kıskanç rose kıskanç rose lülülülülülü bak takımın en iyi kilo verenide benim bana yetişemezsin kiii :roflol: :roflol: (şaka yapıyorum ama yarışmak iyidir )takımın cadısı olduğumu nasılda belli ediyorum ama kaydirigubbakcemile3
evet ya cabik 4 ay oldumu günler ne çabuk geçti vayy beeee........
bu arada ben takımın kayıb elemanı oldum valla ama giremedim kızlar kusura bakmayın yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz a.s. a.s. sağlıklı ve dengeli kilo vererek çıtır olarak mezun olmanız dileğiyle...
silagul canım geçmiş olsun ben 13 yaşındaydım acil olarak ameliyata almışlardı apandistten allah yardımcın olsun canım...
yediklerime gelince sabah 1 dilim peynir 1 domates 2 dilim ekmek
öğlen 2 dilim ekmek 1 tabak çorba 1 tabak salata
az önce 2 tane hanımgöbeği tatlı yedim
akşam 1 tabak kuru fasulye 1 tabak pilav ( tabaklar küçük ve dolu değil ) salata 1 dilim ekmek hazırladım...
yarın tekrar gelirim kızlar öpüldünüzz a.s.
compass_rose canımcım evet ben gireli 4 ay olmuş.ne çabuk geçiyor zaman...birde ben çok disiplinli olamadım bir türlü.düzenli devam etseydim diyete çabuk giderdi ama aralarda çok bozdum fazla kaçırdım işte o yüzden olmadı ama artık olur inş...zaten biraz dişimi sıksam çabuk gidiyorda irade zayıf ben şişko olunca :))))) olmuyiii..hem kırılmak ne demek iyi oluyor bööle ben eleştirilmeyi severim.olumlu yada olumsuz.yermek için değil benm için yapılan eleştiriye her zaman açığım şekercim...öpüyorum.hadi iyileş gel yarışacazzzzz :jeyyar:
selam kızlar uğrayamadım kusura bakmayın benim oğlan yine hasta bu sefer baya kötü oldu ateş titreme nöbetleri dün hiç uyumadık bugünde haber vereyim diye girdim şimdi yatıyor bademcik şişti iç kulak iltahaplanmış bide modül varmış kulak altında ceviz gibi şişti babası götürdü doktora dün ilaç veriyoruz ama bakalım hemen yazayım yediklerimi dün 3 tane gün kurusu 2 bardak su öğle tost akşamda 2 kaşık tavuk sote bugün sabah 2 tane gün kurusu 1 bardak su arkasından kahvaltı yaptım peynirli omlet zeytin 1 dilim ekmek domates öğle yine tost yedim ama yağsız tuzsuz okul kantininden akşamada mercimek çorbası yaptım birazdan yicez bana müsade uğrayamazsam kusura bakmayın ama yazmaya çalışırım öptüm kızlar
selam kızlar uğrayamadım kusura bakmayın benim oğlan yine hasta bu sefer baya kötü oldu ateş titreme nöbetleri dün hiç uyumadık bugünde haber vereyim diye girdim şimdi yatıyor bademcik şişti iç kulak iltahaplanmış bide nodül varmış kulak altında ceviz gibi şişti babası götürdü doktora dün ilaç veriyoruz ama bakalım hemen yazayım yediklerimi dün 3 tane gün kurusu 2 bardak su öğle tost akşamda 2 kaşık tavuk sote bugün sabah 2 tane gün kurusu 1 bardak su arkasından kahvaltı yaptım peynirli omlet zeytin 1 dilim ekmek domates öğle yine tost yedim ama yağsız tuzsuz okul kantininden akşamada mercimek çorbası yaptım birazdan yicez bana müsade uğrayamazsam kusura bakmayın ama yazmaya çalışırım öptüm kızlar
MERHABALAR ARKADAŞLAR..NASILSINIZ...
BEN ıDARE EDERıM ıŞTE...BıRAZCIK EVıMDE PROBLEMLER VAR..ıNŞALLAH ÇÖZÜMLıYCEM..ONDAN SONRA ıNŞALLAH KAFAM DıNÇ OLUCAK ..UMUYORUM YANı..
HEPıNıZE DıLEKLERıNıZ ıÇıN TEŞEKKÜRLER EDıYORUM VE SıZLERı ÇOK SEVıYORUM..BENı UNUTMADIĞINIZI DA GÖRÜYORUM...a.s.
EWET NAM ABLAMIZIN MODEMıNıN ADAPTÖRÜNDE PROBLEM VAR..ıNŞALLAH HALLEDıCEK...YOKSA ÇILDIRMALARA GEÇER VALLLA HAAAAA..delikafadulden
HASTALARIMIZA ŞıFA DıLıYORUM...
ARADA GıRıP YOKLUYORUM SıZLERı,KUSURUMA BAKMAYIN LÜTFEN...
KENDıNıZE VE ÇOCUKLARINIZA ıYı BAKIN..a.s.
GÖRÜŞMEK ÜZERE ARKADAŞLARIM...alkisalkisalkis
bernuşum canım gelmiş denk gelemedik ya
canım herşey hallaolur sıkma canını seni çok seven dostların biz burdayız
ve bir aileyiz seni bekliyoruz canım..
hey aşkusuuuuuuuŞeniz tam sana kavuştum derken artık hep beraberiz derken
modemin azizliğine ugradıkŞenizhay şansıma ne edeyim bensenağlama
çabuk hallolur inşallah çoz özledim aşkusu
kızlar bugün aniden çat kapı misafir geldi öyle yakın yerdende değil
anaa apar topar misafirin yanında bişeyler yaptım şükürki evler topluydu
anacım bebkli karının evine hiç haber vermeden gelirmi yahukötükedihüso
neyseki attlattım ama bide bana sorun ...
yediklerime gelince öylene biraz kızcanız sanırımkötükedihüsoklava:
ögle,1kase kısır,1pohça,3bardak tek şekerli çay
ara yok
akşam 1dilim kepek ekmek
1porsiyon bezelye yemegi
1kase cacık
2litre su içtim dahada içerim
spor yok..senağlamasenağlama
canım merhabaMisafirlerin de belki sana iyilik yapmak istemişlerdir,
hani çocuğu var şimdi bizim için bişeyler hazırlamaya uğraşmasın diye...
3.TAKIM ** 101. ETAP **
sılagul( 62.0/ / /% )
kararsız ( 59.2/ / / % )
selin34 (64.6/ / / % )
compass rose ( 71.2/71.2 /0.0 /%0.0)
cabik (76.2/ / / % )
ademel(75.2 / / / %)
rainbow87(124.5 / / / %)
3.TAKIM TOPLAM KİLO(532.9/ / / %)
Kızlar şimdillik bu listeyle idare edelim.
Çünkü yeni gelen arkadaşları nasıl ekleyeceğimi bilemedim, çünkü onlar yeniden aramıza katılanlar. O yüzden onları nam ablacım bir şekilde halleder diye düşünüyorum.
Ama en azından bunu yapim ki kolaylık olsun dedim.
MERHABALAR ARKADAŞLAR..NASILSINIZ...
BEN İDARE EDERİM İŞTE...BİRAZCIK EVİMDE PROBLEMLER VAR..İNŞALLAH ÇÖZÜMLİYCEM..ONDAN SONRA İNŞALLAH KAFAM DİNÇ OLUCAK ..UMUYORUM YANİ..
HEPİNİZE DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER EDİYORUM VE SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM..BENİ UNUTMADIĞINIZI DA GÖRÜYORUM...a.s.
EWET NAM ABLAMIZIN MODEMİNİN ADAPTÖRÜNDE PROBLEM VAR..İNŞALLAH HALLEDİCEK...YOKSA ÇILDIRMALARA GEÇER VALLLA HAAAAA..delikafadulden
HASTALARIMIZA ŞİFA DİLİYORUM...
ARADA GİRİP YOKLUYORUM SİZLERİ,KUSURUMA BAKMAYIN LÜTFEN...
KENDİNİZE VE ÇOCUKLARINIZA İYİ BAKIN..a.s.
GÖRÜŞMEK ÜZERE ARKADAŞLARIM...alkisalkisalkis
selam kızlar uğrayamadım kusura bakmayın benim oğlan yine hasta bu sefer baya kötü oldu ateş titreme nöbetleri dün hiç uyumadık bugünde haber vereyim diye girdim şimdi yatıyor bademcik şişti iç kulak iltahaplanmış bide modül varmış kulak altında ceviz gibi şişti babası götürdü doktora dün ilaç veriyoruz ama bakalım hemen yazayım yediklerimi dün 3 tane gün kurusu 2 bardak su öğle tost akşamda 2 kaşık tavuk sote bugün sabah 2 tane gün kurusu 1 bardak su arkasından kahvaltı yaptım peynirli omlet zeytin 1 dilim ekmek domates öğle yine tost yedim ama yağsız tuzsuz okul kantininden akşamada mercimek çorbası yaptım birazdan yicez bana müsade uğrayamazsam kusura bakmayın ama yazmaya çalışırım öptüm kızlar
bernuşum canım gelmiş denk gelemedik ya
canım herşey hallaolur sıkma canını seni çok seven dostların biz burdayız
ve bir aileyiz seni bekliyoruz canım..
hey aşkusuuuuuuuŞeniz tam sana kavuştum derken artık hep beraberiz derken
modemin azizliğine ugradıkŞenizhay şansıma ne edeyim bensenağlama
çabuk hallolur inşallah çoz özledim aşkusu
kızlar bugün aniden çat kapı misafir geldi öyle yakın yerdende değil
anaa apar topar misafirin yanında bişeyler yaptım şükürki evler topluydu
anacım bebkli karının evine hiç haber vermeden gelirmi yahukötükedihüso
neyseki attlattım ama bide bana sorun ...
yediklerime gelince öylene biraz kızcanız sanırımkötükedihüsoklava:
ögle,1kase kısır,1pohça,3bardak tek şekerli çay
ara yok
akşam 1dilim kepek ekmek
1porsiyon bezelye yemegi
1kase cacık
2litre su içtim dahada içerim
spor yok..senağlamasenağlama
ayyy, nam abla görse kızardı valla bu ne yahu kimse uğramamış.
2. sayfaya kaymıştı valla topiğimiz...
herkese tünaydın kızlar,
ilk önce dün ile başlayayım.
sabah 1 bardak tek şekerli nescafe
sonra saat 10 gibi bir tane muz yedim.
Saat 13 gibi bir dilim ekmek light krem peynir, 1 tane domates 1 tane salatalık
saat 16.00 gibi bir bardak yeşil çat mate karışımı
saat 18.30 gibi 1 tabak yoğurtlu zeytinyağlı kabaklı havuçlu meze gibi birşey. Yanında da 1 dilim çavdar ekmeği.
Annemin uydurmasıdır ama ben acayip çok severim.
Size de tavsiye ederim.
İlk önce havuçları rendeleyip çok az zeytinyağıyla en küçük ocakta kısık ateşte biraz pişiriyorsunuz, sonra kabakları rendeleyip suyunu sıkıp havuçların üstüne koyuyorsunuz.
Biraz böyle altta havuç üstte kabaklar piştikten sorna tuz koyup karıştırıp kabaklar suyunu çekene kadar pişiriyorsunuz.
Sonra da sarımsaklı yoğurt ile soğuyunca karıştırıyorsunuz, tadı çok güzel oluyor.
Aslında ceviz de çok yakışıyor ama evde yoktu.
Bugün sabah 09.00da bir kupa tek şekerli nescafe..
o saaten beri 1 lt su (çok susamış olarak uyanmışım)
Bu arada kızlar biber hapını da sipariş verdim internetten bakalım artık yarın ya da ctesi elimde olur.
Hepinizi öpüyorum ve ben ders çalışmaya gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?