canım bende çok severim bende ben uydurdum sanıyordum:roflol:
ama ben çiğ olarak kabak ve havucu rendeleyip sarımsaklı yoğurtla karıştırıyorum sotelemiyorum.çok güzel oluyor.bazem mor lahanada katarım ,
bide kerevizi dene oda süper oluyor kereviz kokusunu hiç sevmem ama bunda anlaşılmıyor hemde çok faydalı.kerevizin kök kısmını rendele ister böyle sarımsaklı yoğurtla karıştır istersen içine çiğ olarak havuçta rendele kavurma yani sarımsaklı yoğurtla karıştır cevizde atabilirsin ay canım çektidelikafadulden
canım merhaba
sanırım bana iyilik için haber vermediler ama en azından yarım saat önce haber verselerdi daha iyi olurdu.inan insan çok panik oluyor..
biber hapını kullan bakalım sonuçlarıda bizede yazarsın..bu arada kaça sipariş ettin canım ilerde bende alabilirim..
bu arada tarif için teşekkürler.bende yapıyodum ama içine kabak koymuyodum sadece havuçla yapıyodum..
3.TAKIM ** 101. ETAP **
sılagul( 62.0/ / /% )
kararsız ( 59.2/ / / % )
selin34 (64.6/ / / % )
compass rose ( 71.2/71.2 /0.0 /%0.0)
cabik (76.2/ / / % )
ademel(75.2 / / / %)
rainbow87(124.5 / / / %)
3.TAKIM TOPLAM KİLO(532.9/ / / %)
gülbeyzacım senden haber bekliyorum bu hafta listeye dahilmisin .eğer dahilsen başlangıç kilonu yazarmısın
Ay canım ben öyle herşeyi çiğ yiemiyorum ama havuç ile kırmızı lahana iyi olujyor kesinlikle.
ben annemden gördüğüm için annem uydurdu sanıyorum :1rolleyes:
ya ben aslında gidip aktardan aalacaktım ama ayağımdan dolayı gidemedim.
Erkek arkadaşımı yollasam o beceremez gibi geldi.
Bu arada aktarlarda 40 tlmiş.
ben de internetten aldım.
Kadınlar kulubunde kullananlar bir sitede ucuza bulduklarını ve aktarlarda satılan ile aynı olduğundan bahsetmişler. Ben de onların dediği yerden aldım 13.40 tl artı kargo.
Kargo gelince ödeyeceğim ne kadar olduğuunu o zaman söyerim.
Bakalım nam ablacım çok sıkı bir diyet, spor ve biber hapıyla çok memnun kalmış.
Belki ben de işe yarar.
Benim çünkü baya bir durmuştu kilo vermem bir de bu ayağımın incinmesi olayı da çıkınca kesin kilo aldım. Belki hızlandırır kilo vermemi.
Ama canım emzirenler kullanamıyor, sen daha ne kadar emzireceksin?
günaydın kızlr 2 gündür boynum çok kötü robot gibi kaldım yine boyun düzleşmeside var bende bu havalar ve stres kötü geliyo inanın pc başına oturamadım hem hareket ettiremiyordum hemde gözüme kadar inen bir ağrı var.
600 gr vermişim bu hafta.........
günaydın kızlr 2 gündür boynum çok kötü robot gibi kaldım yine boyun düzleşmeside var bende bu havalar ve stres kötü geliyo inanın pc başına oturamadım hem hareket ettiremiyordum hemde gözüme kadar inen bir ağrı var.
600 gr vermişim bu hafta.........
14.TAKIM 102.etap
haysem (63.0/61.0/2.0/3.17%)
rose14 ( 82.0/82.0/0.0/0.0%)
neslihan ( 68.8/68.8/0.0/0.0%)
eylulce(81.9/81.2/0.7/0.85 %)
spagot(63.3/63.3/0.0/0.0%)
destinam(77.5/76.8/0.7/0.90%)
sıyah24 (68.8/67.0/1.8/2.62%)
sedaaa21(66.6/65.0/1.6/2.40%)
guleysa(67.1/67.1/0.0/0.0%)
14.TAKIM TOPLAM KILO (639.0/632.2/6.8/1.06%)
canlar kardeslerim su listeyi bir kontrol etseniz
ben sizinkini kontrol ettim sorun yok
compass_rose iyi hadi iyileştin sayılır canım.bomba gibi gel emi??sınavında da Allah yardımcın olsun su gibi çözz soruları innnşallaaaahhhhhmerhaba kızlar,
artık iyice basmaya başladım ama bileğimi kırmadan yürüyorum çünkü kırınca acıyor.
şu biber hapı da gelsin iyice bir rejime başlayayım.
şimdi ders çalışmaya dönüyroum pazar günü kpds var da, ona gireceğim.
Hepinizi öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?