silagülcüm çok teşkr ederim oylar için.dağıt vala herkese dinlesinler.belki bigün biyerlerde bizim şarkıyı duyarım.ne güzel olur...cabikcim 20 oy gitti benden.arkadaşlarada linkinizi gönderdim
selam arkadaşlar
dün 10 da kahvaltım tam tahıllı ekmekle tost (oğlumla koçiş hazırladı yemesem olmaz dimi:asigim:)1 çay,2 kaşık ahududu reçeli domates ve salatalık
sonra saat 13 de 1 magnum(biliyorum bu aralar abarttım ama stresli olunca yemek yemesem aramam ama tatlı yemek istiyorum yoksa asabi olyorumÇok üzgünüm çoook)klava:
sonra dışarı çıktık 10 saat aç kalınca içim bayımlı saat 20 de 1 muz dışarda kalori bombası yemeyeyim diye
saat 22 de evi zor bulduk
eve gelince ananas ve azcık kazandibi yedimklava: tüm gün yediğim bu kadar bol su
figenk24 tarifin için teşekkürler canım.
compass cım hakkında hayırlısı olsun canım.dilerim istediğin işe kavuşursun.çocuk konusuna gelince evet haklısın acayip yoruluyor insan.bide benimki gibi canavar olursa.onu başetmeye çalışırken halimi görenler acıyarak bakıyor valla. ALLAH yardımcın olsun diyenler bile çıkıyordelikafaduldenhem onunla ilgilenip hem işlerimi halletmeye çalışmak çok yorucu
napim bacum iş yapmayımda kociş çok yoğun bu aralar gece gündüz bilgisayarda adamcağız tatilde bile ,boş vaktindede dışardaki işleri halletmeye çalışıyoruz:1shok:yardımcı olamıyor.
bende kendim yapmayınca bi işi içim rahat etmiyor malisef. eve kadın geliyordu ben onun peşinden tekrar yapıyordum.o yüzden vazgeçtim.nereye kadar gider nerde pes ederim bilememlaelaelaelaelaeyavaş yavaş çürüğe ayrılıyorum zatensenağlama
cabikcim sılagülcüm valla düğüne az kaldı ama iyice panik sinir yoğunluğu var bende stresten de kilo alabiliyor benim bünye gerçi çok da dikkat ediyorum yediklerime gene de ama su içse yarayanlardanım( bgn bi ceket beğendim ekolde beyaz renkte 40 beden giydim sırtı olmadı kolları çok kastı moralim bozuldu benim de eve geldim sırtımı ölçtüm 50 cm çıktı :S babamınkini ölçtüm 53 cm çok geniş sırtım var havaalanı olur yane
compas_rosecum garanti bankasının sales trainee pozisyonu için girdim sınava bakalım kısmet bu hafta içinde açıklanır heralde
kız çok moralim bozuldu ceket olmayınca dedim o kdr kilo verdik hala 40 bedene giremiyorum senağlama eve geldim aynı markadan aldığım başka bi ceket vardı onu giydim o da 40 beden o çok güzel oldu hatta biraz daha rahat oldu aklıma omuzlar geldi du dedim bi ölçiyim sonuç ortada işteİlk olarak şunu söyleyeyim hiç sırtımı ölçmek aklıma gelmemeişti. AY çok alemsin güldürdün valla beni kaydirigubbakcemile3
Hangi okuldan mezun oldun ya da oluyorsun?
garanti torpilin az döndüğü bir yer eğer kendini gösterirsen daha doğrusu bu işi çok istediğini gösterirsen alırlar.
Bir de garanti dış görünüşe çok önem veriyor. Ben Garanti'nin Ankara Bölge Müdürlüğünde staj yaptım. Oradakiler de pazarlama sorumlularıydı yani eğer Ankara bölgesinde çalışacaksan onların senin üstlerin olacak.
Neyse sınav açıklandıktan sonra bana haber ver sana mülakatla ilgili birkaç tüyo veririm, çünkü benim yanımda mülakat yaptılar bir sefer... yerimseniben
İnşallah olur hadi hayırlısı bakalım
arkadaşlar merhaba kütahyadan sevgilerle bugün saah bir dilim diyet ekmek bir parça peynir beş tanede yeşil zeytin yedim aralarda bol su içiyorum onuda belirteyim sabahta bir saat yürüdüm öğlen bir kase müsli yedim aradada gene bol su ve bir tane diyet çikolata yedim akşamada yemekte annemlerdetyiz annem bile yemekleri bana göre yapıyor bu kadar azinliyiz yani ailece karnı yRIK YAPMIŞ AZ YAĞLI YAĞSIZ KIYMADAN PATLICANLARIDA KÖSLEMİŞ ÖYLE YAPMIŞ :) AKŞAMA MENÜM BİR KARNI YARIK AMA KÖSLENMİŞ BOL SALATA HEPİNİZE İYİ AKŞAMLARRR :)
canım benim de canım başka şeyleri çekmese de dondurma acayip çekiyor.
Normalde ben kışın bile dondurma yiyen bir insanımdır o derece yani.
Ama bu dondurma olayını da şöyle dengelemey çalııyorum eski diyetisyenimin de dediği algidanın light dondurması var, kalorisi baya düşük sen de ondan al.
ve ondan sadece 3 yemek kaşığı kadar yiyiyorum... ama dolu dolu değil kaşıklar...
3 çeşit var kutunun içinde her çeşitten 1 kaşık... Böylece hem dondurma yemiş oluyorum hem de diğer dondurmalar kadar kalori almıyorum...
Sen hem de hep magnum yiyorsun en kalorilisi de o....
Nacizane tavsiyem sana budur...
canım benim annem de senin gibi,
ama yaş daha da ilerleyince bunlar kötü bir şekilde ortaya çıkıyor.
Öyle ki doktoru bile yaşınıza göre harket edin lütfen demiş.
Bizim ailede kimsede kemik erimesi yok annemde çıktı başlangıç seviyesinde ama ağrıları oluyor malesef...
İşte o da senin gibi eve kadın geliyor yıllardır annem ondan daha çok temizlik yapar, önceden bizim peşimizde koşturuyordu şimdi de ablamın çocuğunun ve ananenim peşinde koşturuyor...
Sana yapma demiyorum tabi ki mecburen yapıyorsun ama yavaş yavaş bölüm bölüm yap.... Hepsini aynı anda yapma lütfen...
Kendine dikkat et tatlım
cabikcim sılagülcüm valla düğüne az kaldı ama iyice panik sinir yoğunluğu var bende stresten de kilo alabiliyor benim bünye gerçi çok da dikkat ediyorum yediklerime gene de ama su içse yarayanlardanım( bgn bi ceket beğendim ekolde beyaz renkte 40 beden giydim sırtı olmadı kolları çok kastı moralim bozuldu benim de eve geldim sırtımı ölçtüm 50 cm çıktı :S babamınkini ölçtüm 53 cm çok geniş sırtım var havaalanı olur yane
compas_rosecum garanti bankasının sales trainee pozisyonu için girdim sınava bakalım kısmet bu hafta içinde açıklanır heralde
dün yediklerimi anlatarak bitireyim konuyu... bir gün geç yazıyorum işlerin yoğunluğundna kusura bakmayın
kahvaltı da çeyrek simit ve yarım ekmek peynir zeytin domates salatalık yedim ara öğünde 3 erik arada bi yeşil çay akşam az biraz makarna ve ızgara köfte akşam bi elma yedim yatarken de form çayı içtim evde yarım saat hareket yaptım
arkadaşlar merhaba kütahyadan sevgilerle bugün saah bir dilim diyet ekmek bir parça peynir beş tanede yeşil zeytin yedim aralarda bol su içiyorum onuda belirteyim sabahta bir saat yürüdüm öğlen bir kase müsli yedim aradada gene bol su ve bir tane diyet çikolata yedim akşamada yemekte annemlerdetyiz annem bile yemekleri bana göre yapıyor bu kadar azinliyiz yani ailece karnı yRIK YAPMIŞ AZ YAĞLI YAĞSIZ KIYMADAN PATLICANLARIDA KÖSLEMİŞ ÖYLE YAPMIŞ :) AKŞAMA MENÜM BİR KARNI YARIK AMA KÖSLENMİŞ BOL SALATA HEPİNİZE İYİ AKŞAMLARRR :)
merhaba kızlar çok şükür bilgisayarım oldu artık sizlerleyim..
nasılsınız neler yaptınız geçmişi okuyamadım.,,
şimdilik merhaba diyeyim dedim bundan sonra ayrılık yokk..
hoşgeldin canım ösledik seniŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?