- 30 Aralık 2009
- 4.429
- 18.147
- 733
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay tebrik ederim canım, hep birlikte iyi ki varizOrenda leslie yi hic duymamistim burada gorunce bi bakmistim gozume basit gorunmustu.. hey yavrum hey sen kim leslie yi begenmemek kim. Hayatimda ilk defa cezadan dolayi biraz once 40 dakika yaptim. Su an beni anam gorse tanimaz ruhlar bolgesindeki kirmizi seytana benzedim oyle kirmiziyim. Giysim islakliktan 1 kilo gelir tartiya koysam
bende meger ne kondusyon kalmis ne koordinasyon.. elim ayagima dolandi yaparken pancar gibi oldum. En az 6 kere artik biraksam mi dedim ama bir sekilde birakmadim nasil birakmadim bende bilmiyorum. Ve inanir misiniz kizlar ben vaktiyle bu hale gelmeden once kosu takiminin gözdesiydim aaah ah.
sorumsuzca yiyip icip yatmanin bedelini ya canimla ya yasam konforumla odeyecektim ya da sporla. Kismet leslieyeymis. Yillardir bir ilk bu çabam. Buradaki su enerji sayesinde cidden. Ayyy sizi seviyorum kizlar. Bibi de olsaydida gorseydi bu gunlerimi. Spor yaptim ben hahayy
![]()
Bende ilk başladığım da çok basit gelmişti, ne var bunda kolunu kaldır bacağını kaldır falan diyordum ama tabi öyle değil zamanla alıştı vücudum. Ondan sonra chloe thing yaptım o çok zor geliyorOrenda leslie yi hic duymamistim burada gorunce bi bakmistim gozume basit gorunmustu.. hey yavrum hey sen kim leslie yi begenmemek kim. Hayatimda ilk defa cezadan dolayi biraz once 40 dakika yaptim. Su an beni anam gorse tanimaz ruhlar bolgesindeki kirmizi seytana benzedim oyle kirmiziyim. Giysim islakliktan 1 kilo gelir tartiya koysam
bende meger ne kondusyon kalmis ne koordinasyon.. elim ayagima dolandi yaparken pancar gibi oldum. En az 6 kere artik biraksam mi dedim ama bir sekilde birakmadim nasil birakmadim bende bilmiyorum. Ve inanir misiniz kizlar ben vaktiyle bu hale gelmeden once kosu takiminin gözdesiydim aaah ah.
sorumsuzca yiyip icip yatmanin bedelini ya canimla ya yasam konforumla odeyecektim ya da sporla. Kismet leslieyeymis. Yillardir bir ilk bu çabam. Buradaki su enerji sayesinde cidden. Ayyy sizi seviyorum kizlar. Bibi de olsaydida gorseydi bu gunlerimi. Spor yaptim ben hahayy
![]()
Ayyy evet cidden spor salonuna firsat bulamiyorum diye tribe giriyordum meger evdede pluyormusAy tebrik ederim canım, hep birlikte iyi ki varizbak evde de ter atılabiliyormuş
![]()
O ne ki onuda bilmiyorum ben cok gerideyim bu konularda anlasilanBende ilk başladığım da çok basit gelmişti, ne var bunda kolunu kaldır bacağını kaldır falan diyordum ama tabi öyle değil zamanla alıştı vücudum. Ondan sonra chloe thing yaptım o çok zor geliyor![]()
Yarın atcam aşko benim tartı yokY YagmurkanSafransari
Monica_
kediannesi0
dolunaybekler
monoi
seyda586
my mister
gelengiden kızlar tartı günü
![]()
Oki canumYarın atcam aşko benim tartı yok![]()
Değiştirdim canım 1.6 gitmiş heyt beBen dün diyetisyenimde tartıldım aslında şimdi evden de baktım. Yalnız ilk kilom diyetisyen tartısında 72.8 di onu acaba değiştirebilir miyiz? Şu an da 71.2 ilk hafta 1.6 kg vermişim![]()
Eki Görüntüle 3579774
Kız bana link atsana özeldenOrenda leslie yi hic duymamistim burada gorunce bi bakmistim gozume basit gorunmustu.. hey yavrum hey sen kim leslie yi begenmemek kim. Hayatimda ilk defa cezadan dolayi biraz once 40 dakika yaptim. Su an beni anam gorse tanimaz ruhlar bolgesindeki kirmizi seytana benzedim oyle kirmiziyim. Giysim islakliktan 1 kilo gelir tartiya koysam
![]()
Kurufasülye yapıyorum no pilav eşliğindeNe yiyorsunuz![]()
Canım sabah attım ben.Y YagmurkanSafransari
Monica_
kediannesi0
dolunaybekler
monoi
seyda586
my mister
gelengiden kızlar tartı günü
![]()
Yarın sabah hemen gönderiyorumY YagmurkanSafransari
Monica_
kediannesi0