Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

burada da hava çok kötü nasıl bir yamur yağıyor anlatamam, ama hızımızı kimse kesemez

evet benim oğlumda kendi kendine bakıyor
ben senin gibi genç değilim ki çocuk yapayım

tatlım sen az su tüketiyorsun

valla helal olsun size aşkusua.s.
hadi kız genç değilmiş hepimize bin basarsın sen enerjik hatunŞeniz

suyu yavaş yavaş çoğaltıyom aşkusua.s

MERHABA KIZLAR

BERNUŞ İLE ŞÖYLEEE GÜZEL BİR SOHBET KULAKLARINIZI ÇINLATTIK KIZLARyerimseniben

ÖĞLEN
15:00 1 KOCA KASE SALATA
1 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY

bir ara yanıyodum :asigim::asigim:demek sizdinizŞeniz

merhabalar kızlaaar..nasılsınız..

gülbeyzacım zzaten tek temennimiz o değil mi?birgün bizde başarı hikayemizi yazarız inşallahhhhh...ha birde sen önceden başardım demiştin.kaç kiloydun nekadar zayıfladın.ve en önemlisi nasıl geri aldın.bebişten dolayımı??çok soru sordum ama :)))

saol canım oğlum yakışıklı dimi maşallah bu resim tam artist resmi kız sende ses var yüz güzelliği var yakında vücut ölçüleri de tam olcek kim tutar seni

KARARSIZ oğlun çook yakışıklı emme yaşı azcıcıık küçük olmasaydıııı :))) canım iltifatın için teşk.o senin güzel bakışın...
BERNUŞ İLE ŞÖYLEEE GÜZEL BİR SOHBET KULAKLARINIZI ÇINLATTIK KIZLAR

nam ablacım neler kaynattınız...ay ben merak ederim kaydirigubbakcemile3

bişey eksik dimi :))) ne yedik içtik yazmamışım hemen yazayım:
bugün kendime geldim maaşallahhhhh...bozmayımda..
sabah
yok maalesef

öğle
bir küçük tabak pazı kavurması
bir tabak salata

ara
bir küçük kase yoğurt içine kepekli kıtır

akşam
bir kase çorba
bir tabak salata
bir dilim ekmk

hoşçakalın...

merhaba cabikçim iyiyiz canım sen nasılsın..

sorulara geçelim tatlım.daha önceden 90 kiloydum ,65 e kadar düşmüştüm

şimdi tekrar 85 kiloyumsenağlamasenağlama
bu kiloda olmam hamile kalmadan önce kilo almıştım tekrar,sonra hamile kaldım,doğumda yine kilo verildi süt olsun diye yedik tabi sonuç ortada ama artık dur diyorum kendime
az yemeyi düzenli beslenmeyi ve spor yapmayı ,hayatıma soktum bu düzeni oturtçam
çünkü kilolu olmak bir hastalık bence ben öle görüyorum .ve bu hastalıktan şifamı bulcam ,belki uzun sürcek ama şifamı bulcam

hadi bakalım birlikte vericez.bol hareket az kalori...

selam kızlar ben geldim dün yazacaktım unutmuşum gazetede okudum spordan sonra kahve için diyordu kahve içilirse spor sonrası hamlık olmazmış
gelelim yediklerime eski düzensizliğime geri döndüm acıkıncaya kadar yemiyorum kendimi zorlamıyorum ama bugün çok kuru beslendim yarın akşam yemeğinde sadece çorba içicem gelelim bugüne sabah 3 tane gün kurusu kayısı 2 bardak su öğle 1 tane açma 1 elma akşam 2 tane kabak dolması ve bol salata gün içinde bol bol su ve çay şimdi yatcam arkadaşlar bide her ay gelelenler geldi karnım belim çok kötü ağrıyor haftasonu iş yapacam diye üşüttüm galiba ağrım çok

KIZLAR GÜNAYDINLAR

SABAH BİR KALKTIMKİ MODEM ARIZALANMIŞ, BENDE BANKADA İŞİM VARDI HEM ONU HALLEDEYİM HEMDE BENİ MERAK ETMEYİN DİYE İŞTE ELEEE

SABAH
07:00 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
07:10 2 GÜN KURUSU
09:00 YARIM BARDAK MEYVE SUYU

YARIM LİTRE SU:içelim:

merhabalar kızlaaar..nasılsınız..

nam ablacım neler kaynattınız...ay ben merak ederim kaydirigubbakcemile3
SÖYLEMİYECEĞİM İŞTE:dilcikar:
cokacimcoook

merhabalar, festıcal cok yogun gecıyor 1 mayısta bıtecek, bu sırada yazmıyorum ama dıyete devma eıdyorm

SANKİ NELERİN SÜT YAPACAĞINI BİLMİYORMUŞ GİBİ:mymeka:
HOMİNİ GIRTLAK GÖTÜRDÜM DEMİYORDA:jeyyar:
HADİ BAKALIM ESKİSİ GİBİ 6 LI RAKAMLARI GÖRMEN DİLEĞİYLEŞeniz
AŞKUSUUUU
BEN GİRMEYE ÇALIŞACAĞIM KK YA AMA İNT. DÜZELMEZSE BURALARA GÖZ :1shok:KULAK OyerimsenibenL

selin beni 3 puanla geçmiş yaa karne notunda çok kıskandım :jeyyar:

Bu arada cabikcim senin 4 ay oldu mu yahu?
İnanamadım ona. Ama senin daha hızlı kilo vermen gerekirdi, çünkü rejimin başlarında insan daha çok kilo veriyor. Sonradan (şu anda bana olduğu gibi) vucüt daha çok direniyorum.
Tatlım o yüzden senin bence bir şok diyet falan yapman lazım.

Umarım yazdıklarımdan dolayı kırılmazsın, ama senin iyiliğin için söylüyorum.

yediklerime gelince bugün sadece sıvı tüketmeye karar verdim.
Çünkü kilo aldım sanırsam
sabah 1 tane nescafe 1 şekerli.
ondan 1 bardak süt.
şimdi de bir bardak light ice tea içiyorum.
Sabah 08.30'dan beri de 1 lt su içtim.
Bak nam alacım bu sabah yarım saat daha erken kalktım :)

Öptüm hepinizi.

ben suçsuzum inan ah bu çevremdekiler yokmu hep onlar ye ye dedikçe yedim sanırım benimde hamilelikte yediğim için işime geldi :asigim:bida yemem oğluşta büyüdü sayılır,bol su içince bile süt çok oluyor dikkat ediyom aşkusu yok bida artık zararlı yiyecekler..görücem aşkusu 6lı rakamları çünkü çok istiyom bu yaz sizde şayit olcanız belki 65 olamam ama 70kesin olucam çünkü eşim tatile götürcek böyle bıngıl bıngılmı gideyim olmazzzzzzzsenağlamasenağlama
canım sen merak etme ben buralardayım .ama gözümüz seni arıyor aşkusuŞeniz

bu modemlerin en uzun ömrü 2yıl oluyor aşkusu.sizinki kaç yıl oldu kullanıyosunuz

biz 3yılda 2ci modemi kullanıyoz,sorun inşallah hallonur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…