Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

550 gr vermişim :olamaz:
IMG_1186.webp

Orenda Orenda leslie yi hic duymamistim burada gorunce bi bakmistim gozume basit gorunmustu.. hey yavrum hey sen kim leslie yi begenmemek kim. Hayatimda ilk defa cezadan dolayi biraz once 40 dakika yaptim. Su an beni anam gorse tanimaz ruhlar bolgesindeki kirmizi seytana benzedim oyle kirmiziyim. Giysim islakliktan 1 kilo gelir tartiya koysam😂 bende meger ne kondusyon kalmis ne koordinasyon.. elim ayagima dolandi yaparken pancar gibi oldum. En az 6 kere artik biraksam mi dedim ama bir sekilde birakmadim nasil birakmadim bende bilmiyorum. Ve inanir misiniz kizlar ben vaktiyle bu hale gelmeden once kosu takiminin gözdesiydim aaah ah. 😂 sorumsuzca yiyip icip yatmanin bedelini ya canimla ya yasam konforumla odeyecektim ya da sporla. Kismet leslieyeymis. Yillardir bir ilk bu çabam. Buradaki su enerji sayesinde cidden. Ayyy sizi seviyorum kizlar. Bibi de olsaydida gorseydi bu gunlerimi. Spor yaptim ben hahayy😂

Orenda Orenda leslie yi hic duymamistim burada gorunce bi bakmistim gozume basit gorunmustu.. hey yavrum hey sen kim leslie yi begenmemek kim. Hayatimda ilk defa cezadan dolayi biraz once 40 dakika yaptim. Su an beni anam gorse tanimaz ruhlar bolgesindeki kirmizi seytana benzedim oyle kirmiziyim. Giysim islakliktan 1 kilo gelir tartiya koysam😂 bende meger ne kondusyon kalmis ne koordinasyon.. elim ayagima dolandi yaparken pancar gibi oldum. En az 6 kere artik biraksam mi dedim ama bir sekilde birakmadim nasil birakmadim bende bilmiyorum. Ve inanir misiniz kizlar ben vaktiyle bu hale gelmeden once kosu takiminin gözdesiydim aaah ah. 😂 sorumsuzca yiyip icip yatmanin bedelini ya canimla ya yasam konforumla odeyecektim ya da sporla. Kismet leslieyeymis. Yillardir bir ilk bu çabam. Buradaki su enerji sayesinde cidden. Ayyy sizi seviyorum kizlar. Bibi de olsaydida gorseydi bu gunlerimi. Spor yaptim ben hahayy😂
Ay tebrik ederim canım, hep birlikte iyi ki variz🥰😘 bak evde de ter atılabiliyormuş🫠

Bende ilk başladığım da çok basit gelmişti, ne var bunda kolunu kaldır bacağını kaldır falan diyordum ama tabi öyle değil zamanla alıştı vücudum. Ondan sonra chloe thing yaptım o çok zor geliyor 😭😭

Ay tebrik ederim canım, hep birlikte iyi ki variz🥰😘 bak evde de ter atılabiliyormuş🫠
Ayyy evet cidden spor salonuna firsat bulamiyorum diye tribe giriyordum meger evdede pluyormus 😂 tesekkur ederim.😍
Bende ilk başladığım da çok basit gelmişti, ne var bunda kolunu kaldır bacağını kaldır falan diyordum ama tabi öyle değil zamanla alıştı vücudum. Ondan sonra chloe thing yaptım o çok zor geliyor 😭😭
O ne ki onuda bilmiyorum ben cok gerideyim bu konularda anlasilan 😂 alisinca bakayimda bende yapayim cok gaza geldim😄

Kız bana link atsana özelden

Sabah normal kahvalti ettim. Sonra 1 saat yürüdüm gelince kahve+delly yedim.
Buzluğa atıstirmalik yaptim 1 tatli 1 tuzlu tatli olanin tanesi yaklasik 60 tuzlu olanin 45 kalori. 1 er tane tadlarına baktım.
dondurma yaptim yine bal badem ve çilrkli. Bal badem yaklasık 180 kalori. Sacma sapan yemiş oldum ama sagliksiz ve asiri bişry yemedim. Acikmam diye umuyorum🫠
1000010980.webp1000010982.webp1000010986.webp1000010987.webp

Kahvaltı 1 bardak kefir 2 dilim ekmek 3 zeytin biraz peynir domates salatalık
Ara öğün yeşil çay ve gronala bar
Akşam :fırında cipura yanında 5 dilim patates 5 yk tam buğday makarna
Akşam Ara öğün olarak Türk kahvesi ve çiğ kuruyemis yarım avuç yiyeceğim
2 litre su tukettim
1.5 saat spora gittim kardiyo ve günlük programımı tamamladım 🥰🥰

Kahvaltı
Menemen
Avucum buyuklugunde bir lavaş
Biraz peynir

Ara
1 hurma
4 kaşık yoğurtlu kereviz

Akşam
Fırında tavuk patates karnıbahar
4 kaşık yoğurtlu kereviz

Şimdi 1 bardak kefir içeceğim.

Ben bugün biraz bozdum ama hafta başı sayılır ilerleyen günlerde toparlarım
Orenda Orenda
2. Hafta 7. Gün
Kahvaltı : 4 krep, haşlanmış yumurta salatası, yeşillik, tahin pekmez, peynir, zeytin, 1 tatlı kaşığı saralle, 1 tatlı kaşığı fındık ezmesi

Akşam: 4 yk pirinç pilavı, 3 yk et sote, 2 yk salata, 2 yk yoğurtlu kapya, 1 kase tarhana çorbası, 3 adet zeytinyağlı sarma, 2 tane şekerpare

Back
X