Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

BU ARALAR HALILARDAN HINCINI ALMIYORSUN ANLAŞILAN

ŞU HALILARI RAHAT BIRAK SILAGÜLa.s

yok abla bu aralar halılarla uğraşmıyom ona fırsat kalmıyor ki azcıkta tembel oldum galibakaydirigubbakcemile
eeee iki haftada da bir tüm halıları 3 er su silersen nolur, şimdi dizim yere koyunca belirli noktalara denk gelince acıyor. sağ el bileğimde de sorun var galiba-tatlicadiarzu-

canım geçmiş olsun,salgın var aman inşallah çabucak iyileşirsinizŞeniz

selam bacular
nassınız bakem
önce cevapları yazdım yine kusura bakmayın artıkım.
dün akşam yediğim sadece 4 adet kök tavuk but onuda zor yedim
dün bütün gün sağ yanım ağrıdı midem bulandı.apandisit belirtileri yaşadım eşim çok korktu şükür gece 12 ye doğru biraz rahatladım.
işin traji komik yanı hasta olduğumamı yanayım,çocuğu nere bırakıcağımamı.ne zor yalnız olmak işte bu konularda daha çok hissediyor insansenağlama.hastaneye götürsek durmaz ortalığı birbirine katıyor of of.
neyse şükür geçti.

bu sabah 7 de 1 kase sütlü nesfit
sonrasında azcık yatayım dedim ne mümkün benim aylık ziyaretci gelcekya 1 hafta önceden üşüme alıyor ayaklarım buz kesiyor yatakta bile ısınamıyorum-tatlicadiarzu-
benim canavarda kalkmamıştı neyse azcık gözüm dalmış kapı çaldı gazete geldi sinir oldum.
sonra yine yattım tam gözüm daldı yine zil ama ne çalmak durmadan oda aşağıdandı kimdi bilemem fisfisfis
dedim kalk sana yatmak yok
12 de komşumda 1adet türk kahvesi içtim
15 de 1 dilim kek 1 adet kıymalı poğaça ve yarı sütlü kahve
şimdilik bu kadar
görüşürüz bacularŞeniz

sılagülcüm yavrun şimdi kaç yaşında oldu..allah gecinden versin sen hasta olsan artık mecburen babyla duracak ama oda işe gider aman izin alır tabi.

bu arada apandisit sağ tarafta oluyodu şimdi ağrın varmı durumun nasıl,keşeke bir doktora gitseydin bugün

canım geçmiş olsun,salgın var aman inşallah çabucak iyileşirsinizŞeniz

canım saolasın bugün iyiyiz birazŞeniz

sılagülcüm senin boy kaçtı.kız böle hergün biribirimizi kontrol edelimde ne iyi ne kötü söyleyelimkurtulalım şu kilolardan kız.
şimdi sana degerlendirme yapıyom canısı
sabah ile ögle arası uyku düşüncesiyla zaman geçtiği için arada bişey yememne bişey diyemicem.
eh komşuda yenilen az kalori değil yaniiiiiklava:klava:
ama yinede komşuya gidilince azar azar tadılmakta gerekiyor kızıyolar malummkötükedihüso

sılagül hatırladınmı benim erkek tuttu:ecrin_bebek:

canım 5 yaşında ama ömrümün 50 yılını yedi sağolsun,anlamadım neyi nereme yedim çok ağlıyor herşeye kafamız şişiyorsenağlama

şimdi ağrım yok canım sağaolasınŞeniz

boyum 1.55 canım.

hatırladım benim verdiğim formülümü denedin ?yoksa tesadüfmü oldu?

canım 5 yaşında ama ömrümün 50 yılını yedi sağolsun,anlamadım neyi nereme yedim çok ağlıyor herşeye kafamız şişiyorsenağlama

şimdi ağrım yok canım sağaolasınŞeniz

canım aman seninde onunda ömrünüz uzun olsun ne yapalım ağlıya ağlıya büyüyecek bu yumurcaklar.ianan bu oğluşlar heralde böle bende yeni doğduğu zaman hep diyodum 10yıllık ömrüm düştü 1yıla daha dur ilerde neolcamızda belli değil..

canım benim oğlumu hiç düşünmedimiz bir anda oldu tamamen tesadüff

ama inan 2kızdan sonrada güzel bir tesadüf oldu rabbim isteyen herkeze versin:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

boyunu ,kilonu fazla görmediğim için sormuştum ama kilo vermelisin şekerim

hadi bakalım söylene bak dimi ben daha yolun başındayım valla bana kızın bağırın çağırın ne derseniz deyin bu kiloları vereyim ben..

canım hayırlı evlat hayırlı insan olurlar inşallah sağlıkla sıhhatle

verirsin elbet,bende 5 seneden beri bıktım evlendiğimde 52 idim,2 ay iğne kullandım beni mahfetti yetmezmiş gibi 58 kilo oldum bide üstüne:mymeka:
58 ile hamile kaldım,80 le doğum yaptım eve geldim yine 80 dim şaka gibi yani 3.640 oğlum doğdu suyu şunu bunu derken bi 6-7 gider demişlerdisenağlama
sonra 1 yaşındayken hiç bişey yapmadan 61 kiloya düştüm.emzirdim yemekle aram yok zaten
sonra bi ilaca başladım 72 oldum 1.5 senedir buralardayım vermeye çalışıyorum.düzenli yemek alışkanlığım yok sporda olmayınca bide ilaçla alınan kilo zor gider diyorlar işte bakalım .ama sen bırakma şimdi çabuk verirsin.başarıcaz inşallah hepimizkaydirigubbakcemile5

kıskanç rose kıskanç rose lülülülülülü bak takımın en iyi kilo verenide benim bana yetişemezsin kiii :roflol: :roflol: (şaka yapıyorum ama yarışmak iyidir )takımın cadısı olduğumu nasılda belli ediyorum ama kaydirigubbakcemile3
evet ya cabik 4 ay oldumu günler ne çabuk geçti vayy beeee........
bu arada ben takımın kayıb elemanı oldum valla ama giremedim kızlar kusura bakmayın yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz a.s. a.s. sağlıklı ve dengeli kilo vererek çıtır olarak mezun olmanız dileğiyle...
silagul canım geçmiş olsun ben 13 yaşındaydım acil olarak ameliyata almışlardı apandistten allah yardımcın olsun canım...
yediklerime gelince sabah 1 dilim peynir 1 domates 2 dilim ekmek
öğlen 2 dilim ekmek 1 tabak çorba 1 tabak salata
az önce 2 tane hanımgöbeği tatlı yedim
akşam 1 tabak kuru fasulye 1 tabak pilav ( tabaklar küçük ve dolu değil ) salata 1 dilim ekmek hazırladım...
yarın tekrar gelirim kızlar öpüldünüzz a.s.

Son düzenleme:

haklısın ilaçla alınan kilo zor veriliyor bunlardan biride benim sende benim gibi yemekle aran yok ama yememek metobolizmayı yavaşlatıyor.kız ben oğluma 85 hamile kaldım 5 ayda 75 düştüm sonra tekrar 85 kiloyla doğum yaptım sezaryanla oldu 3 doğumum doğumdan 1 hafta sonra 75 kiloydum ne güzel sonra 72 düştüm ama hipo tiroit hastasıyım dengesiz beslenme ve hastalığımla 78 geri çıktım ama şimdi iyi gidiyorum darısı başına güzelim.
senindemi 2 kızın 1 oğlun var benim gibi bizde oğlanı planlayarak yapmadık ama aldırmaktanda korktum şimdi çok yaramaz bir oğlum varr allah uzun ve hayırlı ömür versin bütün evlatlarımıza :Saruboceq:

merhaba kızlar.nasılsınız.
bugün girdim ama net gidip geliyo bugünden beridir..
gülbeyza cvplar için teşkkür ederim canımcım.
nam ablacım söylemessen çatlarım amaaa :)) kilodan değilse meraktan çatlarım yani :)))
yediklerime geçeyim
sabah
b.peynir
iki dilm çavdr ekmeği arasında yedim
öğle
bir küçük kase şekersiz(sayılır) sütlaç

ara
bir tabak salata bir dilm çavdr

akşam yani az önce
bir kase çorba
birazcık fasulye yemeği
bir tane but
bir dilm çavdr

bukadaaarrr.hoşçakalın fıstıklarrr

compass_rose canımcım evet ben gireli 4 ay olmuş.ne çabuk geçiyor zaman...birde ben çok disiplinli olamadım bir türlü.düzenli devam etseydim diyete çabuk giderdi ama aralarda çok bozdum fazla kaçırdım işte o yüzden olmadı ama artık olur inş...zaten biraz dişimi sıksam çabuk gidiyorda irade zayıf ben şişko olunca :))))) olmuyiii..hem kırılmak ne demek iyi oluyor bööle ben eleştirilmeyi severim.olumlu yada olumsuz.yermek için değil benm için yapılan eleştiriye her zaman açığım şekercim...öpüyorum.hadi iyileş gel yarışacazzzzz :jeyyar:

beraber başarıcaz bitanemmmŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…