Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Bu topigi kurup motive ettiğiniz için ben teşekkür ederim aylardır spora gidiyorum kasımdan beri ama istediğim motivasyonu yakalayamiyordum. İşten geliyorum 3 yaşında kızım var eşimle paslaşarak çok kısıtlı saatlerde biseyler yapmaya çalışıyoruz🙂 bu arada size bisey sormak istiyorum haftaya pazar evlilik yildönümümüz eşim bir yere rezervasyon yaptırmış muhtemelen o gün yemeği abartmasamda alkol alacağım cumartesiye kadar kacamaksız ilerlemeyi düşünüyorum tartıyı cumartesi versem olur muuuu😂🥰🥰🥰
Olur tabi ki. Alkol mutlaka + çıkaracaktır moral bozmaya gerek yok. Tebrik ederim nice yillariniz olsun birlikte 🤩

Günaydın.
Bugünkü tartı sonucum ve sabah egzersizimi atıyorum. Şimdi kahvaltı yapacağım. 😋

Eklentiler

• IMG_9621.webp
    IMG_9621.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_9620.webp
    IMG_9620.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 33
Dondurma çekiyor canım benim de bu havalarda bulayım güzel bir tarif de yapayım bari😛

Aklımdaydı bunu soracaktım ben de nasıl tadı?
Fena değil ama tatlandırıcı az geldi benim damak tadıma o yüzden muz ekledim. En alta kahveyle ıslatılmış yulaf koydum, kahveye de tatlandırıcı koyarsam daha güzel olacakmış. Chiayı da az koymuştum o biraz artarsa kıvamı daha katı olacak. Geliştirilebilir ama beni kesti tatlı olarak 😁

Üzdün, ama saldın yani ne yedin ne ettin bilmiyoruz🙄 neyse bakalım bu hafta bi tam dikkat etsene nolacak bakalım 😋 2 gün 7000 bin üstü adım ceza 🫨🙂↔️🙂↕️
Salı günü okullar açılıyo ondan sonra rahatım ama şu an burda Paskalya. Kovayla çukulata şeker alındı. Okula gitmesi lazım acil bxbxb🥺

Back
X