Kızlar merhaba yeni üye oldum size bi kaç sorum olucakti ovulasyon testi yaomaya başladım bu ay ve beklenen yumurtlamdan 2 gün önce yumurtlama oldu adetim 6 gün sürer yaklaşık 29 30 günde bir olurum 14.dun yumurtlama oldu o günleri değerlendirdik o günden sonra test yaomadim 4.gun ovu.testj yaptım ve hala çift çizgi baya koyu gözüküyordu devam ettim 3 gün daha aynı 5.gun siliklsti ve catladiguni anladım o günüde değerlendirdik yumurtlamaya göre bugün uygulamaya göre 2 gün sonra adet olmam lazımerken gebelik testi yaptım 4 gün önce negatif çıktı predictor.1 gün sonra nimo ve days comfort testi aldım ilk nimoyu yaptım az silik çizgi sonraki gün comfortu yaptım hiç çizgi yoktu ve aynı gün çok baş dönmesi yaşadım orucluydum ayın başından beri baş dönmesi yasamazken simdi baya baş dönmem oldu ve öğlen saati tekrar eczaneden test aldım ve orda da artimed vardı o teste güven olmadığını biliyldum ama yinede yapmak istedim ilk 5 dk içinde yine silik çizgi çıktı aynı gün mide bulantısı ve baş dönmesi devam etti bugün de aynı öyleydi mide bulantısı baş dönmesi var bu saatlerde kaşık ağlarım başladı önceki günlerde de vardı ama adet ağrısı gibi gıcık bi agri değil gaz sancısı gibi sol tarafımda var kan testi vermek de istemiyorum adetin geçmesini 3 4 gunubekliyorum ama sizce testler doğrumudur bi kaç kişiyle bu durumu konuştum henüz ailelere bisey demedim kesinlik olmadan