Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

merhaba kızlar umarım herkez iyidir...

14.cü takım 1ci olmuş.sanırım kardeş takımımız tebrik ederimma.s.

namcım nerelerdesin aşkummmmmmmm özledik yahuuuuuu:1hug::1hug:Şeniz

kızlar benim oğluşum bugün rahatsız ateşi çıkıyor ,bugün giremem birdaha nete
kendinize iyi bakın

selam kızlar çıldırcemmmm girilmiyor nete nasılsınız ben iyi sayıkırım oğluşumla kaşınıp çiçek sayıyoruz ay annelik ne zor işi gerçi Allah çocuklarımıza sağlık mutluluk versin tatlı bir zorluk bu arada bakıyorum herkes tatil yapıyor kimsecikler yok yada ben açamadığım için sayfaları okuyamadım neyse yazayım yediklerimi sabah 1 parça haşhaşlı ekmek peynir ikindi 1 tane lahmacun bol bol su ve çay 1 tanede elma öptüm canlarım

GÜNAYDIN KIZLARa.s.

ŞU AN KAFAYI -tatlicadiarzu-SIYIRMAK ÜZEREYİM ANACIM KK YA GİREMİYORUM
DÜN AKŞAM HALLETTİM NET İŞİNİ AMA MALESEF KK YA GİREMEDİM:sm_confused:

SİZLERİ ÇOK ÖZLEDİM KIZLARŞeniz, SANKİ BİR YANIM EKSİK SİZLER OLMADAN:çok üzgünüm:

namcım nerelerdesin aşkummmmmmmm özledik yahuuuuuu:1hug::1hug:Şeniz

kızlar benim oğluşum bugün rahatsız ateşi çıkıyor ,bugün giremem birdaha nete
kendinize iyi bakın
ANACIM GELDİM GELDİM, BENDE SİZLERİ ÇOOOOK ÖZLEDİM

GEÇMİŞ OLSUN OĞLUŞUNA CANIMCIM

CANIM CANIM O YAKIŞIKLI HASTAMI OLMUŞ,
GEÇMİŞ OLSUN

NAM ABLANIZ KAÇTI-tatlicadiarzu-

ALLAH :Saruboceq:ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN DİYECEKTİM AMA KK DA BİR TÜRLÜ YAZIM GİTMEDİ:çok üzgünüm:

O ZAMAN BENDE ŞÖYLE SÖYLEYEYİM
SINAVIN HARİKA GEÇTİ DİMİİİ:lepi:

aynen ablacım bizde seni çok özledik çok alışmışız gız senin olmana ayrıca yine katılıyorum girilmiyor kk ya çok yavaş yavaş olması bi yana açmıyor ki sayfaları hemen rapor vereyim canlarım sabah 11 gibi çeyrek bazlama ile kahvaltı sonra ev temizliği saat 4 gibi öğle yemeği mi desem akşam mı bilemiyorum 1 kepçe çorba 2 kaşık pırasa yemeği yeşil soğan ve 1 dilim ekmek sonra sosyete pazarına gittim dolaştım günkurusunu ordan alıyorum çok güzel oluyor eve gelince çay ile küçük küçücük bir dilim tiramisu yedim(ama güzel olmamış tadımlık yedim) birazdan elme yicem bu arada ütü yaptım öptüm kızlar hepinizi

nihayet merhabalar herkese
bende iki gündür giremiyorum yahu.deli oldum.ama yalnız ben değilmişim anlaşılan.
sabah 07:15 kalktım
20 dk yürüdüm kursa
gittim +20 dk daha
gelince iki kaşık çok az şekerli sütlaç yedim.
bu hafta sıkacam kendimi biraz.iki gündür akşamları kaçamak oldu biraz.hep olmicak diyorum bozuyorum ya.ama bu kez yemin ettim ki bozmayayım diye..napim başka türlü olmuyor.yeminimi bozamam :))
öğle ve akşamıda daha sonra yazarım.şimdik gidip ders çalışayım.
oğluşları hasta olanlara çook geçmiş olsun diyorum.
hoşçkalalın.

merhaba sevgili takımım..

hele şükür öne namcımın geldine sevindimm..

dün gece bende kkya girmeye çalıştım olmadı,herkestede aynı sorun varmış.

cumartesi günü eşim ve ailemle erdeğe gittik dün gece gelmiştik

tabi bu arada oğlanı iyice hasta ettim oralarda

bugünde sabah doktora gittik,ilaç verdi antibiyotik ,bu yaşta antibiyotik içmesine hiç gönlüm el vermiyor ama mecburuz işte,gec çok hastalandı ateşi 39.5 tu şükür şimdi.
bugün yediklerime gelelim sabahtan hiçbişey yiyemedim
az önce 1dilim ekmek,1porsiyon sebze yemegi yedim üstünede 2bardak çay içtim şimdilik böle..

hoşgeldin aşkusuuuuuuuŞeniz

SABAH
07:15 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
08:30 4 GÜN KURUSU
YARIM LİTRE SU
08:50 2 DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ
1 ÇAY KAŞIĞI KREM PEYNİR

ÖĞLEN
12:30 3 DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ
2 ÇAY KAŞIĞI AHUDUDU REÇELİ

1 BARDAK ÇAY
70 DK YÜRÜYÜŞ
1 SAAT BÖLGESEL SPOR
VE EV TEMİZLİĞİ:jeyyar:

iyiyiz nam ablacım seni sormalı sen nasılsın inşallah :)))
gülbeyzacım çook geçmiş olsun kıyamam ben o bebişe çok kıüçük daha yaw

bende ara öğün olarak bir kase yoğurt tükettim az önce cokacimcoook

az önce yazdıklarımı göndermedi yaaa neyse baştan yazayımm:)))
2 gündür kk sorun veriyo giremiyorum bende cumartesi günü öğleden sonra eltime gittim pazar akşamı geldik ama 2 gün aç kaldım ben orda yaaa tabaklr küçüktü ve az koyuyordu eee bende onları oğluma yedirince bana bişey kalmıyodu çünkü yemeğide az pişiriyodu mecburen çayın yanında peynir ekmek yedim beslenme dengem bozuldu valla eltim cimriydi iyice cimrileşmiş misafiriz yahuuu kabızlık yaşıyorum 2 gündür kızlar yaaa ne yapsam acaba.......
sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta haşlamış çayy
öğlen 1 tabak çorba 1 dilim ekmek 1 tane küçük pide 1 dilim ekmek salata
akşamada çorba kurufasulye brokoli salatası ayran hazırladım hepsinden azar azar yiyecem ve 2 dilim ekmek.......
bugün temizlik yaptım koşuşturdum birde öğlen yemeklerini götürüyom hergün dik yokuş çıkıyorum iyi enerji harcadım bugün:)))

kızlar merhaba,
bugün biber hapına başladım.
Bakalım şu anda bir terleme yok
yavaş yavaş ev temizliği yapmaya başladım, basıyorum artık iyice.
bugün pek birşey yemedim,
sabah 1 tane şekerli nescafe içtim.
ondan sonra ayva suyu içtim.
sonra 1 paket şu mavi yeşilin mısır ve prinç çıtırından yedim.
1 tane türk kahvesi içtim.
1 bardak icetea içtim.
1 kase de kornflakes yedim.

Şimdilik bu kadar.
Özlemişim sizi
Öpüyorum hepinizi

Öptüm hepinizi

selam kızlar nasılsınız şükür kavuşturana ya KK daki bu problem nedir bilen varmı ben yine zor bağlandım evet kızlar yazayım yedikleimi sabah 2 dilim kepekli ekmekle kahvaltı öğle 1 tane açma akşam ise 1 yumurta 2 dilim kepekli ekmek peynir akşam kahvaltı yaptık canımız çekti neyse kızlar feci baş ağrısı var bugün çok yoruldum çocukları tiyatroya götürdük sonrada gelip ders yaptık bide müfettişleriiz geldi teftişe perşembeye kadar bizim okuldalarmış bana dua edinde alnımın akıyla çıkayım şu teftişten çalışmalarımın karşılığını alayım

cabik ablası saol inşallah daha iyi olcak oğluşum ilaçlarlaŞeniz

akşam menüm yağsız 1porsiyon yoğurtlu makarna

aralarda hiçbişey yemedim

spor yok 2litrede su içtim...

3.takım iyi akşamlar iyi diyetler.....:teytey::teytey:
nam ablacım nasılsın.............
gülbeyza bende de var o kilolardan ama emzirdiğim için malesef diyet yapamıyorum inşallah bende vericem,yakında aranızdayım nam ablacım kaldığımız yerden devam.:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…