- 20 Kasım 2024
- 1.142
- 5.904
- 73
İki durum mu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki durum mu
Ay ne güzel bir enerjiGünaydııın bugün aşşırı motiveyim
Kahvaltımı yaptım, bebişi uyuttum. 15 dk Leslie yaptım. 1er dkdan 5 plank yaptım. Pancara döndüm
Birkaç ince, fit kız gördü. Kendime üzüldüm. Çok zayıf olmak gibi bir hedefim yok ama en azından orantılı olsam hiç fena olmaz. Sezaryen göbeğim gitse, basenlerim incelse tamam aslında
Abur cubur, çikiletalara vedaa. Kaçamak falan da yok. Havalar bir tık düzelsin diyetisyenime de gidicem. Koydum kafama![]()
AfiyetleerGünoo️
️
️
️
Bugün öğle yemeğine davetliyiz o yüzden kahvaltı yapmıcam sadece kahve içiyorum![]()
Üzülme o kadar büyük değildi canım paketli hazır dürümdü incecik, yufkaları incecik yeminle bakkk, normal yiyorum bugün sözİki durum mu![]()
Senin yerine üzüldümbenim hiiiçbir şey yiyesim yok bugün aşırı iştahsızım. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim![]()
bakma böyle dediğime öğleden sonra bişeyler yemek için içim kudurabilirSenin yerine üzüldüm![]()
Sabah normal kahvalti ettim. Sonra 1 saat yürüdüm gelince kahve+delly yedim.
Buzluğa atıstirmalik yaptim 1 tatli 1 tuzlu tatli olanin tanesi yaklasik 60 tuzlu olanin 45 kalori. 1 er tane tadlarına baktım.
dondurma yaptim yine bal badem ve çilrkli. Bal badem yaklasık 180 kalori. Sacma sapan yemiş oldum ama sagliksiz ve asiri bişry yemedim. Acikmam diye umuyorum
Eki Görüntüle 3579816 Eki Görüntüle 3579817 Eki Görüntüle 3579814 Eki Görüntüle 3579815
Kahvaltı 1 bardak kefir 2 dilim ekmek 3 zeytin biraz peynir domates salatalık
Ara öğün yeşil çay ve gronala bar
Akşam :fırında cipura yanında 5 dilim patates 5 yk tam buğday makarna
Akşam Ara öğün olarak Türk kahvesi ve çiğ kuruyemis yarım avuç yiyeceğim
2 litre su tukettim
1.5 saat spora gittim kardiyo ve günlük programımı tamamladım![]()
Kahvaltı
Menemen
Avucum buyuklugunde bir lavaş
Biraz peynir
Ara
1 hurma
4 kaşık yoğurtlu kereviz
Akşam
Fırında tavuk patates karnıbahar
4 kaşık yoğurtlu kereviz
Şimdi 1 bardak kefir içeceğim.
Ben bugün biraz bozdum ama hafta başı sayılır ilerleyen günlerde toparlarım
Orenda
2. Hafta 7. Gün
Kahvaltı : 4 krep, haşlanmış yumurta salatası, yeşillik, tahin pekmez, peynir, zeytin, 1 tatlı kaşığı saralle, 1 tatlı kaşığı fındık ezmesi
Akşam: 4 yk pirinç pilavı, 3 yk et sote, 2 yk salata, 2 yk yoğurtlu kapya, 1 kase tarhana çorbası, 3 adet zeytinyağlı sarma, 2 tane şekerpare
Kahvaltı: domates salatalık zeytin acuka hindi füme ekmek
Ara: biraz kaju ve meyve bar
Akşam: sebze çorbası + tavuk sote + salata
Orenda sabah 1 patates 2 yumurtayla omlet yedim.
Aksam yemegini ancak yiyebildim evde degildik. Disarida yemek yemeye ve waffle a karsi koydum. 1 kilo vermis kadar basarili hissediyorum bu konuda.
Aksam 2 kasik eriste 2 kepce kurufasulye yedim. Biraz fazla oldu ama acliktan gozum donmus galiba. Yarin daha iyi olacagim.![]()
Orenda
Bugün yine düzensiz beslendim. Kahvaltı sonrası paskalya çöreği, salam ve haşlanmış yumurta yedim tekrardan, akşam da türk marketine gittim çiğ köfte dürüm görünce dayanamadım iki dürüm yedim![]()
Orenda
Tartıda - görünce şımardım galiba bugün kapanış sıkıntılıydı azıcık
Kahvaltı: menemen, 1 dilim tam buğday ekmeği, 5 zeytin, süzme ve kaşar peynir
Ara: türk kahvesi, kivi, az çilek, 1 ısırık granola bar(bunlar 5 saat içinde aralıklı oldu tek zamanda değil)
Akşam: ton balıklı salata, yarım dilim ekmek, avuç içi kadar tavuk ızgara
Ara: türk kahvesi, 3 tane biskrem ve 1 kaşık tahinli sufle![]()