SiLAGÜL TŞK EDERİM YENİ KATILDIM ARANIZA YEDİKLERİMDE BİR SORUN VARSA UYArın olur mu :)gzdecskn hangi bölümde okudun sen çeşmesinden su içmedin heralde kalmamışsın kütahyada :) selam söyliycem birileri varsa ileteyim hangi bölümde okudun seviyormuydun kütahyayı neler yapardınız nerelere takılırdınız :):)
kızlar bgn son gün mü yediklerimizi yazmak için biri bilgilendirirse iyi olur ona göre yazmaya dvm edelim...
sabah müsli ve yular arada bi kaç çilek öğlen şehriye çorbası akşam pilav ızgara köfte salata bol bol su içtim yatarkende biraz meyve yerim
hadi kaçtım ben herkese ii akşamlar
hayır canım her gün yazmaya devam ediyoruz bugün sadece kilo bildirimi yapılacak.
sen kilonu bildirirsen eğer bu hafta seni de ekleriz listeye, çünkü sen düzenli paylaşımda bulundun...
canım uzun zamandır diyet yapıyosan metobolizman alışmış olabilir biraz diyetin dışında bişiler yap istersen. benimde öyle olur çünkü değişik ibşiler yerim çikolata meselaçok moralim bozuk.. anca 200 gr verebılmısım dıyete de bırebır uydum.. ona ragmen sonuc boyle, kılom 120.6 nıye boyle oldu anlayamıyorum. eskıden tuvalete cıkardım sabah oyle tartılırdım bu hafta olmuyor nıye ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?