Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Orenda Orenda
Tartıda - görünce şımardım galiba bugün kapanış sıkıntılıydı azıcık🥲
Kahvaltı: menemen, 1 dilim tam buğday ekmeği, 5 zeytin, süzme ve kaşar peynir
Ara: türk kahvesi, kivi, az çilek, 1 ısırık granola bar(bunlar 5 saat içinde aralıklı oldu tek zamanda değil)
Akşam: ton balıklı salata, yarım dilim ekmek, avuç içi kadar tavuk ızgara
Ara: türk kahvesi, 3 tane biskrem ve 1 kaşık tahinli sufle🤭

Günaydın ☀️
Ben 1 kilo vermişim Orenda Orenda

Eklentiler

• IMG_6633.webp
    IMG_6633.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 4
Günaydııın bugün aşşırı motiveyim 💪🏻
Kahvaltımı yaptım, bebişi uyuttum. 15 dk Leslie yaptım. 1er dkdan 5 plank yaptım. Pancara döndüm 😂😂

Birkaç ince, fit kız gördü. Kendime üzüldüm. Çok zayıf olmak gibi bir hedefim yok ama en azından orantılı olsam hiç fena olmaz. Sezaryen göbeğim gitse, basenlerim incelse tamam aslında 😂

Abur cubur, çikiletalara vedaa. Kaçamak falan da yok. Havalar bir tık düzelsin diyetisyenime de gidicem. Koydum kafama :KK6:

Günaydııın bugün aşşırı motiveyim 💪🏻
Kahvaltımı yaptım, bebişi uyuttum. 15 dk Leslie yaptım. 1er dkdan 5 plank yaptım. Pancara döndüm 😂😂

Birkaç ince, fit kız gördü. Kendime üzüldüm. Çok zayıf olmak gibi bir hedefim yok ama en azından orantılı olsam hiç fena olmaz. Sezaryen göbeğim gitse, basenlerim incelse tamam aslında 😂

Abur cubur, çikiletalara vedaa. Kaçamak falan da yok. Havalar bir tık düzelsin diyetisyenime de gidicem. Koydum kafama :KK6:
Ay ne güzel bir enerji :KK68: Günaydıııııın:KK54:

Sabah normal kahvalti ettim. Sonra 1 saat yürüdüm gelince kahve+delly yedim.
Buzluğa atıstirmalik yaptim 1 tatli 1 tuzlu tatli olanin tanesi yaklasik 60 tuzlu olanin 45 kalori. 1 er tane tadlarına baktım.
dondurma yaptim yine bal badem ve çilrkli. Bal badem yaklasık 180 kalori. Sacma sapan yemiş oldum ama sagliksiz ve asiri bişry yemedim. Acikmam diye umuyorum🫠
Eki Görüntüle 3579816 Eki Görüntüle 3579817 Eki Görüntüle 3579814 Eki Görüntüle 3579815

Kahvaltı 1 bardak kefir 2 dilim ekmek 3 zeytin biraz peynir domates salatalık
Ara öğün yeşil çay ve gronala bar
Akşam :fırında cipura yanında 5 dilim patates 5 yk tam buğday makarna
Akşam Ara öğün olarak Türk kahvesi ve çiğ kuruyemis yarım avuç yiyeceğim
2 litre su tukettim
1.5 saat spora gittim kardiyo ve günlük programımı tamamladım 🥰🥰

Kahvaltı
Menemen
Avucum buyuklugunde bir lavaş
Biraz peynir

Ara
1 hurma
4 kaşık yoğurtlu kereviz

Akşam
Fırında tavuk patates karnıbahar
4 kaşık yoğurtlu kereviz

Şimdi 1 bardak kefir içeceğim.

Ben bugün biraz bozdum ama hafta başı sayılır ilerleyen günlerde toparlarım
Orenda Orenda
2. Hafta 7. Gün
Kahvaltı : 4 krep, haşlanmış yumurta salatası, yeşillik, tahin pekmez, peynir, zeytin, 1 tatlı kaşığı saralle, 1 tatlı kaşığı fındık ezmesi

Akşam: 4 yk pirinç pilavı, 3 yk et sote, 2 yk salata, 2 yk yoğurtlu kapya, 1 kase tarhana çorbası, 3 adet zeytinyağlı sarma, 2 tane şekerpare

Kahvaltı: domates salatalık zeytin acuka hindi füme ekmek
Ara: biraz kaju ve meyve bar
Akşam: sebze çorbası + tavuk sote + salata

Orenda Orenda sabah 1 patates 2 yumurtayla omlet yedim.
Aksam yemegini ancak yiyebildim evde degildik. Disarida yemek yemeye ve waffle a karsi koydum. 1 kilo vermis kadar basarili hissediyorum bu konuda. 😂
Aksam 2 kasik eriste 2 kepce kurufasulye yedim. Biraz fazla oldu ama acliktan gozum donmus galiba. Yarin daha iyi olacagim. 😎

Orenda Orenda

Bugün yine düzensiz beslendim. Kahvaltı sonrası paskalya çöreği, salam ve haşlanmış yumurta yedim tekrardan, akşam da türk marketine gittim çiğ köfte dürüm görünce dayanamadım iki dürüm yedim 😁

Orenda Orenda
Tartıda - görünce şımardım galiba bugün kapanış sıkıntılıydı azıcık🥲
Kahvaltı: menemen, 1 dilim tam buğday ekmeği, 5 zeytin, süzme ve kaşar peynir
Ara: türk kahvesi, kivi, az çilek, 1 ısırık granola bar(bunlar 5 saat içinde aralıklı oldu tek zamanda değil)
Akşam: ton balıklı salata, yarım dilim ekmek, avuç içi kadar tavuk ızgara
Ara: türk kahvesi, 3 tane biskrem ve 1 kaşık tahinli sufle🤭
KendineRenkli KendineRenkli kikelomo kikelomo Hawky Hawky immzaben immzaben Sofienin Kedisi Sofienin Kedisi Safransari Safransari Nevossss Nevossss Y Yagmurkan haftanın son puanlarını ekledim kızlar. Kaçırdığım var ise dürtsün :ıslık:

Sabah kahve+1 kuru incir
Kahvaltı: Çeri domates salatalık hindi füme siyah ve yeşil zeytin+ 2 adet wasa üzerine acuka / fıstık ezmesi ve yeşil çay
Akşam: fırında tavuk salata ve sebze çorbası

Back
X