama yasemin izne ayrılmak istediğinde kararlı değil aksine çok kararsızdı ve kaldı bunlarda örnekler
Banucum dilekcim ve erikcim Menüme yaptıgınz yorumları alıntıladım ....
Öle bi alıntı yapmısım ki düşünün kaybolup gitti...;)):9:
Dilek walla alj bozmasın aynaya baktıkca kendimi seviyorum kendimi sevdikce zayıflayasım geliyo
Zayıfladıkca aynya bakasım geliyo
Aynaya baktıkca :9: nese anladın sen onu
Genetikte war canım yha ;))......
Buarada hemen dün aksamı anlatayım yoksa patlıcambi
Dun aldam görümcem geldi
Girer girmez kızz merve snan noldu sen ne yaptın bana da söle :9:
Bni kıskandıracan dimi diye sölendi :9:
Allahım bi masallahlar cekıyo :9:
Sonunda basardıgımı gösterdim
......
Oda dedigi lafı hatırladı ve cumburlop yuttu
Bunu harıcınde siDen destek aldıgımıda söledim oda kaydolcakmıs :9:
Oun harıcınde yedik içtik eglendık
Yemeklerimi yazmıstım zaten dısına cıkmaım hatta eksık bile yedim
Servisti meyraydı derkwn
Heee bi haber daha kara göründü yawruceylanların:9:
Adet oldum şükür kavusturana stresten bi hal olduydum dansa ara wermiştim ona dewam suanda:)))(
Hobaa:64:
neşen daim olsun canım :16:
canım karatayın kilo veremesem de doğru beslenme yöntemi olduğuna artık emin olduğum için bırakamıyorum.. ama kilo da veremiyorum. cuma günü veremezsem grup etkilenecek diye düşündükçe de strese giriyorum, bu sefer doğru yolda olmadığım düşüncesi sanırım kilo vermemi iyice engelliyor.
zaten karatayı da türkiyede olmadığım için, bir çok imkanım kısıtlı olduğu için tam olarak uygulayamıyorum.. mesela açık süt, doğal salça, güzel zeytin hatta peynir, tereyağı bulamıyorum.. hepsi birleşince de çıkmazda gibi hissediyorum. resmen takıldım kaldım 56yı göremedim bi türlü.. geçen sene hiç spor yapamadığım halde, 63,5tan 55 e düştüm 2 ayda.. sonraki ay sporu ekledim 2,5 kilo daha verdim.. yani bünyemin kilo verme sorunu olduğunu sanmıyorum ama işte noldu anlamıyorum..
evet listeden çıkıyorum, ama en azından gruptan gitme denmesini beklerdim açık söylüyorum..en azından burada olan arkadaşlardan..
zira bir çok arkadaş gidince nerde acaba vs diye merak edildiği gibi, listede olmasan da uğra dendi.. ben de bunu herkes gibi isterdim..
buna kırıldım.. ama neyse ziyanı yok..
ben de sizleri seviyorum, paylaşımı da seviyorum ama böyle... görüşmek üzere..
:14::14:

tartıda artı çıkma yak o yediklerini protein alcaksın zaten çok cısslara yaklaşma

ohh dilek hanım piknik yapın bizde dip köşe temizlik ::36:

kızlar kahvaltıya annemlere gittik ve ben hiç diyetimi bozmadım :8:

eve geldim eşimede sen dışarı çık ben koltukları silcem dedim koltukkları sildim simdi evi silip süpürüyüm ( bu adada salon camına da çok yağmur çarpmış onuda sildim hepsini bi güne sığdıramam o gözüme çok battı :1:)

ardından tam dışarı çıkarız diyordum ki kardeşim aradı abla ingilizce sınavım var çalıştırırmısın diye bu pazar günleri haram bana harammm :43::43:

canım alınganlık yapıyorsun neden kimsenin umrunda olmasın bir haftadır aynı stresi yaşadığını zaten dile getirdin. Evet çok dopru düşünüyorsun ben takımı etkilemek istemiyorum diyorsun hatta etkileyenlere de çok kızıyorsun farkındayım ama herkes her hafta aynı performansı göstermiyor malesef takımsak birbirimizi idare edeceğiz.
sana ısrar etmemek değil o kadar kararlı bir yazı ki yanı ihtimaller yok yani en azından ben kendi adıma o karara vardım. belki doğru belki yanlış ve belli ki düşünülmüş bir karardı. Edada çok kararlı gitti çünkü katılım sağlayamayacaktı biz ona da kal diyemedik ama yasemin izne ayrılmak istediğinde kararlı değil aksine çok kararsızdı ve kaldı bunlarda örnekler

ben kimsenin kilosunu inanki takip etmiyorum, kim ne verdi ne vermedi bilmiyorum bile..

benim tek isteğim, kaçamak yapılmaması, yapıldıysa da bunun umursamaz bir tavırla burada anlatılmamasıydı..

bana göre sağlıklı beslenip kilo veremeyenin çabası, hafta içi umursamayıp son bi kaç gün sırf yarışam için dikkat edip de eksik çıkanların çabasından daha kıymetli.. zira uzun vadede bunun karşılığını herkes kendisi için görür, sırf yarışma için zayıflıyorsak zaten bu gruba tekrar tekrar dönmek zorunda kalırız.. herzaman sağlıklı beslenme alışkanlığını oturtabilmek adına yorum yaptım ben..

ama konu sadece kilo vermekse kaçamak yapıp son gün dikkat edip bikaç yüz gram verenler başarılı, dikkat ettiği halde veremeyip bir de üstüne fazla çıkan ben başarısız oldum evet..grup için de bu önemli olduğu için listeye girmemeye karar verdim.

en azından muhabbete katıl demeni beklerdim kaptan olduğun için.. çok açık söylüyorum.. bu grup ben geldiğimde ölmek üzereydi, pegasus kalmamı istediği için kaldım, banu geldi sonra da eda ve yaseminler geldi, öyle tekrar canlandırdık buraları.. bir emek verdiğimi düşündüğüm için alınganlık yapıyorum evet belki de..

ben kimsenin kilosunu inanki takip etmiyorum, kim ne verdi ne vermedi bilmiyorum bile..

benim tek isteğim, kaçamak yapılmaması, yapıldıysa da bunun umursamaz bir tavırla burada anlatılmamasıydı..

bana göre sağlıklı beslenip kilo veremeyenin çabası, hafta içi umursamayıp son bi kaç gün sırf yarışam için dikkat edip de eksik çıkanların çabasından daha kıymetli.. zira uzun vadede bunun karşılığını herkes kendisi için görür, sırf yarışma için zayıflıyorsak zaten bu gruba tekrar tekrar dönmek zorunda kalırız.. herzaman sağlıklı beslenme alışkanlığını oturtabilmek adına yorum yaptım ben..

ama konu sadece kilo vermekse kaçamak yapıp son gün dikkat edip bikaç yüz gram verenler başarılı, dikkat ettiği halde veremeyip bir de üstüne fazla çıkan ben başarısız oldum evet..grup için de bu önemli olduğu için listeye girmemeye karar verdim.

en azından muhabbete katıl demeni beklerdim kaptan olduğun için.. çok açık söylüyorum.. bu grup ben geldiğimde ölmek üzereydi, pegasus kalmamı istediği için kaldım, banu geldi sonra da eda ve yaseminler geldi, öyle tekrar canlandırdık buraları.. bir emek verdiğimi düşündüğüm için alınganlık yapıyorum evet belki de..

yapılan kaçamakların bir bedeli her zaman oldu canım . Evet doğru değil üç gün bırakıp 5 gün devam etmek ve zaten kendi başına yapamadığı için insanlar burda. Birbirimize destek olalım menülerdeki yanlışları bulalım diye burda. Maksat yarışma değil ki maksat kilo verme hedefine ulaşıp korumaya gitme biz grupca kilo verip grupça korumaya geçelim diye planlar yaparken senin sadece başarı başarızlığı bir haftaya sığdırman doğru değil. Ki sadece ceza listesine yazılmak başarısızsında demek değil.

Sen izinden döndükten sonra motiveni toplayamadın bunun da sebebi olarak yeni gelen arkadaşları ve değişen kaptanı sorumlu tutabilirsin ki sen izne ayrıldığında neler olduğunu görmek istersen geçmişe bakabilirsin ben bu grup için şunu yaptım bunu yaptım demeyeceğim çünkü.

ayrıca sen izindeyken bile seni sürekli merak ettik sorduk oğlunun ameliyatını merak ettik gelmen gecikince endişelendik vs bunlar zaten seni sevdiğimizin ve önemsediğimizin göstergesiydi ama sen şimdi bana muhabbete katıl dememi isterdim diyorsun o halde söyleyim cuma günü morelin bozuktu ve bunu gayet açık belli ettin ve pazar sabahı kararlı bir şekilde gidiyorum yazınca açıkcası bozuldum . Bilmiyorum beklemiyordum böyle bir karar çünkü daha iki gün önce omega 3 kullanacağını bir hafta daha böyle deneyeceğini yine olmazsa diyet yöntemini değiştireceğini konuşurken (ki kendi fikrimce karataya devam edersen sonucunu kesin alacağını dile getirmiştim) çok kararlı bir şekilde gidiyorum diyorsun senin kararlılığın sonucunda da diyecek birşey yoktu zaten . yine de seni yada bir başkasını kırdım yada bilmeyerek incilttiysem özür dilerim .

daha öncede söyledim yine söyleyebilirim pegasus takım için çok uğraştığımı ve benim kaptanlığımı hak ettiğimi söylemişti ve banucuğuma ulaşamadık çünkü öncesinde onun olmasını istemiştim kısmet böyleymiş ama tekrar ediyorum sen yada bir başkası benden memnun kalmadığın yada kalınmadığı için gitmek zorunda değil memnun olmayan söyleyebilir hiç problem değil

Son düzenleyen: Moderatör:
30 GÜNDE FARKI ELDE EDİN…
30 GÜNLÜK SQUAT EGZERSİZ PROGRAMI TABLOSU

NOT: REST YAZAN YERLER O GÜN YAPILMAYACAĞI MOLA VERECEĞİNİZ ANLAMINDADIR..
SQUATS EGZERSİZLERİ NASIL YAPILIR? FARKLI AÇILARDAN SQUATS HAREKETLERİ FOTOĞRAFLARI
30 Gün boyunca SQUAT harekeri yapmak, kalçayı sıkılaştırır, kaldırır ve toparlar. İç bacak ve basen bölgelerindeki yumuşaklığı sıkılaştırır, sarkıklığı toparlar. Peki zamanımız varken neden yapmayı denemiyoruz ?

Hayirli aksamlar yeni geldim cocuklari yiksmadan bi selam veriyim didim menumu yazmasam:(

yapılan kaçamakların bir bedeli her zaman oldu canım . Evet doğru değil üç gün bırakıp 5 gün devam etmek ve zaten kendi başına yapamadığı için insanlar burda. Birbirimize destek olalım menülerdeki yanlışları bulalım diye burda. Maksat yarışma değil ki maksat kilo verme hedefine ulaşıp korumaya gitme biz grupca kilo verip grupça korumaya geçelim diye planlar yaparken senin sadece başarı başarızlığı bir haftaya sığdırman doğru değil. Ki sadece ceza listesine yazılmak başarısızsında demek değil.

Sen izinden döndükten sonra motiveni toplayamadın bunun da sebebi olarak yeni gelen arkadaşları ve değişen kaptanı sorumlu tutabilirsin ki sen izne ayrıldığında neler olduğunu görmek istersen geçmişe bakabilirsin ben bu grup için şunu yaptım bunu yaptım demeyeceğim çünkü.

ayrıca sen izindeyken bile seni sürekli merak ettik sorduk oğlunun ameliyatını merak ettik gelmen gecikince endişelendik vs bunlar zaten seni sevdiğimizin ve önemsediğimizin göstergesiydi ama sen şimdi bana muhabbete katıl dememi isterdim diyorsun o halde söyleyim cuma günü morelin bozuktu ve bunu gayet açık belli ettin ve pazar sabahı kararlı bir şekilde gidiyorum yazınca açıkcası bozuldum . Bilmiyorum beklemiyordum böyle bir karar çünkü daha iki gün önce omega 3 kullanacağını bir hafta daha böyle deneyeceğini yine olmazsa diyet yöntemini değiştireceğini konuşurken (ki kendi fikrimce karataya devam edersen sonucunu kesin alacağını dile getirmiştim) çok kararlı bir şekilde gidiyorum diyorsun senin kararlılığın sonucunda da diyecek birşey yoktu zaten . yine de seni yada bir başkasını kırdım yada bilmeyerek incilttiysem özür dilerim .

daha öncede söyledim yine söyleyebilirim pegasus takım için çok uğraştığımı ve benim kaptanlığımı hak ettiğimi söylemişti ve banucuğuma ulaşamadık çünkü öncesinde onun olmasını istemiştim kısmet böyleymiş ama tekrar ediyorum sen yada bir başkası benden memnun kalmadığın yada kalınmadığı için gitmek zorunda değil memnun olmayan söyleyebilir hiç problem değil

Ne oldu ya nazarami geldik agam nereye gidiyon ya biz seni cok seviyoruz gitme:(

ohh dilek hanım piknik yapın bizde dip köşe temizlik ::36:

kızlar kahvaltıya annemlere gittik ve ben hiç diyetimi bozmadım :8:

eve geldim eşimede sen dışarı çık ben koltukları silcem dedim koltukkları sildim simdi evi silip süpürüyüm ( bu adada salon camına da çok yağmur çarpmış onuda sildim hepsini bi güne sığdıramam o gözüme çok battı :1:)

ardından tam dışarı çıkarız diyordum ki kardeşim aradı abla ingilizce sınavım var çalıştırırmısın diye bu pazar günleri haram bana harammm :43::43:

Valla bacim aslinda bir is var bende yarin misafirim gelecek arkafasim lohusa cani beni pogacayi cekmis sevabina yapayim didim bugunde evleri temizliyecedim amma eltim arayip gidelim diyencede hayir diyemedim yarin artik temizlijti hazirlijyi totomdan solurum:)

Hilalim 40 dakija mekik nasil yapilir ya ben duraksamadan anca 20 tane yapabiliuorum senin karnin dumduzdur kesin sayet bu sekilde mekik cektiysen

Ablacigim miktarlatinida yaz mesala ayva aslinda cok kalorili bir meyva sadece bir dilim yemek dogruymus

Ay bacim be yiyip ne iciyon nasil bi enerji bu bizide gorursun canim resim yukluyebilsem yuklerimde bilmiyotumki ceptwn nasil oluyor

Canm 40 dk mekik derken hepsi göbeğe değil mesela yanlara da mekik var bel için de var yani kimse 40 dk göbek çalışamaz, ama çok zorluyordu zaten ders belki daha devam ediyor olsam düz olabilirdi göbiş ama beni tatlılar bitiriyoo :52: gene de çok göbeğim yok dağınık bende kiloşlarım :1:

pazar menüm

kalkış (08:00)
1 bardakdan biraz fazla kefir( kefirlerim büyüyor:16:)

sabah(10:00)
2 yumurta
1 kk kadar peynir
2 zeytin
domates salatalık
1 dilim ekmek

akşam(17:00)
1/2 lahmacun :18:
bol salata

sıvı: 3 lt su - 1 kupa kahve-2 fincan siyah çay
spor: kızlar sayılır mı bilmem
koltukları sildim cam sildim evi sildim süpürdüm toz aldım ütü yaptım :8:
haftayada duvarları silerim artık gözümü onlara diktim de eşim ben yaparım diyor bakalım hangimiz önce davranacak :1:
ayrıca 50 squat :8:yarın bacaklarım acıyacak gibi duruyor :60:

Bu arada haftasonu ben de pek giremedm, ailevi nedenlerden biraz moralim bozuktu hala biraz bozuk ama dağıtmaya çalışıyorum üstümden..annemle aram çok kötüydü bikaç gündür yeni düzeltiyoruz falan filan..

Şİmdiii gelelim BLUE sanaa....ben yeni okudum şahsen muhabbeti canm..

Nerden çıktı o gitmek falan acabaaa... bak şimdi ben çok kaçamak yaptım zamanında hala da arada yapıyorum doğru bunu inkar edemem özellikle haftasonlarıı.. ama ben kaçamak yapmasam diyet yapamam yani tabi ki sağlıklı beslenmeye çalışıyorum zaten bu yüzden burdayım pek çok şey öğreniyorum sizlerden ve çok hoşuma gidiyor bu da, mesela ilk zamanlarki beslenmemle şu anki zaten direk farklı , amaç belki kilo vermek doğru ama uğraşıp da kilo veremeyene kim ne desin yahu.. sen sonuçta zaten menülerine bakıldığında çaban belli uğraşın belli gruba da katkın belli.. neden ki bu gitmek ben de anlayamadım doğrusu. Ben kalman tarafıyım şahsen ha dersen ki ben baskıda hissediyorum kötü oluyo falan bari izinli yazıl bence bi dene buralarda muhabbete katıl daha iyiysen çıkarsın listeden değilsen dönersn ne dersn??

Ayrıcaa KAPTANIMM duymamış olalım bence grupça seni çok seviyoruz ve çabana da enerjine de hastayız, saçmalama :33:

Back
X