gözünaydın canım hadi hayırlısı ALLAH utandırmasın yarabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın.
canım bide sizin şu şarkı linkini verirmisin. sırf sana oy verebilmek için fanta aldım nasip olmadı üye olup oy vermek.zamanı geçmemiştir umarım.
canım sanki ekmek fazla gibi geldi bana:uhm:ben yiyemiyorum belki o yüzden olabilir .bende ödem yapıyor.senağlama
selincim çok teşekkür ederim.çok mutlu oldum beğendiğiniz için...evet genelde bahaya benzetiyorlar abimin sesini...bende nacizane :))) vokal yaptım işte.cabik canım linkini bütün arkadaşlarıma verdim inan herkes bayıldı abinin çok buğulu bir sesi var geleceğin baha sı bizce.. senin sesin harika çıkışlarda harikasın abin duymasın kıskanır belkim kaydirigubbakcemile3 inş. başarılı olacaksınız
selam kızlar dün giremedim nete pcme format attım çok uzun sürdü gece bitti ancak bende bitmiştim tabiki o saatte kafamçokkarıştı
sınavım çok iyi geçti valla inşallah kazanırım ama herkes banka için torpil lazım diyo bende de o yok senağlama hakkımda hayırlısı artık
4 temmuzda evlencem sılagülcüüm onunda telaşı var her gün ayrı bi iş çıkıyo ordan praya gitmekten yorgun düşüyorum vallahi ama ii de olmuyo deil yani evde oturup sıkılmıyorum hareket oluyoşakkıdı
silagül çok değil bence ekmek diyetisyenlerde sabah öğle akşam 2 şer dilim ekmek veriyo ekmek yenmesse daha çok yemek yeniyo ve buda daha fazla kalori demek.....yazın ekmek yerine semizotu yerseniz oda tok tutuyo ve daha sağlıklı.....
rose canım allah hayırlısını versin canım bu kadar üzülme demesi kolay ama unutma stres hastalık demek hiç bişey sağlığından önemli değil....
dün öğlen 2 dilim ekmek 1 tabak çorba 4 tane tavuk köfte ayran
akşam 1 tabak pilav üstü nohut yedim(tabaklarım küçük hani derler ya önce gözünü sonra karnını doyur diye küçük tabak kullanmak avantaj ) arkadaşlarla beraber canımız istedi yaptık güzel olmuştu valla...yanında ayran
sabah 1 tane tost ama saralleli tost çayyyyy
selam kızlar nasılsınız bakalım.ben iyiyim Allaha şükür.
ne yedim içtim yazayım hemen:
sabah:
bir topkek iki fincan şekersiz çay.20 dk yürüyüş
öğle:
bir adet küçük iber dolması
selincim çok teşekkür ederim.çok mutlu oldum beğendiğiniz için...evet genelde bahaya benzetiyorlar abimin sesini...bende nacizane :))) vokal yaptım işte.
gzdecskn canım düğününe az kalmış..vermen gereken kiloda az kalmış :)) bence düğüne kadar hedefine yaklaşabilirsin.ha gayret.bozma.gelinliğin içinde şööle kuğu gibi salınırsın inşallaaaaahhhhh...bankayada girersin inşallaaahhh :))
compass_rosecim dersane işi yattı yazmıştım.pek tavsiye etmediler o dersaneyi bende vazgeçtim.artık hayırlısı olsun demekten başka çare yok...
neyse datluklar ben kaçayım öpüyorum sizi..hoşçakalın..
merhabalar kızlar.bugün çook gezdim.çok yorgunum.nasıl sıcak yaaa..
buarda benm dersane işi yattı kızlar ya.iyi ettim yoksa kötümü bilemedim.o dersaneden çıkan bir arkadaşa sordum nasıl gireyimmi diye.hiç tavsiye etmedi.maaşları yatırmıyolarmış.yatsada eksik yatıyomuş.zaten asgari ücret alcaktım.yorulduğuna değmez dedi.hiç disiplin yok dedi.bende vaz geçtim.zaten içime sinmeyen bişeyler vardı..neyse hayırlısı değilmiş demekki.
canımcım linki vereyim dinle...geç kalmadın oy vermek için ama fanta değül bacum yedigün kapakları oluyor :))) olsun sen dinlesen yeter..
Yedigün Yıldızları
burdan dinle canım.abimin diğer şarkılarıda var ama çok eski şarkılarıdır onlar.benle söylediği ise unutamam asla seni(zor aşk) adlı şarkı...
4 temmuzda evlencem sılagülcüüm onunda telaşı var her gün ayrı bi iş çıkıyo ordan praya gitmekten yorgun düşüyorum vallahi ama ii de olmuyo deil yani evde oturup sıkılmıyorum hareket oluyoşakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?